Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Статистика Моля?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Default Статистика Моля?

Всички тези истории за храна са брилянтни, но имам нужда от факти, за да направи решения, така че ако някой може да ми помогне като предоставя следните

VB Версия:
    VBSEO: Версия номер / дата на инсталиране:
    VBET Версия / дата на инсталиране на:

И следните графики от услугите на Google ...
    Индекс страници графиката преди и след (уебмастъра)
    Графиката за скоростта на сайта преди и след (уебмастъра)
    Търсачка хитове преди и след (Анализ)
    Прескочи процент преди и след (Анализ)
    Посещения от родния contry преди и след (Анализ)

Знам, че е голям попитам ... , но аз смятам само с цялата тази информация, бих могъл да направя правилно информирани aout решението за закупуване на този продукт ...

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. За съжаление ние нямаме такива данни - този форум има vBET инсталиран от самото начало, така че не е имало никакви "преди". Част от информацията се прикрепва от нашите потребители в този под форум: vBET Добри Stories - Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET)

Също така някои от нашите клиенти могат да се включат форум им връзки, които можете да намерите тук: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php така че можете да проверите в Google, колко преведените страници са индексирани за някои специфични място и език.

Ако ни напътстват как да получите от Google Analytics, ние можем да ви предоставим процентни резултатите от входа в нашия форум от преведените страници.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Бих се радваме да направя напълно функционален казус на моя сайт с помощта на безплатната версия (част от моята работа е да предоставя аналитична документация, така че би било лесно да се направи / разбиране ).... Тогава, ако това се работи, аз бих купуват Pro версия ....

Но мога да премахна брандинг и outlinks то създава, като в същото време аз го правя? Тъй като те ще имат влияние върху резултатите

Това е единственото нещо, този ме отлага да отиде

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ако искате да извадите кредитна връзка в безплатната версия е достатъчно, ако изпратите дарение (вж. подробности за безплатната версия страница). Моля, платена версия с повече функции (като URL превод) и е много по-оптимизирана (в следващата версия ще поддържа също кеш паметта от най-използваните приложения). Така че, ако ще харесат безплатната версия, тогава платени окончателно електронна нещо, което ви харесва

До кредит връзка не е нищо друго, така че аз мисля, че можете да се кандидатира за него - Ако имате някакви бъдещи въпроси, моля само да попитам - ние с удоволствие ще ви помогне

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •