Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 15

Тема: Разширено търсене не показва резултати

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Default Разширено търсене не показва резултати

Току-що забелязах, че когато вляза на тест сметка, която е немски, определени в потребител кп (език по подразбиране на форума е английски), че не получавам напреднали резултатите от търсенето, върнати за някои термини, които наистина се връщат резултати в езика по подразбиране. Аз съм се познае, че това може да се случи и в други езици.

Това се случва за моята собствена сметка. Аз просто се използва разширено търсене, за да се търси дума (Bannführer) и има резултати, използвайки езика на форум по подразбиране на английски език. След това са преминали на езика на Немски (като кликнете върху флага, под навигационната лента ми), извърши същото търсене и никакви резултати за една и съща дума. Някакви идеи?
    Последната промяна е направена от norku; 22-03-11 В 10:50.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Само да вземе сценария на уравнението, аз отидох да ми Usercp и смених езика по подразбиране на Немски, извърши същото разширено търсене и отново не получих резултатите от търсенето. Не е добре, ако чуждестранни говорители език не може да се търси в собствения си език, разбира се.

Edit: просто се опитах няколко от другите езици и, въпреки че думите, които влизат в търсенето са видими, когато чужд език говорител четене на форума, те не се връщат в напреднал резултат от търсенето.
    Последната промяна е направена от norku; 22-03-11 В 10:59.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Бях на вашия сайт. В моя потребителски данни имам languege - полски.
    Аз използвах разширено търсене за търсене на дума - "форум"Имам сайт на резултатите.

Можеш ли да го обясни по-добре?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Някои въпроси не работят, както вие казвате, но преминете към немски и опитайте Bannführer и Stammführer например. Няма резултати. Превключи на норвежки и търсене на bronse. Никакъв резултат, въпреки че имам една тема с тази дума в заглавието, когато видя форум в норвежки ...?
    Последната промяна е направена от norku; 22-03-11 В 11:42.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Вие сте прав!
    Мога да го възпроизвежда върху моя тест форум, така че аз ще се премести в бъгове раздел.

Вероятно проблем с кодиране - аз ще го проверя и да определи на моя тест форум.
    Благодаря

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Благодарение Камил.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

все още работи върху него

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Коригирани и ще бъде включен в следващата версия. Моля, обърнете внимание, че в този момент ние само промени необходимите данни (там е въпрос на кодиране) тестване на нишки търсене. Ако откриете, че не работи за допълнителни филтри, моля да ни я уведомяват.

Бързо се установи - в този момент вие може да го оправи чрез добавяне на нов плъгин:
    - Отидете до Admin CP -> Plugins Продукти -> Plug-in за мениджър -> Добави нов плъгин
    - Комплект:
    • Продукт = Автоматични Enterprise Преводач
    • Hook Разположение = search_process_start
    • Title = правилните критерии за търсене за преведените страници
    • За изпълнение на поръчки = 5
    • Plug-in PHP код:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Plug-in е активна = Да

- Запазване и проверка работи

В случай, че ще намерим допълнителни въпроси в тази област, моля пишете ние ще възобнови въпрос тогава. На нашия тест форум работи добре

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Здравейте,

Просто тествани плъгин и за съжаление тя не работи. Ето един пример:

Ако превключите на френски, например, и въведете "Jeunesses Hitlériennes" в търсене или разширено търсене, не получавам резултати. Въпреки това, ако вляза "Хитлер Младеж", аз след това да получите списък на резултатите, съдържащи "Jeunesses Hitlériennes". Това се случва независимо от това дали плъгин е активен или не. Това очевидно не е начинът, френска потребител обикновено търсене. Той иска да търси в своя собствен език, разбира и желае да видите резултатите, върнати на този език.
    Последната промяна е направена от norku; 06-05-11 В 10:46.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Бях на вашия сайт и го тествали. всичко работи добре. ако се опитате да търсите изречение не е преведено разширено търсене - няма резултати.

Опитах се да се намери Führerschnur думата на всички езици на сайта си и имах резултати за всички езици, така че въпросът е решен.

можете да изключите vBET и се опитайте да намерите изречение отново - все още няма резултати, така че това не е vBET бъг.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •