Аз ще се нуждаят от достъп до Admin CP и FTP - моля да ми изпратите тези в PM.
Както виждам, всички връзки се генерират погрешно (без Lang код) и аз трябва да разберете защо.
Последната промяна е направена от vBET; 24-11-09 В 16:50.
Моля, имайте предвид, че нашите клиенти са форма цялата думата и има големи различия време. Поради това ние осигуряваме подкрепа само в този форум.
Моля, изпратете ми като частни подробности Съобщение достъп до вашия форум (Admin CP и FTP). Винаги можете да създадете временни сметки от съображения за сигурност. Все още имам нужда от достъп до там, защото този въпрос е свързан само с вашия форум и ние нямаме готов отговор за него.
Първо ние трябва да проверите vBET е генериране на подходящи връзки, за да се уверите, че е vBET бъг или някакъв друг Министерството на отбраната се променя връзки, след като нашите промени. Също така ние трябва да проверите вашата конфигурация и пренасочване на правилата.
Благодарим ви, - аз ще съм там точно сега.
Причината не е наред vBSEO конфигурация.
Опция Set "Замяна на не-английски символи в URL адреси?" "Да се съхранява не-английски символи в URL адреси".
Това мистериозно изчезват от интеграцията ни за употреба. Съжалявам за неприятноститеПросто задайте параметър и той ще се оправи
![]()
Последната промяна е направена от vBET; 26-11-09 В 16:36.
Страхотна нишка! Аз също имах този проблем, но сега всичко работи с vBSEO връзки![]()