Здравейте,
Сега аз не знам къде е проблема. Все още с двойни папка Lang в URL или не?
ahhh съжалявам, защото вчера ви дадох решение за 4 версия на vB, но имате 3 моя грешка, съжалявам отново.
Тук имате решение за премахване на двойно пренасочи от URL адрес:
1. отворен и да направи копие на този файл:
форум корен / включва / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. в този файл намерите:
PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
3. в тази функция намерите:
PHP Code:
if (!$vbulletin->userinfo['userid'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_guestfilecache_use']
4. изложи пред този код:
PHP Code:
if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost' && $_REQUEST['language'])
{
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
$url = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/', '/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
if(preg_match('/\/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//',$url))
{
$url = preg_replace('/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//','',$url);
exec_header_redirect($url);
}
}
На второ място. Аз не знам какъв въпрос, когато ви се иска да обновим vBET. Моля, дайте ми някакъв пример. Моля, проверете всички конфигурационни настройки в admincp-> vBET-> основен (URL на двигателя и др.) И поставете тук. Htaccess файл.
Ако все още не може да ъпгрейд към новата версия - моля, изпратени до мен от PM admincp и FTP детайли и аз ще го оправя.
На трето място. Знаете интегрирате вашата sitemap generator с vBET? Тук имате решение стъпка по стъпка как да се интегрират това Министерството на отбраната: http://www.vbenterprisetranslator.co ...tegration.html