Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: получаване на съобщения за грешка, след ъпгрейд на сървъра

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default получаване на съобщения за грешка, след ъпгрейд на сървъра

Здравейте,

Аз току-що се премести сайта ми нов специален сървър. преди всичко работи добре на последната ми сървър. след преминаването към нов сървър, аз съм се следното съобщение за грешка:

Фатална грешка: Призив за недефинирана функция iconv () в / Начало / потребителско име / public_html / включва / vbenterprisetranslator_functions.php по линия 379

че е за SHOWTHREAD страници. за форум страници, както и vbacmps страници и vbcommerce / vbcredits страници, тя отива става празен, когато кликнете върху друг флаг.

знаете ли как можем да решим този проблем? Изглежда, че настройката на сървъра, тъй като нещата са работили добре, преди да съм се мести на нов сървър.

благодаря
    СИМИТ

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да, това е настройките на сървъра въпрос - по-конкретно PHP въпрос. Виж тук за това, което се изисква за да работи този мод:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Трябва iconv инсталиран и това е, което липсва на новия си сървър. Можете лесно ще откриете инсталация интернет за търсене на ръководство: PHP iconv

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •