Здрасти
Ние току-що освободен нови безплатни версии само с малки промени, но ние сме почти готова да пусне нови платени версии с много полезни промениТака че за всички наши платени потребители версия - скоро ще има нова версия
![]()
Здрасти
Ние току-що освободен нови безплатни версии само с малки промени, но ние сме почти готова да пусне нови платени версии с много полезни промениТака че за всички наши платени потребители версия - скоро ще има нова версия
![]()
Има ли всеки ЕТА на нови версии на 4.x?
Аз не съм запознат със смисъла на ЕТА, но аз предполагам, че тя е за крайния срок. Този месец ще пусне vBET3.x (следващата седмица) - има много промени и тя ще бъде в бета етап. Същите промени за vBET4.x ще бъде освободен месец по-късно - е да се гарантира по-добро качество и не излагайте на всички потребители за възможни нови грешки при нови функционалности. Разбира се, ние тествате промени добре, все още не потребителите, използва различни конфигурации, канализация, други модове и така нататък, така че някои неща могат да бъдат видими само за някои форуми. Това е, това, което за бета етап съществува в живота на продукти - тези, които иска да използвате да бъдат предупредени за млади етап на някои функционалности. И освобождаване vBET4.x месец по-късно ни дава възможност за потенциално да я освободите с някои потенциални проблеми, вече е решен
Така че скоро отговор на въпроса ви - следващата седмица да освободим vBET3.x и в 1-ва или 2-ра седмица на следващия месец трябва да бъдат освободени vBET4.x
Благодаря за инфо Михал. Гледайки напред към актуализация.
PS: "ETA" Прогноза за времето на пристигане ....
Всякакви намеци за това какво да очакваме с новите функции, или е главно на скоростта и натоварването на сървъра е по-добре
Ние направихме няколко подобрения в производителността. Един от често задаваните - подкрепа за кеш паметтаСъщо така някои други подобрения на производителността на алгоритъма ниво. Всички подробности ще бъдат изброени в бележка на освобождаване.
Ние ще освобождаване днес - този ден, току-що започна в нашата страна, така че ние ще го направи за няколко часа (сега е време за сън). В момента нашият форум работи на нова версия на vBET
![]()
Не мога да чакам, за да видите memcached в vBET. Можете ли да кажете разширение на PHP използвате? Memcache или Memcached?
Ще направя това сам вероятно. Дадох с memcached, когато открих 4-ти или 5-ти случай на използване на кеша db, което може да се направи с една функция - няма нужда да се пренапише целия път
Но ти не отговори на въпроса ми - може би ти не осъзнаем, че има две разширения за memcached с и без Д в края:
PECL:: Пакет:: Memcache
PECL:: Пакет:: memcached
Аз наистина осъзнавам, че и аз наистина отговори на въпроса ви - изброих всички поддържани сега памет кешове от vBET и можете ясно да намерите там Memcache. Та защо си убеден, че не отговорих на въпроса ти - какво ти трябва повече?Ако имате нужда от намек как да се подкрепят Memcached тук тя отива:
1. Добави в продукт файл допълнителна опция за параметър на кеш паметта
2. Внос продукт файл
3. Редактиране на файла включва / vbenterprisetranslator_class_cache.php
а) Копие клас за Memcache
б) Промяна на име в копирани клас да се признае като Memcached
в) актуализира орган, в подкрепа на Memcached API (нашите класове са прости адаптери, затова няма да трябва да направите всички промени в други места)
г) Добавят се нови случая за вашия нов избор стойност в ключа блок в началото на файла, за да се създаде Memcached обект адаптер
Ако искате по-специфични съвети - просто моля за създаването функция искане и Камил ще ви даде точните съвети как да го направя с код обяви.
Последната промяна е направена от vBET; 09-03-11 В 20:03.