информацията, изпратена.
информацията, изпратена.
Благодаря. Аз ще започне работа на вашия сървър.
също така можете да се опитате да използвате SEO връзки (без vBSEO).
просто отидете да admincp> vBET-> основен и е зададена опция:
Превод връзки тип за Създаване на URL връзка SEO консенсус (т.е. "/ BG / адрес)
след това трябва да добавите към вас Htaccess файла в папка форуми тези правила.
Code:#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Здравейте,
Моля опитайте сега - трябва да работи сега. Можеш ли да го потвърдите?
На второ място - този въпрос може да бъде специфични само за този тест форум. На основния форум, това би трябвало да работи перфектно.
изглежда добре сега.
благодаря.
ще го преместите да живеете моите форум скоро.
опита помощта на SEO, но аз имам грешка 404:
Не е намерена
Исканият URL / testvb / форуми / PT / forum.php не бе намерен на този сървър.
Освен това, 404 Not Found грешка, докато се опитва да използва ErrorDocument да се справят с искане.
просто настройка в моя форум на живо, също имат същия проблем. какво е променен, за да го поправим в моя тест форум?
Аз съм го с увреждания в моя форум на живо.
Последната промяна е направена от Schmike; 04-02-11 В 06:22.
и ще го подаде на Камил, когато Камил ще бъде, ще мислим за това
Благодаря
Здравейте,
Моля, изпратете ми от PM ви детайли admincp - ще даде възможност на този vBET, само за мен и аз ще го оправи за вас.
Така че, ако искате да го редактирате ръчно, трябва да:
1. отворен и да направи копие на този файл:
форум корен / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. в този файл намерите:
3. и замени с:PHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. запишете файлаPHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
5. Тествайте го
Но това не е реално решение. Това премахване на някои функции на вашия сайт. Този въпрос е специфичен за вашия нов форум (не мога да го възпроизвежда върху моя тест форум), така че аз само да го решим на вашия сървър (имам нужда admincp подробности).
Ако искате, можете да използвате това решение - то работи, но бих искал да проверите друго решение на вашия сървър.
Моля, да я потвърдите.
Благодаря.
, която работи сега за моя форум на живо.
ако искате да тествате всяка друга резолюция, моля да го направите на тестовата площадка. благодаря.