Text automatically translated from: Greek to: Bulgarian
Translated text
Този курс текст е написан на гръцки

На първо бях виждал ъпгрейд syngekrimeni да Еврофутбол аз нямах специално чувство, което прави инсталирането 2chch всички членове на нашия форум бяха развълнувани! Изведнъж от нищото започват да се появяват и потребители от други страни и сме сигурни, че това се дължи на ъпгрейд!

Единственият проблем е, (и определено е проблем в моя форум, защото имам инсталирани много подобрения и програми / плъгини, но може би на хостинг сървър на страница) е най-бавна скорост и огромният обем на данни в ежедневните архивиране, което автоматично форум .

Естествено изключено кеширане и 1,2 Gbytes направи резервно копие на системата дневно (aferesa и снимки да бъдат в базата данни) на размера на ежедневно архивиране се понижи до около 360 Mbytes.

Сега увреждания на кеш паметта и имам само 4 основни езици могат да избират членовете на този форум.

Така че чакам нетърпеливо за две неща. Брой 3.ch който се е подобрило издаване на временно съхранение, и разбира се скоро да се стремят да променят сайт хостинг на страницата.

Когато okoklirothei версия 3x и когато скоростта на моя форум нараства до нива, които са тук са сигурни, че движението членовете и посетителите на форума ще се удвои и може би три пъти по-специфичен ъпгрейд.

Благодаря
Нектариос Zogkos
Original text