Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 21

Тема: Още буболечки! Грешен URL адреси, индексирани от goodle - Много лошо!

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Default Още буболечки! Грешен URL адреси, индексирани от goodle - Много лошо!

Сега вече знам, защо съм махнал vbet преди, толкова много грешки!

Google индексира странно URL адреси, vbet_delayxx когато те са кликнали Иди на правилния URL адрес.

Виж:

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Яну 2011

Уважаеми Snake,
    закъснението е масив. В този масив се съхраняват връзки, и да го покажем за examle delay7x-19959, което означава, че 7x е броят на масив и 19 959 броя за нишка, която се индексира.
    Това е направено, защото тогава се изпраща 1 задача на Google, така че за изпълнение.
    Индекси се променят след добър превода.
    Имате грешка връзка с Google, така че те не са преведени. Така че не пренапише този закъснения (масиви), защото той беше празен.

Моля, изчистете кеша, да направи нова карта на сайта, защото вашите връзки са стари и Google трябва да ги Реиндексиране. Пренасочване са добри, така че Google трябва да го Реиндексиране.

Ако имате повече въпроси, пишете тук.
    Благодаря

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Защо изчистете кеша, ако URL адреси delayxx пренасочи към правилния URL адреси?

Въпросът е, че е 302 пренасочи, а не на 301, така че Google НИКОГА няма да пада тези delayxx URL адреси от индекса.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Яну 2011

Понякога изчистване на кеш паметта дава anwser.
    Аз ще го провери и да пиша тук, когато аз имам anwser

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте.

Аз ще помогнем с тази тема Ще науча повече за въпроса ви днес вечерта и ще ви дам повече отговор. При този momsnt мога да кажа, че това е definitivelly vBET бъг. Не трябва да се случва. Аз не знам защо Google го индексира - имаме 301 пренасочване, така че такова нещо не трябва да съществува. Все пак разбира се в началото такива връзки не трябва да излизат на изход.

Както написах - аз ще ви дам повече информация по-късно и ние ще се погрижим за това.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Sugest можете отново да проверите тези delayxx URL адреси, те са 302 на пренасочващи страници!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Така че това е причината, поради която тези връзки са индексирани дори. Великата намек. Ние също така ще проверяват, прави такова пренасочване на е направено от vBSEO или от vBET и ако от vBSEO е конфигурируем (или могат да бъдат променяни от интеграцията ни код). Това е да реши въпроса с вече индексирани страници.

Все още, разбира се, ние трябва да разберем, защо vBET дори тези връзки в окончателния отговор по отношение на HTML.
    Последната промяна е направена от vBET; 15-02-11 В 18:21.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

добре, с нетърпение очакваме поправката. благодаря

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Току-що даде много специфични задачи, за какво и как да се провери до младеж.

Също така би било много полезно, ако бихте могли да кажете къде такива връзки е генериран? В този момент, ако тези страници са индексирани и се пренасочи е 302, ние не може да бъде сигурен дори поколение бъг все още съществува в vBET, или това е просто стар бъг, което не се случва повече, но имате вече индексирани страници. Така че, моля, уведомете виждате всяка страница, където такива URL адреси трябва да се вижда в браузъра си по връзки. Моля, проверете на вашите теми, форуми, архив, RSS може би. Моля кажете направи имате някакви модове, които са специално интегрирани с vBET - може би там е проблема. Младеж ще го проверите на вашия форум (ако тя няма да бъде ограничено), все още знаете за вашия нов форум добре и може би знаете или подозирате, когато такива са генерирани URL адреси.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Im не сте сигурни какво мога да направя, можете да видите Google индексиране бъг тук: сайт: www.computer-juice.com - Google търсене

Преглед на кеш паметта, за да видите кода на страницата!

Също така тя е 302 пренасочи към правилното URL, тя трябва да бъде 301, но-по-добре определят би било да не е индекс лошо URL адреси alltogether.

Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •