Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 25

Тема: Auto преведени страници срещу Google указания за съдържанието,

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Член
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Вид на тъп въпрос - където можете да поставите този филтрите в Google Анализ?
    Михал не probs,

: СЪДЪРЖАНИЕ -> Топ целеви страници
    Филтър: страници, които съдържат този низ:

Актуализирана снимка с последните статистики, и можете да видите в лявата колона, където на доклада е:

Twitpic - Споделяне на снимки и видеоклипове на Twitter

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    моля се уверете, че не сте блокира всички преведени страници в robots.txt
    FYI - аз не блокират движението по никакъв начин

Само да RE-ЧЛЕНКА:
    Аз не вярвам, че vbet плъгин е счупен. Той все още прави точно това, което рекламират като хората все още могат да използват преведените страници 100%.

Единственият проблем е, че Google са спрели да изпращате трафик към тези преведените страници. Като дяволите трудно отпечатък преведена страница, ако е добър превод, аз предложих, който включва Yahoo превежда API.

Бих се обзаложите, добри пари, че това ще направи много трудно за Google, за да филтрирате на индекса.

ПРОСТО ДА RE членка, както и:
    Аз съм Не казвам, тези страници са DE-индексиран .... Те просто не са се върнали в резултатите от търсенето, когато те използват да бъде.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от MOGmartin View Post
    Михал не probs,

: СЪДЪРЖАНИЕ -> Топ целеви страници
    Филтър: страници, които съдържат този низ:

...

ПРОСТО ДА RE членка, както и:
    Аз съм Не казвам, тези страници са DE-индексиран .... Те просто не са се върнали в резултатите от търсенето, когато те използват да бъде.
    Благодаря, аз ще играя с него и да проверите някои от нашите форуми.

За състояние отново - като ви покажа тук http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 Google връща страницата ви в резултатите от търсенето. Мисля, че можеш да имаш по-малко търсене на записи, защото на промени в индекс позиция, но окончателно страниците си все още са в индекса и се връщат в резултатите от търсенето.

Ние ще направим някои собствени разследвания - също оценявам вашето бъдеще вход, ако вие разберете нещо повече за положението на вашия форум в индекса на Google.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •