Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 24

Тема: Използване на Еврофутбол 3.6.12, са проблем за RSS емисия, и Архив

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Все още работя по въпроса ви. Интегрирането на vBET с vB във vesrion 3.6 е много трудно и може да отнеме много дълго време. Трябва да направим ченджис само в vBET код (не в vB). Така че трябва да бъдем много търпеливи

За проблем с vbet_delay в архива връзки:
    това vbet_delay се използва да се направи превод по-бързо. Това трябва да бъде заменен от vBET преведеното заглавие на връзка, но на вашия форум - не.

Забелязах, че в място, където трябва да замени таблицата ($ vbet_DelayedBuffer) с всички преведени връзки не съществува. (Но би трябвало).
    Това е в форум корен / включва / vbenterprisetranlator_functions.php
    в ред:
    PHP Code:
    lobal $vbet_DelayedBuffer;
    if (
    $vbet_DelayedBuffer) {
    //print_r($vbet_DelayedBuffer);
    $result preg_replace('#vbet_delay(\d+)x#e''$vbet_DelayedBuffer[\'\\1\']'$result);

за нормални страници по време на форума - тази функция се работи, за архив страници - не.
    Аз съм все още търси този въпрос. Може би ще направя още едно решение на тази замяна vbet_delay за вас.

P.S. благодаря за този vB 3.6 пакет

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от kamilkurczak View Post
    Здравейте,

Все още работя по въпроса ви. Интегрирането на vBET с vB във vesrion 3.6 е много трудно и може да отнеме много дълго време. Трябва да направим ченджис само в vBET код (не в vB). Така че трябва да бъдем много търпеливи

За проблем с vbet_delay в архива връзки:
    това vbet_delay се използва да се направи превод по-бързо. Това трябва да бъде заменен от vBET преведеното заглавие на връзка, но на вашия форум - не.

Забелязах, че в място, където трябва да замени таблицата ($ vbet_DelayedBuffer) с всички преведени връзки не съществува. (Но би трябвало).
    Това е в форум корен / включва / vbenterprisetranlator_functions.php
    в ред:
    PHP Code:
    lobal $vbet_DelayedBuffer;
    if (
    $vbet_DelayedBuffer) {
    //print_r($vbet_DelayedBuffer);
    $result preg_replace('#vbet_delay(\d+)x#e''$vbet_DelayedBuffer[\'\\1\']'$result);

за нормални страници по време на форума - тази функция се работи, за архив страници - не.
    Аз съм все още търси този въпрос. Може би ще направя още едно решение на тази замяна vbet_delay за вас.

P.S. благодаря за този vB 3.6 пакет
    да си ОК, ако не получат отговор сега, определя по-късно може да се използва за всички vbet клиенти, че използването на Vb 3.6.x, много от тях все още се използва, че Vb версия, vb.org са все още го използвате твърде

да ме уведомите, ако ли някакви мога да направя с включва / vbenterprisetranlator_functions.php файл

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

Преводачески линкове на вашия форум!
    Можете да го тествате: モバイル и PDA の [サイト マップ] - indonesiaindonesia.com

Но аз бих искал да се намери по-добро решение
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 11-02-11 В 13:31.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

голямо благодаря, ако си достатъчно за архива страници, моля също да се определи RSS страници (external.php)

между другото моля редактирате URL форум също, ако не съм против

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

За превод на външни.
    Автоматични 3,6 external.php файл е по-различно от един и същи файл от Автоматични 3.8 версия.

vBET превод външни в тази кука: external_complete
    и след това външната продукция трябва да бъдат отпечатани.
    И във версия Автоматични 3,8 код е:
    PHP Code:
    ($hook vBulletinHook::fetch_hook('external_complete')) ? eval($hook) : false;

{ ... 
    another code ... }
    echo 
    $output
    и тя работи добре (ехо $ изход е след нашия превод)

но във вашата версия имате:
    PHP Code:
    echo $output;

(
    $hook vBulletinHook::fetch_hook('external_complete')) ? eval($hook) : false
    , така че на първо място външно съдържание се отпечатва и след това - в превод - това е грешен ред!
    Можете да я видите. Трябва само да отворите external.php файла и да отидете до края на този файл.

Аз направих теста и да премахна ехо $ изход след това кука и превод работи, но не мога да pernament промени в vB код

Аз ще се опитам да намери друго решение.

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от kamilkurczak View Post
    Здравейте,

За превод на външни.
    Автоматични 3,6 external.php файл е по-различно от един и същи файл от Автоматични 3.8 версия.

vBET превод външни в тази кука: external_complete
    и след това външната продукция трябва да бъдат отпечатани.
    И във версия Автоматични 3,8 код е:
    PHP Code:
    ($hook vBulletinHook::fetch_hook('external_complete')) ? eval($hook) : false;

{ ... 
    another code ... }
    echo 
    $output
    и тя работи добре (ехо $ изход е след нашия превод)

но във вашата версия имате:
    PHP Code:
    echo $output;

(
    $hook vBulletinHook::fetch_hook('external_complete')) ? eval($hook) : false
    , така че на първо място външно съдържание се отпечатва и след това - в превод - това е грешен ред!
    Можете да я видите. Трябва само да отворите external.php файла и да отидете до края на този файл.

Аз направих теста и да премахна ехо $ изход след това кука и превод работи, но не мога да pernament промени в vB код

Аз ще се опитам да намери друго решение.
    можете да промените файла Vb или vbet файла, и може да се опита Vb 3.8 файла external.php твърде ако искате да

определят урок може да полезен за други членове, че използването на Vb 3,6 твърде

BTW моля редактиране на моя форум URL твърде горе, ако имате съм против

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,

1. ОК превод на външни - направено. Ние трябва да редактирате vB external.php файл (няма друг начин) така:
    1. отварят и редактират external.php файл.
    2. в този файл се намери и CUT:
    PHP Code:
    ($hook vBulletinHook::fetch_hook('external_complete')) ? eval($hook) : false
    3. и поставете преди този код:
    PHP Code:
    $db->query_write("
        REPLACE INTO " 
    TABLE_PREFIX "externalcache
            (cachehash, dateline, text, headers, forumid)
        VALUES
            (
                '" 
    $db->escape_string($cachehash) . "',
                " 
    TIMENOW ",
                '" 
    $db->escape_string($output) . "',
                '" 
    $db->escape_string(serialize($headers)) . "',
                " 
    intval($podcastforumid) . "
            )
    "
    ); 
    го направили на вашия сървър.

2. За архив - преводът е wery добре, но бих искал да се намери по-добро решение на този въпрос. Мога ли все още използват вашия сървър?

3. Сте написали за вашия форум връзки? Какво означава това? По мое мнение имате добър URL адреси във вашия форум, превод работи добре и това е интегриран с обяви. Може да ви го обясня по-добре? Може би някои връзки например.

Благодаря

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Добре превежда на външни - Готово. Ние трябва да редактирате VB external.php файла (няма друг начин)
    да си много добре да редактирате файлове на vb, защото проблема в е файлове на vb, като форум в тази тема, Благодаря ви

2. За архив - преводът е wery добре, но бих искал да се намери по-добро решение на този въпрос. Мога ли все още използват вашия сървър?
    Да си добре, да ме уведомите, ако вече е завършен

и може би можете да споделяте определят урок за останалите в Интеграция форум така други vb 3.6.x потребители го използвате твърде

3. Вие пише за вашия нов форум връзки? Какво означава това? По мое мнение имате URL адреси на вашия форум, превод работи добре и тя е интегрирана с vBSEO. Можеш ли да го обясни по-добре? Може би някои връзки за пример.
    Искам да кажа, връзка в пост # 13 по-горе, моля да го премахнете

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Право редактирана
    За решение в процеса на интеграция част - аз ще го направя

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,
    Аз съм след моята почивка. Сега отново ще работи на вашия сървър.
    vBET променлива (таблица с превод) не е на разположение в архива. Аз ще се опитам да добавите тази таблица на променливата $_GLOBALS. Може би има добро място във вашия код, за да направите това, аз ще се опитам да го намерите

Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •