PM е на пътя![]()
PM е на пътя![]()
Бих искал да се обобщят всички промени.
1. се интегрира с Google за търсене на двигателя - не е въпрос на кодиране, когато страницата е преведена. как да се определи?
Отидете на admincp-> стил и шаблони-> навигационната лента шаблон
В този шаблон намерите:
- И да се замени с:PHP Code:
<input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-2"/>
2. проблем с немски букви в URL не е преведена страница -> ние трябва да определи подмяна на характер в vbseo опции цяло.PHP Code:
<input type="hidden" name="ie"<vb:if condition="$_REQUEST['language']"> value="UTF-8"<vb:else />value="ISO-8859-2"</vb:if>/>
ПРИМЕР:
3. за превод на главната страница - все още работи.Code:'ü' => 'ue' 'ä' => 'ae' 'ö' => 'oe' 'ß' => 'ss'
Има проблем с героите. Ако потребителят задава форум език на немски език в профила му и след съдържащ А О О Ü ü ß превода работи, когато се гледа на английски език. Въпреки това, ако той иска да редактирате поста си, той вижда HTML числа вместо букви.
В vbseo CP ****> Определете Потребителски Замени на характера "Аз в момента са следните влезе, така че ми индексирани URL адреси, все още работят:
"U" => "ЕС"
'A' => 'ад "
'O' => 'OE "
"ß '=>' СС '
Въпреки това, това, което наистина трябва да направите е да въведете
"(HTML броя) '=>' A ', така че проблемът за редактиране е фиксиран. Все пак, това ще има влияние върху индексирани ми URL адреси. Или съм липсва нещо тук?
Аз може да използва само един език в момента, защото нямам избор Замени на символи, определени за други езици (50).
Има ли начин да получите тази работа?
Последната промяна е направена от norku; 11-03-11 В 11:56.
Вие не трябва да декларират герои подмяна на всички езици - само за писма за език преди инсталиране на vBET (немски).
Сега всички писма на други езици са добри![]()
Ако не - моля да ми дадете пример (URL)
Второ: acsii номера в пост издание -> моля да ми дадете линк към пример.
които кодиране на вашия форум използване? UTF-8?
Здравейте,
Моето набор от символи: ISO-8859-1
Съм изпратил PM съдържащ линк към пост, показващ проблема.
Последната промяна е направена от norku; 11-03-11 В 12:31.
ти си прав. Това е кодиране бъг. Мога да го възпроизвеждат на моя тест форум.
Той се създава само когато някой направи мнение от преведени страница.
(Не забравяйте - ако бихте искали да се публикуване на Френски - трябва да имате в usercp комплект за френски език.
Опитах се да оправите този бъг от вчера - обикновено не UTF форум Еврофутбол имат проблем с кодиране на символите с ASCII код под 256.
Направих нова тема в бъг раздела за Еврофутбол форум и ще се опитам да се намери решение на този бъг.
В общо, ако сте направили мнение на френски език (и в usercp френски език) от нормално (не е преведена страница) всичко ще бъде наред. Това се случва само, когато се опитате да публикувате от преведени страница.