Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: бъг 4.1 -> 1.4

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Default бъг 4.1 -> 1.4

Здравейте,
    забелязах следните бъг днес:
    Bot temporär надолу wegen WoW Patch 4.1 (Правилно)

Bot временно за WoW Patch 1.4 (Погрешно)
    Последната промяна е направена от vBET; 27-04-11 В 19:03. Причина: BBCode коригирани

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, имайте предвид, че това са резултатите, върнати от Google превод. Така е и до Google не vBET. vBET пита само за преводи и го показва. Google прави преводи.

Също така, както я виждам на конци орган 4.1 не е променено - може би защото има повече текст. Моля, опитайте, за да се направят някои нишка тест и да играят с неговото заглавие - да се провери, ако тя ще бъде променена, ако 4.1 ще бъде в средата, а не в края. Знам, че звучи вид на манекен, но както съм написал, че е до Google и Google изглежда да го променя в зависимост от контекста ... Ако се намерят подходящи една, можете да промените заглавие в реално резба.

Също така можете да непрозрачно 4.1 от заглавието (без пространство):
    Code:
    [ langtitle=not]4.1[/langtitle]
    Защото там не е такова кода на езика като не тя не трябва да бъдат преведени на всички - така че трябва да остане като 4,1

Моля, уведомете ни се помогне.
    Последната промяна е направена от vBET; 27-04-11 В 21:36.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Без отговор - решен. Ако не, моля wirite тук и аз ще отворя тази тема отново.
    Благодаря

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •