Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 8 на 8

Тема: vBet Full Cache Guest - но не и за роботите

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Default vBet Full Cache Guest - но не и за роботите

Здравейте,
    Vbet Full Cache гост е добра идея.

Но е възможно да го изключите за роботите, защото Google обича моя форум и страници се индексират по-бързо, след като конец бе открит, той не би било добре да се изчака 1 час или повече време да я индексирали.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

В такъв случай можете просто да изключите гост кеш за вашия форум и под-форум страници. Така че тези ще бъдат генерирани всеки път за всеки, и Google ще видите веднага, че се отваря нова тема. vBET вече позволява да се определят страници, които няма да бъдат кеширани от пълен гост кеш.

Има ли такова решение е ОК?

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Аз съм гост кеш в този момент, защото не регулира, за да съм използва кеш, когато паякът посети конец / форум.

Трябва да се направи плъгин повече SEO комфортно ->

ако и даде възможност за пълна гост кеш и да проверите [] за всички или [] не за паяците

Така че ...

ако гост разглеждащи този форум те ще получат пълен кеширани изход, но когато паякът посети сайта те ще получат реално страница (ако има посещения паяк игнорира "Гостите Време Cache To Live")

Знаете ли какво имам предвид?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да, аз знам какво искаш да кажеш. И все пак, моля, имайте предвид, че паяците генерира много трафик на форуми и те обикновено не се проверяват същото страници на всеки няколко минути. Така че това не е толкова важно, ако паяк страница нишка от кеш, ако се кешира за 1 час. Можете да спестите много от ресурсите на сървъра благодари, че - особено в случай на не значителен страници, които са кеширани за 14 дни (пълно конфигуриране).

В този момент можете да изключите гост кеш за форум / под-форум страници за всички посетители (включително паяци). Това ще позволи на паяците да видят нови теми незабавно, защото връзки, ще се появи веднага на форума страница.

Можете също да забранявате гост кеш за конци за всички. Гост кеш все още кеш и други страници (като член страници) това, което все още ще бъде известно подобрение. Повечето трафик ще отидат около гост кеш, но сега всички ваши трафик обикаля гост кеш.

Ние ще разгледаме вашето искане, за да добавите нова опция конфигурация. Както мисля, че е трябва да се признае паяк от заглавни страници или по някаква друга информация. Така че ние ще направим някои прототип и ако няма проблеми ще бъдат видими, ние ще го включим в следващата версия. Ние ще Ви информираме, ако открием някои проблеми в тази област (не трябва да бъде - все пак не признават паяци преди, така че да не може да каже точно сега).

Член
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Добре, следващата идея:
    [X] Пълен кеш Гост
    [X] игнорира "Гости Време Cache To Live" за роботите

Ако роботът посещава сайта (резба, форум), който не се е променила след това да представи пълен HTML.
    Ако роботът посещава сайта (резба, форум), която се е променила след това игнорира "гости Cache Time To Live", и създаване на нова HTML изход за гости.

Можете да идентифицира роботите чрез потребителския агент: http://www.user-agents.org/ (Просто търсене на Google, мисля, че ние само трябва да търсят "Googlebot / *.* (http://www.google.com/bot.html)", това не е най-добрият, но най-бързия начин, но аз съм мисля, че някой би искал да злоупотребяват с нея.

Мисля, че само enginge търсене, където това може да бъде печеливша ще бъде Google, защото други SE не са толкова бързо, колкото Google при индексирането, така че други биха могли лесно да използват стари HTML изход.

Дали това има повече смисъл за вас?
    Последната промяна е направена от wowglider.de; 28-04-11 В 22:11.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Страхотна идея с освежаващи Гост кеш за верижни - ако ние трябва да генерира оглед така или иначе ние също може да я съхранява в гости кеш

OK - искане любимци. Ние ще провери конфигурация възможности и Финк пристъп детайли кога ще започнем неговото прилагане. Ако вие ще намерите нещо ново, за да добавите - моля не се колебайте

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Sep 2011

КЪДЕ мога да прочета повече за тази функция Гост Cache? Предполагам, че това е опция в закупили версия на vBET, нали?

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Вие четете тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html.
    Пълен кеш файл за гости са само за платената версия.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •