Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Къде е индексирането?

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Член
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Post Къде е индексирането?

Знам, че има нов форум, но един от вашите претенции беше като
    брой на мнения х 52 = много връзки ...

Тъй като съм намерила безплатна версия за работа, аз наистина не са наистина
    виждал всякакви действия, свързани индексиране, някои от превод URL адреси
    се индексират, но ако ние умножена ми мнения х 52, след това бих
    има над 187k URL адреси .. от търсене в Yahoo експлозия, моите връзки са
    малко под 2000 за последните 1 седмица или така, и тя ще включват всяка
    превод URL адреси ... връзките се показват 1884 или около

http://www.ongsono.com/check_backlin...makersclub.com

това, когато е индексирането на действие?

аз липсва нещо тук?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здрасти

Търся за URL ви е дал. Както виждам Google индексирани 142 000 страници и Yahoo само 1 700 - това изглежда като нещо нередно с Yahoo ...

Моля, уверете се, че не сте блокиране на Yahoo от вашия robots.txt Ако отговорът е "да" - спирка. Ако не - не можем да ви кажа защо Yahoo е мързелив в този случай. Google показва, че всичко е наред с вашия нов форум и преведените страници са индексирани и.

Също така не вярват на резултатите на страница ви е дал. Е написано, че Google индексирани 142 000 страници на вашия форум, но моля, вижте резултат на тази заявка Google:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com
    Виждам тук само 47 700 резултата ... Така че резултатите, показани на ongsono са доста по-различно, отколкото реална.

Също така аз проверих преведените страници, т.е.:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com/fr/
    Около 150 резултати - това наистина не е впечатляващ, но показва, че Google е наистина индексират вашия преведените страници. Можете да го направите по-бързо, т.е. чрез добавяне на преведените страници на вашия site.xml Също така имайте в предвид, че колко бързо Google е обхождането и индексирането на страниците зависи от страница PR и вечеря бързо се промени. За други роботи - вероятно подобни.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •