Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 30

Тема: Google мейл Внимание: Googlebot е намерил извънредно голям брой URL адреси на вашия сайт

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

1. Моля, включване на италианското знаме на вашия форум (аз не го намерите) - в момента потребители, които промени езика, не са в състояние да се върне към оригиналния език. Както написах съдържание на теми, които аз бях в състояние да се види, преди видях, че аз трябва да се регистрирате е само едно изречение във всички случаи. Това не е това, което лично предполагам, като средната продължителност на съдържание. За пореден път това прави страници изглежда много сходни, тъй като разликата между краткосрочните теми е само едно изречение - останалото е оформление, което е същото. Аз не знам как сте толкова сигурен, че няма нищо общо с този случай. Ако знаете нещо, което ние не просто го споделите, така че ние ще бъдем в състояние да ви помогне да по-бързо. Смятате ли, знам защо това съобщение е изпратено?

2. Аз не възел, какво е училищна програма за деца във вашата страна, но се надявам, че ще бъде много полезно за тях да знаят, че моля регистрирайте се на МО след 3 посещения, няма нищо общо с ботовете, тъй като те преминават през.
    Моля, да се фокусира върху проблема. И даде изисква отговор - аз не знаех, които Министерството на отбраната са използвате и аз дори не питат, защото не е важно за мен - важно е да го стартира безопасно. Ако сте 100% сигурни, че то е безопасно след това голям. Само в случай, че сте имали някакви съмнения, можете да видите как Google вижда вашия форум в Webmaster Tools.

Моля, обърнете внимание, че Google ботуши не атакуват всички сайтове - Google не вредят на сайтове. Ние съвети за използване на кеша за да са позволени период, защото е по-добре за изпълнение. Също така, ако се чувствате, че, че единствената причина е номер на превода на вашата страница - чувствайте се свободни да забраните някои от тези и да го активирате отново един по един от време на време. И все пак моля, помисли, че лицензът ви е активна в продължение на 6 месеца и се е появила тази имейл сега. Това е трудно да се повярва, че в продължение на 6 месеца Google не видях тези връзки - в действителност много на тези, които вече са индексирани. Така че аз не съм сигурен, че това е причина за електронна поща, което имаш. Дори ако това се моля, помисли за цялата информация, която е за вас, след анализ на тези връзки.

Аз не знам какво искаш да кажеш с ефективни нишки.

Моля, имайте предвид, че ние работим по този въпрос - имаш резултатите от нашите анализира. И моля, задръжте да казва това, което Google счита - защото е на вас, които счита, че Google е не правилно. Ние имаме много форуми, които са абсолютно никакъв проблем с Google и да имат всички езици включен. И това не е вярно, че съдържанието не е физически съществува, моля, не казвайте това, което можем да се спори, защото на нещо ... Съдържанието съществува за всеки, който я посети и физически съществува в база данни, в оригинал и в кеш в превод. Това не е лотария светове - това е превод, тя не може да се случи, ако съдържанието не съществува. И нищо не е измама тук - моля, прочетете Google TOS - това е Google, който твърди, че преводът може да се кешира за максимум 15 дни. Това е всичко ОК с Google в случай на автоматични преводи страница - това е Google, който е направил този превод

Също така никой клиент не може да се каже, че всяко съдържание, което се излъчва към него е от статично файл или не. В действителност в този ден почти нищо не е статично сега. В Еврофутбол не счита, мотики от статични HTML структура - всичко на база на данни от база данни (езици, шаблони, стилове). Нямам представа какво е познанията си за архитектура клиент-сървър с тънки клиенти, но моля, имайте предвид, че съдържанието съществува, ако отговорите на връзка. Казвам, че Google се чувства измама, защото не съществува нищо общо с реалността.

Също така моля, имайте предвид, че Вие може във всеки момент употреба vBET връзки SEO и са / EN / вместо език = - тази конфигурация е само до вас и vBET го поддържа без vBSEO.

За бележка, който ви даде - както съм написал, ако смятате, че сте открили истинската причина на проблема ви, тогава ще има решение. И все пак моля, помисли, че това е някакъв общ отговор, без дори да провери какво се случва. Аз няма да разчитам на него:
    1 - имате подобна сума и на връзки за половин година.
    2 - Google поща себе си казва:
    "Googlebot може ненужно да се обхождането на голям брой отделни адреси, за които точка на идентични или сходни съдържание, Или пълзят части на вашия сайт, които не са предназначени да бъдат обходени от Googlebot. "

Така че отново моля, помисли за нашите съвети и анализира резултата. Ако смятате, че е само въпрос на броя на преводи, които сте включили - тогава знаете решението.

Смятате ли, все още се нуждаят от нашата помощ / съвети в този брой?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Единственото нещо, което е бил изключен, е на италиански език (аз го включен), тъй като той е роден език на форума не мисля, че това значение, така или иначе бях добре, тъй като преди една година, така че какво се сега?

Ето един пример (вашия сайт) на това, което имам предвид, когато казвам, ефективни индексирани мнения.

Преди vBET (ефективен форум, индексирани статистика):

След vBET (не ефективен форум, индексирани статистика):

Това, което аз се опитвам да кажа е, че 52x език, преведени мнения сега се счита за дубликат мнения от Google. Електронната поща е самостоятелно обяснителни

В собствените си думи, когато казвам бот атака, искам да кажа, когато имате 300 Google ботове, в същото време силно обхождането на вашия сайт хранене и разкъсване на вашата лента, RAM и CPU и причиняване на форум сергии. И те го пише в писмото си по-долу в по-професионален начин, но смисълът е един и същ.

Официален Google Email:
    Googlebot възникнали проблеми при обхождането на вашия сайт http://mysite.com/.
    Googlebot се натъкнали на изключително голям брой връзки на вашия сайт. Това може да означава проблем с URL структура на вашия сайт. Googlebot може ненужно да се пълзи голям брой различни URL адреси, които сочат идентично или подобно съдържание, или пълзи части на вашия сайт, които не са предназначени да бъдат обходени от Googlebot. В резултат на Googlebot може да изразходва много по-голяма пропускателна способност, отколкото е необходимо, или може да бъде в състояние да индексира напълно цялото съдържание на сайта си.

Четохте ли какво подкрепата екип на Google ми написа? -> В общи линии, това съобщение се показва, когато откриваме един сравнително голям брой URL адреси за вашия сайт.

Вие сте написали всичко и нищо, защото аз не разбирам английския си, просто ми даде определят в прости стъпки, като;
    1. Направете това
    2. Знаеш, че
    3. И това
    др.

Поздрави
    Последната промяна е направена от mario06; 17-01-11 В 22:44.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Все още чака за средство за защита.

Поздрави

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от mario06 View Post
    Единственото нещо, което е бил изключен, е на италиански език (аз го включен), тъй като той е роден език на форума не мисля, че това значение, така или иначе бях добре, тъй като преди една година, така че какво се сега?
    Това е просто съвет от нашия екип, че без този флаг потребители не са в състояние да се върне към оригиналния език, когато кликнат върху някои флаг. Така че е разумно да се запази флаг за вашия език по подразбиране

Ето един пример (вашия сайт) на това, което имам предвид, когато казвам, ефективни индексирани мнения.

Преди vBET (ефективен форум, индексирани статистика):

След vBET (не ефективен форум, индексирани статистика):

Това, което аз се опитвам да кажа е, че 52x език, преведени мнения сега се счита за дубликат мнения от Google. Електронната поща е самостоятелно обяснителни
    Това е НЕ вярно. Имате проблеми с вашия форум. Те смятат че нарушавате Архив - и повечето връзки, имаш от Google в имейл са за архив. Напълно игнорирани нашата подкрепа - Вие не отговори на въпроси за версия и да кажеш какво мислите и какво не е вярно. Ако искате да решите вашия проблем моля угар нашата поддръжка съвети. Ние ви попита за вашата версия на vB, защото са нарушили архив. Има тя поддържа 3.8 или някои не поддържа версия? Ние знаем, че архива е счупен в 3.6 заради vBulletin бъг. Това ви дава хиляди не работни връзки - и имаш от Google имейл за грешен връзки. Вместо слушат нашата подкрепа и сътрудничество ви държа казва някои нелепо идея и мисля, че е важно да го пуснат в червено.
    Каква е вашата цел тук? Вие искате нашата подкрепа за решаване на проблема ви, или вие сте просто се опитва да изплаши другите? Защото, ако искате да се реши този проблем, моля, си сътрудничат с нашата подкрепа.

Също така за образа, който ви даде - това е неправилно тълкуване. Google не се грижи за броя на длъжностите, показани във форума. И това не може да се грижи за него. Това е така, защото Google индексира всички страници, които не са блокирани! На форум в който имат държавите-страници, групи, блата може би, албуми и така нататък ... и така нататък ... Също форум може да има много други плъгини, което създава допълнителни страници (като аркада).
    Така че, моля, приемете, че са погрешни. Google не смятат преведена съдържание като дублиране. Вие имат проблем със свой собствен форум и ние открихме области от възможните причини. Така че, моля - лопатар нашите инструкции / въпроси. В противен случай това може да бъдат маркирани, както е решен, тъй като изглежда не се интересуват с нашата подкрепа, просто искал да повторя това, което погрешно смятате, - ние вече чете това - там не е никаква нужда да го повторя отново. Това не е вярно. Моля, се фокусира върху решаването на проблема ви, ако искате той да бъде решен. Моля, отговорете на въпроса и да се внимание на вашия архив.

Официален Google Email:
    Googlebot възникнали проблеми при обхождането на вашия сайт http://mysite.com/.
    Googlebot се натъкнали на изключително голям брой връзки на вашия сайт. Това може да означава проблем с URL структура на вашия сайт. Googlebot може ненужно да се пълзи голям брой различни URL адреси, които сочат идентично или подобно съдържание, или пълзи части на вашия сайт, които не са предназначени да бъдат обходени от Googlebot. В резултат на Googlebot може да изразходва много по-голяма пропускателна способност, отколкото е необходимо, или може да бъде в състояние да индексира напълно цялото съдържание на сайта си.
    Точно така! ИМАТЕ ГРЕШКА СТРУКТУРА! ИМАТЕ ГРЕШКА СЪДЪРЖАНИЕ! и ние ви го е написал в самото начало (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Имате разбил архив, където хиляди не работни връзки! Така че, моля да започнете да използвате нашата подкрепа, която сте поискали вместо да се опитва да плаши нашите потребители. Какво се очаква от нас, когато ви помоля за подкрепа и го игнорират?

Вие сте написали всичко и нищо, защото аз не разбирам английския си, просто ми даде определят в прости стъпки, като;
    1. Направете това
    2. Знаеш, че
    3. И това
    др.

Поздрави
    Тук имаш точна информация, че трябва да блокирате държавите-страници и как да направите това:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Тук ще има информация, че вашият архив е разбил, въпрос за вашата версия на Еврофутбол и какво да направя, ако не е поддържана версия:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Това е много точни инструкции - моля, кажете коя версия на Еврофутбол използвате.

И тук има информация, че издавам не трябва да правят нещо с мнения, които са много кратко (само 1 изречение), защото това е въпрос на съдържанието, а не на vBET. Когато съдържанието ще получите по-дълго (потребителите ще получат отговори) тези страници със съдържание ще бъде вече не подобни:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

И така:
    1. Дръжте вашата държава-страници, блокирани в начин, както го направи наскоро (само за регистрирани потребители) или от robots.txt, както е описано тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Проверете в Webmaster Tools ви "3 посещения за гости" Министерството на отбраната е Google спаси - проверете как Google видите вашия форум, чрез даване на URL адрес на някои нишка. Проверете няколко пъти (не мога да кажа е, че Google ще използва същия IP адрес за всяка проверка). По този начин ще бъде наистина сигурен, че на мода е освен за роботи.
    3. Вие имате счупени архив - моля, кажете коя версия на Еврофутбол използвате?
    4. За кратко теми можете да дам само някои по-дълъг отговори там (разбира се) или просто да го пазят като се надява, че хората ще отговори на тези теми.

PS.
    Моля моите извинения за края на отговор. Бях на делегацията и Камил е казал да остави този въпрос за мен. Така че след като отново съжалявам
    Последната промяна е направена от vBET; 20-01-11 В 19:47.

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Здравейте,
    Аз трябва да се каже, че Михал е прав, аз имах същия предупреждение от Google и е лесен за решаване, ако погледнете какво URL адреси, които причиняват проблема. В моя пример, имах много дублира съдържание, защото vbet добавям: и език = EN, във френски URL. Ако отидете на параметрите в Webmaster Tools, може да реши това, с изключение на този параметър. И също така да погледнете вашите роботи файл. Аз също имам забрани в роботи архивни файлове, нямат нужда от него. Има много работа за вършене с robots.txt, ако използвате VBET.
    И аз не предлагам да се използва повече от 20 езика, нямат нужда от него
    Последната промяна е направена от pepito69; 20-01-11 В 22:53.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Double Post, съжалявам!
    Последната промяна е направена от mario06; 21-01-11 В 08:38.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Това е просто съвет от нашия екип, че без този флаг потребители не са в състояние да се върне към оригиналния език, когато кликнат върху някои флаг. Така че е разумно да се запази флаг за вашия език по подразбиране

Това е НЕ вярно. Имате проблеми с вашия форум. Те смятат че нарушавате Архив - и повечето връзки, имаш от Google в имейл са за архив. Напълно игнорирани нашата подкрепа - Вие не отговори на въпроси за версия и да кажеш какво мислите и какво не е вярно. Ако искате да решите вашия проблем моля угар нашата поддръжка съвети. Ние ви попита за вашата версия на vB, защото са нарушили архив. Има тя поддържа 3.8 или някои не поддържа версия? Ние знаем, че архива е счупен в 3.6 заради vBulletin бъг. Това ви дава хиляди не работни връзки - и имаш от Google имейл за грешен връзки. Вместо слушат нашата подкрепа и сътрудничество ви държа казва някои нелепо идея и мисля, че е важно да го пуснат в червено.
    Каква е вашата цел тук? Вие искате нашата подкрепа за решаване на проблема ви, или вие сте просто се опитва да изплаши другите? Защото, ако искате да се реши този проблем, моля, си сътрудничат с нашата подкрепа.

Също така за образа, който ви даде - това е неправилно тълкуване. Google не се грижи за броя на длъжностите, показани във форума. И това не може да се грижи за него. Това е така, защото Google индексира всички страници, които не са блокирани! На форум в който имат държавите-страници, групи, блата може би, албуми и така нататък ... и така нататък ... Също форум може да има много други плъгини, което създава допълнителни страници (като аркада).
    Така че, моля, приемете, че са погрешни. Google не смятат преведена съдържание като дублиране. Вие имат проблем със свой собствен форум и ние открихме области от възможните причини. Така че, моля - лопатар нашите инструкции / въпроси. В противен случай това може да бъдат маркирани, както е решен, тъй като изглежда не се интересуват с нашата подкрепа, просто искал да повторя това, което погрешно смятате, - ние вече чете това - там не е никаква нужда да го повторя отново. Това не е вярно. Моля, се фокусира върху решаването на проблема ви, ако искате той да бъде решен. Моля, отговорете на въпроса и да се внимание на вашия архив.

Точно така! ИМАТЕ ГРЕШКА СТРУКТУРА! ИМАТЕ ГРЕШКА СЪДЪРЖАНИЕ! и ние ви го е написал в самото начало (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Имате разбил архив, където хиляди не работни връзки! Така че, моля да започнете да използвате нашата подкрепа, която сте поискали вместо да се опитва да плаши нашите потребители. Какво се очаква от нас, когато ви помоля за подкрепа и го игнорират?

Тук имаш точна информация, че трябва да блокирате държавите-страници и как да направите това:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Тук ще има информация, че вашият архив е разбил, въпрос за вашата версия на Еврофутбол и какво да направя, ако не е поддържана версия:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Това е много точни инструкции - моля, кажете коя версия на Еврофутбол използвате.

И тук има информация, че издавам не трябва да правят нещо с мнения, които са много кратко (само 1 изречение), защото това е въпрос на съдържанието, а не на vBET. Когато съдържанието ще получите по-дълго (потребителите ще получат отговори) тези страници със съдържание ще бъде вече не подобни:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

И така:
    1. Дръжте вашата държава-страници, блокирани в начин, както го направи наскоро (само за регистрирани потребители) или от robots.txt, както е описано тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Проверете в Webmaster Tools ви "3 посещения за гости" Министерството на отбраната е Google спаси - проверете как Google видите вашия форум, чрез даване на URL адрес на някои нишка. Проверете няколко пъти (не мога да кажа е, че Google ще използва същия IP адрес за всяка проверка). По този начин ще бъде наистина сигурен, че на мода е освен за роботи.
    3. Вие имате счупени архив - моля, кажете коя версия на Еврофутбол използвате?
    4. За кратко теми можете да дам само някои по-дълъг отговори там (разбира се) или просто да го пазят като се надява, че хората ще отговори на тези теми.

PS.
    Моля моите извинения за края на отговор. Бях на делегацията и Камил е казал да остави този въпрос за мен. Така че след като отново съжалявам
    1. Моите robots.txt е същото, аз не промени нищо и изглежда добре:
    User-Agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / членове /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / снимки /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Не, не спасява
    3. Архив ми работи добре, всички връзки, които са тествани и работят, където го виждате разбити?
    4. Само малки пунктове, където новите членове се представят и просто да кажете "Здравейте, името ми е Том" Аз не може да направи нищо по въпроса, 90% от длъжностите са водачи, което означава, средни.

pepito69 каза нещо интересно, което включва параметър URL, както казах по-горе
    В моя пример, имах много дублира съдържание, защото vbet добавям: и език = EN, във френски URL. Ако отидете на параметрите в Webmaster Tools, може да реши това, с изключение на този параметър.
    но той само го за един език, аз съм го за всички езици, така че е това причината и какво точно трябва да правя?

PS. Аз не имате vbSEO инсталиран, но използват vBSEO карта на сайта, което вече изключва архива съм Предполагам, че да го изключи robots.txt, за да? Никога не съм виждал някой тук или всяко друго място, да го изключи в техните robots.txt

Аз искам просто подробен инструкции,
    ПРИМЕР:

1. Направете това
    2. Знаеш, че
    3. И че

pepito69,
    Никога не съм виждал такъв голям robots.txt, като имате, е всички, че наистина е необходимо?
    В имота има само 3 ботове, които се считат за Bad Bots* и това няма да го бъде по-лесно да ги сложи в. файл Htaccess, не?
    PS. Вашите знамена не се показват

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Йети
    Последната промяна е направена от mario06; 21-01-11 В 10:11.

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Благодарение Марио,

Да, моите роботи файл може би е голяма, все още не е оптимизирана, но тя работи за мен и не ме боли.
    Аз ще включи тази ботове в моя Htaccess, благодарение.

но той само го за един език, аз съм се за всички езикови
    Не ми приятел, аз също го има във всички езици, това е само един пример. Но тъй като аз параметрите в Google Инструменти за уеб администратори и са се увеличили My Google обхождане отново. Аз все още не знаят как да се реши други проблеми с VBET, по-важно за мен, като Obe аз имам с кода на езика и счупените думи, които използват някои акценти (O, N и т.н.).
    Е, мога да изключа архив в robots.txt, и аз не разполагат с никакви архив уеб страница в индекса на Google.
    Мислех, че много пъти, за да използвате vbseo карта на сайта, но сайта ми е много добре изпълзя купуват Google. Винаги съм се прилага това правило: ако нещо работи, не го пипайте.

Съжалявам, че не мога да ви кажа какво трябва да направиш, аз само споделям моя опит.

Благодаря. Знамена ми не се показват в / index.php, но се вижда в сайта на форума, аз ще го решим сега.
    Последната промяна е направена от pepito69; 21-01-11 В 18:32.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

1. Моите robots.txt е същото, аз не промени нищо и изглежда добре:
    User-Agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / членове /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / снимки /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Не, не спасява
    3. Архив ми работи добре, всички връзки, които са тествани и работят, където го виждате разбити?
    4. Само малки пунктове, където новите членове се представят и просто да кажете "Здравейте, името ми е Том" Аз не може да направи нищо по въпроса, 90% от длъжностите са водачи, което означава, средни.

pepito69 каза нещо интересно, което включва параметър URL, както казах по-горе
    но той само го за един език, аз съм го за всички езици, така че е това причината и какво точно трябва да правя?

PS. Аз не имате vbSEO инсталиран, но използват vBSEO карта на сайта, което вече изключва архива съм Предполагам, че да го изключи robots.txt, за да? Никога не съм виждал някой тук или всяко друго място, да го изключи в техните robots.txt

Аз искам просто подробен инструкции,
    ПРИМЕР:

1. Направете това
    2. Знаеш, че
    3. И че

pepito69,
    Никога не съм виждал такъв голям robots.txt, като имате, е всички, че наистина е необходимо?
    В имота има само 3 ботове, които се считат за Bad Bots* и това няма да го бъде по-лесно да ги сложи в. файл Htaccess, не?
    PS. Вашите знамена не се показват

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Йети
    1. Това не е същото - в противен случай Google няма да ви покажа линк към държавите-страница, защото Гугъл не посещава страници, блокирани от robots.php и имаш в имейл предупреждение тази връзка:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Сега всичко е наред. Не беше преди известно време и Google беше там. Можете да бъдете спокойни за тази част
    2. Ако това не е безопасно за роботи и показва до роботи блокиране комуникират трябва сериозно да обмислят премахване на този мод. В противен случай Google ще започне да индексира страници, които виждате той - толкова страници с блокиране на комуникират. Също така в този случай това е основната причина за проблема си - всички страници се търси Google едно и също - просто блокира комуникират.
    Както разбирам Проверихте ли в Google Инструменти за уеб администратори, как Google видите вашия форум и ви видя, че Google да комуникират, че той трябва да се регистрирате - да?
    3. Както написах в началото на връзките си, за да под-форуми в архива не работят изобщо. Само основният форум, както и на конци. Това прави хиляди на грешни връзки на страниците си архив. Например:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Това е линк към протектора архив и тя работи, но в него съдържание има връзки на горната част на страницата под форуми, където е включена нишката. Пример:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    И всички тези връзки не работят - само основният форум. Всички архив под-форуми връзки не работят. Това прави хиляди работни връзки на хиляди страници архив теми.
    Все още не сте казал на САЩ, които Еврофутбол ВЕРСИЯ Използвате ли ...
    В този момент мога да се обзаложа, че тя не се поддържа Еврофутбол 3,6 - моля не се притеснявайте, ние няма да спрем ви подкрепа. Ние трябва да го знаете, за да ви помогне по-добре, защото в точка 3.6 е известен Еврофутбол бъг. Ако това е друга версия, че е възможно, че е vBET бъг. Тя е от решаващо значение, за да открият каква е причината да ви помогне.
    4. Аз не пиша около 90% от собствените си мнения. Аз пишех за мнения, изброени в пощата на Google. Други са извън обхвата на тази дискусия. Google ви изброени теми само с едно изречение, както съм ти написал (поне тези, които аз бях в състояние виждам преди мод ми каза да се регистрирате). Разбирате ли сега? Това не е проблем, с цялото си форум. Както вече писа - аз не бих се тревожи за тези хора ще пишат отговори там и тези, които не са подобни вече - точно като 90% от собствените си мнения, които изглежда напълно различно.

Моля, обърнете внимание, че pepito69 може да има различна конфигурация, че сте. В твоя случай, пренебрегвайки език параметър не се препоръчва, тъй като вие не използвате SEO връзки и това е единственият начин да се признае, че URL адреси са различни. Ако кажете на Google да игнорира този атрибут за Google всички URL адреси вещица се различава само стойността на параметър на език ще се счита за едно и също съдържание - това ще създаде хаос в индексирани страници, които на случаен принцип ще се промени езика в Google индекс, или Google просто ще индексират вашия основен език страници. Аз мисля така - нови проверени и не съветва за вашия случай. Моля, не правете това, стига да не използват връзки на SEO.

Simple инструкции в този момент:
    1. Ако "3 пъти Министерството на отбраната" не е безопасно Google - го изключите и се свържете с автора на МО за това.
    2. КАЖИ НИ коя версия на Еврофутбол използвате.

Това е 3-ти път, ние се питат за това ... Как очаквате да ви помогне, ако не си сътрудничат. Ние не разполагаме с вълшебна пръчица, която ще създаде решения. Ние трябва да знаем какво се случва на вашия сървър.

За големите Htaccess - не знам какво се пише за точно, но се обзалагам, че за вас това не е необходимо такива големи - Предполагам, че има правила, които да блокират vBSEO връзки за държавите-страници и така нататък. Вие не използвате vBSEO и не използвате SEO връзки - вашия малък robots.txt е добре.
    Последната промяна е направена от vBET; 21-01-11 В 21:00.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Аз съм с версия 3.6.12, трябва да знаят това, тъй като аз плаща допълнителна такса, за да получите работа (да съвместим) заради проблема с архива, така че ако това е архив, този причинява това, тогава това е (не се обиждай) си виновен, тъй като ти го направи. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

Ако "3 пъти Министерството на отбраната" не е безопасно Google - го изключите и се свържете с автора на МО за това.
    Автор заяви тя не навреди на Google.

1. Това не е същото - в противен случай Google няма да ви покажа линк към държавите-страница, защото Гугъл не посещава страници, блокирани от robots.php и имаш в имейл предупреждение тази връзка:
    1. Единственото нещо, което добавих / членове / .. всичко останало, включително memberslist.php вече е бил там, по моя вина, така че нека да затворите този аргумент.

2. Ако това не е безопасно за роботи и показва до роботи блокиране комуникират трябва сериозно да обмислят премахване на този мод. В противен случай Google ще започне да индексира страници, които виждате той - толкова страници с блокиране на комуникират. Също така в този случай това е основната причина за проблема си - всички страници се търси Google едно и също - просто блокира комуникират.
    2. Няма абсолютно никаква нужда да бъда груб, аз не разбирам как да използвате robots.txt, но в ръководства за оптимизация (мое мнение) ви постно повече към vBSEO сетъпи, само имайте предвид, че най-малко 80% от потребителите на Еврофутбол не се не използваме vBSEO така трябва да имате 2 отделни теми, когато говорим за съвети, ощипвам и оптимизация, например; "vBSEO оптимизация" и "Non Оптимизация vBSEO", за да е по-лесен.

3. Всички архив връзки, които е публикувал като счупени, изглежда, да се работи добре за мен, ето моментна снимка на счупени вашия пример архив връзка:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. Htaccess коментар не е за вас, но за членът pepito69

Слушайте Майкъл Аз не искам да се твърди, всяко едно писмо, което е написано с вас, аз просто искам лесна 1. 2. 3. оправи и нищо повече.

Най-добри пожелания

ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД]
    От това, което ми каза представител на Google структура на URL адрес по-долу се индексират 4 пъти, но в недвижими имоти, за тях е да бъде 1 и следва да се индексират като такива и това е вероятно, защо имам имейл. Отдолу пост е само един пример;

http://www.mysite.com/showthread.php?T = 64661 Оригинал
    http://www.mysite.com/showthread.php?T = 64661 & език = PL Преведено
    http://www.mysite.com/showthread.php?T = 64661 & език = Преведено
    http://www.mysite.com/showthread.php?T = 64661 & език = ES Преведено
    ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД]
    Последната промяна е направена от mario06; 22-01-11 В 09:05.

Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •