Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 11

Тема: Различни таблици език трясък в базата от данни?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default Различни таблици език трясък в базата от данни?

Hi, то изглежда, че всеки ден, аз имам за ремонт на една или повече от езика таблици, тъй като те продължават да трясък, обикновено на средни и къси таблици.

Моите подробности са, както следва:
    PHP версия 5.2.15
    Apache версия 2.0.63
    MySQL версия 5.0.91-общността
    Perl версия 5.8.8
    Във версията на ядрото 2.6.18-194.26.1.el5xen
    VB 3.8.6 PL1

Аз съм на една чисто нова "от полето" сървър.

Всякакви идеи за това как да се предотврати това?

Поздрави,
    Саймън

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Имате ли някои е-мейли с грешка MySQL или някои известия? Моля, съдържанието на тази електронна поща тук, ако имате

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Разбира се, че това е налице фактът е разбил, сега тук е много скоро:
    Дата: Mon, 31 Jan 2011 10:32:46 +0000 [10:32:46 GMT]
    От: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    До: webmaster@mysite.com
    Предмет: Грешка Database Еврофутбол!

Грешка в база данни в Еврофутбол 3.8.6:

Invalid SQL:
    Изберете cache.originaltext като originaltext, cache.translated като преведени от "Помощ vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af, vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af кеш КЪДЕ И cache.serie = help.serie;

MySQL Грешка: Таблица ". / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af" е маркирано като разбил и трябва да бъде ремонтиран
    Номер на грешка: 145
    Искане Дата: понеделник, 31 януари 2011 г. при 10:32:45 AM
    Грешка Дата: понеделник, 31 януари 2011 г. при 10:32:46 AM
    Сценарий: http://www.mysite.com/forumz/members...s-op-exit.html
    Referrer:
    IP адрес: 66.249.72.171
    Потребителско име: Нерегистриран
    Име на класа: vB_Database
    MySQL Version:
    и тук е по-стара, аз продължавах да ви покажа:
    Дата: Fri, 28 Jan 2011 20:45:02 0000 [петък, 28. Януари 2011 20:45:02 GMT]
    От: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    До: webmaster@mysite.com
    Предмет: Грешка Database Еврофутбол!

Грешка в база данни в Еврофутбол 3.8.6:

Invalid SQL:
    Изберете cache.originaltext като originaltext, cache.translated, преведени от vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt помощ, vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt кеш, където help.originaltext = 'Начало' И cache.serie = help.serie;

MySQL Грешка: Таблица ". / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt" е маркирано като разбил и трябва да бъде ремонтиран
    Номер на грешка: 145
    Искане Дата: петък, 28 януари 2011 @ 08:45:01 PM
    Грешка Дата: петък, 28 януари 2011 г. @ 08:45:02 PM
    Сценарий: http://www.mysite.com/forumz/members...ira-linha.html
    Referrer: http://www.google.com.br/url?sa=t&so...iwnuel-9v0nPuw
    IP адрес: 200.160.96.160
    Потребителско име: Нерегистриран
    Име на класа: vB_Database
    MySQL Version:
    Както можете да видите, че има не една конкретна вина или език, причината за проблема, но език AF показва доста.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

crach въпрос - Това е проблем за MySQL, не vBET въпрос.
    Моля, опитайте да актуализирате MySQL към нова версия или понижаване по-стабилна версия на MySQL (попитайте за това на вашия хост доставчик).

Не можем да направим нищо по въпроса, защото това е код MySQL.
    Вероятно, във вашия случай, MySQL е по-чувствителни към своите погрешни действия на честата употреба на таблици. Използвате ли кеш за гости? Ако не - моля да разрешите тази опция. Това ще доведе до по-малко запитвания към базата данни, но не и да елиминира напълно MySQL грешка. (Вероятно ще имат по-малко такива катастрофи).

Второ, опитайте се да се оптимизира и ремонт ВСИЧКИ таблиците в базата данни.

Разбира се, опитайте се да ви ъпгрейд или понижаване MySQL на най-добрата версия.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Ами, на първо място аз вярвам, че MySQL е най-stabel версия и да се използват кеш гост, ако това е MySQL, това е проблем, защо е само на езика таблици, че катастрофата? аз имам много други таблици, които са достъпни за длъжност или промяна на страницата, но те не се срине.

И аз имам оптимизирани всички маси няколко пъти!

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Ние не сме в състояние да определи защо само таблиците имат кеш бъг - това е въпрос към екипа на MySQL, защото, както бе споменато преди посочената е грешка MySQL и това няма значение, че другата таблица е ОК. От наша страна, ние не трябва повече предложения - Моля доклад на екипа, отговорен за този бъг - екип MySQL.

Всеки опит да се сравняват други маси за кеш маси не са никакъв смисъл, защото това ще бъде просто спекулация, защо само тук MySQL катастрофи таблици. MySQL екип е отговорен за код MySQL, така че моля - питайте за това MySQL екип.

Може би въпросът е тук, защото само в този кеш маси, имате много на съдържанието и не в друга таблиците (като само във вашия форум, на друг форуми не нашите клиенти). Може би от кеша таблици с данни данни, често се отстраняват и от друга не. Може би, но не може да го проверите - само предложения.

Единственото нещо, което можем да кажем, е, че това е грешка на MySQL. Моля да забележите, че всички промени в vBET код няма да премахне този проблем.

MySQL двигател е отговорен за управлението на масите от SQL. Така че ще трябва да намери решение в код MySQL. Моля, обърнете се за тази подкрепа MySQ.

Благодаря.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Яну 2011

Да Камил има право,
    въпросът е от MySQL, така че се опитайте да пишете на MySQL.

По мое мнение, Вие имате проблем с кеша, нещо, което не може да се пишат на MySQL от кеша.
    Опитайте се да ъпгрейд MYSQL MySQL база данни 5.5, може би ъпгрейд ще ви помогне.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от Youngster View Post
    Да Камил има право,
    въпросът е от MySQL, така че се опитайте да пишете на MySQL.

По мое мнение, Вие имате проблем с кеша, нещо, което не може да се пишат на MySQL от кеша.
    Опитайте се да ъпгрейд MYSQL MySQL база данни 5.5, може би ъпгрейд ще ви помогне.
    Im радвам, че сте в състояние да повторя точно това, което каза Камил. Това НЕ е една проблема с MySql на проблема маса е почти винаги на език AF, вие не може да се каже, че то е, защото ако на вход и изход към MySQL е много често тя ще се срине!!, Ми пост маса е огромен, то е 718 000 мнения и е достъпна от всеки един потребител на форума, със сигурност това се използва много по-често от езика маса, MySql се справя много добре с поста таблицата, така че каквото и да е с по-малка вход ще лесно да се справи с.

Никоя друга катастрофа таблици, е само на езика таблици.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Още веднъж, моля попитайте по този въпрос екип на MySQL. Тази корекция ще бъде по-бързо и по-добре.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Имах хостинг екип поглед към databaseMySql произвежда не е друга грешка, те дори са ремонтирани, оптимизирани и се изнасят цялата 5GB база данни след това отново внесени и все още само на езика таблици катастрофа.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •