Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 30

Тема: Google мейл Внимание: Googlebot е намерил извънредно голям брой URL адреси на вашия сайт

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Exclamation Google мейл Внимание: Googlebot е намерил извънредно голям брой URL адреси на вашия сайт

Google мейл Внимание: Googlebot е намерил извънредно голям брой URL адреси на вашия сайт

Получих този имейл (предупреждение) от Googles Webmaster Tools

Моля, обърнете внимание, че аз не Инсталирана vBSEO.

Искам решение за този проблем, преди Google понижава моята страница ранг или ми забрани напълно, ми AdSense приходи вече е намалял наполовина, а на Google Bots са буквално атакувани моя сайт.

Това е втори случай на такъв проблем с vBET описани тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Аз са изпратени на имейл до всички vBET администратори в PM, както е поискано, не може публично мнение имейла като вас трябва да знае, защото то отива срещу Googles TOS с моя Местни Закони за поверителност като тя ще бъде един сигурен забрана за моя Google сметка Adsense, така дон " питай.

Имам нужда от незабавно решение за този проблем, без по-нататъшно забавяне, то е 3 дни, че съм говорим за това в линка по-горе.

Поздрави

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Мисля, че причината, поради която да даде възможност на всички 52 езика
    Чувствам, че ако ВБЕ езици requst като Аякс като кликнете langages и тънки донесе поддръжка връзки за други езици, може да помогне по този

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

получавам същото предупреждение и аз само се активирали 12 езика

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от yahoooh View Post
    Мисля, че причината, поради която да даде възможност на всички 52 езика
    Чувствам, че ако ВБЕ езици requst като Аякс като кликнете langages и тънки донесе поддръжка връзки за други езици, може да помогне по този
    Не, това не е причината. Нашите и много други форуми са включени всички езици и е добре. Така че можете да използвате най-много езици, колкото можете. Въпросът е някъде другаде, и в този момент ние знаем, 2 различни причини за това.

Редактирано:
    Сега знаем повече причини Така че, моля ви да отворите собствен конци и да ни дадете вашата поща от Google
    Последната промяна е направена от vBET; 16-01-11 В 21:43.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от tavenger5 View Post
    получавам същото предупреждение и аз само се активирали 12 езика
    Hi - моля създайте нова тема за isue с електронната си поща. Имате различни lniks и ние Kow 2 причини на този въпрос. За да помогне, ние трябва да знаем вашия случай. Така че, моля отворете нова тема за него и ние ще ви помогнем

Дата на присъединяване
    Окт 2009

mario06 - Аз съм просто по време на проверка на връзките си. Аз ще ви дам отговор в най-кратки срокове

Моля, обърнете внимание, че както ние описан по-горе - нашият екип е на разположение да започнат да работят по въпроса, когато нови отбелязали пристига под формата на нова тема за въпроса. В противен случай ние не сме в състояние да го управляват и ние информираме нашите клиенти, че той трябва да си отвори нова тема за неговото издаване. Точно както ти направи и сега ние сме в състояние да ви помогне
    Последната промяна е направена от vBET; 16-01-11 В 20:19.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здрасти

Една от причините (ще има и други - все още по време на разследването) на вашия проблем е, че ви позволи да се индексират тези страници като член страници. Тези, които не са свързани и повечето държави-страници са в 99% същото - само се различава от член потребителско име. Така че, когато то било допълнително преведени сте направили 52 пъти повече такива страници, които са почти едни и същи (същото съдържание страници след превод ще даде същото преведени съдържание). Ние официално посъветва да блокирате неподходящите страници от robot.txt - тук ще откриете как да направите това: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Моля, обърнете внимание, че това ще направи тези страници изчезват форма Google индекса и това е добре за вашето SEO, тъй като Google ще видите и индекс само съответните страници с подходящо съдържание.

Също така, както виждам, сте направили промени, тъй като Google генерира този имейл, защото, както виждам, че блокира-страници за гости. Това се решава тази част на издаване. Все пак, ако искате гост държавите-страници, но Google не го индекс - просто използвайте robots.txt за това

Виждам, че има и връзки за архив и конци - Отивам да анализира това точно сега

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте отново

Аз мисля, че знам какво може да бъде друга причина - като аз търся знамена връзки, изобщо няма връзка без език = ... Моля кажете какво е език по подразбиране форум - за тази връзка език трябва да бъде без език =, защото сега всяка страница, която са повторили за Google. Веднъж за нормално URL и втори път с език = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.

Също така моля уведомете ли промени нашия шаблон име vbenterprisetranslator_flag? Ние трябва да знаем, е vBET бъг или генерирани от клиента промяна.

На причина мисля може да бъде също не може да го проверите сега, но ние вече са TODO задача, което ще позволи да го проверите в бъдеще, която току-що почистени кеш и там е проблем с връзката Google - в този случай страници генерират без съдържание ( защото преводът не се получават) и буквално съдържание е една и съща за всички преводи. Но такива неща, ако се случи, са временни и ако не са блокирани от Google тези изчезва - това са въпроси между Вас и Google сървър и vBET може да направи нищо с това. Аз не казвам, че това е причина. Мисля, че това може да бъде. Тъй като търся сега върху линковете, дадени от Google, аз не виждам описан проблем на всички. Така че това би могло да бъде.

И все пак - моля, отговори на въпроси за език и шаблон по подразбиране.

Виждам още едно нещо – преведените ви архивни страници за подфоруми не работят и дават празни резултати. Основните и пощенските страници са ОК. За архивните подфорумни страници има грешка. Това също прави много връзки към едно и също съдържание – празно съдържание и това също може да бъде причината, поради която Google ви е написал това. Моля, кажете коя версия на vB използвате? Поддържа се 3.8 или някои по-ниски - както си спомням, такова нещо се случва на 3.6 поради vB бъг. Ако не се поддържа версия и vB бъг – ще намеря нишка за това и силно препоръчвам да пиша на екипа на vB за решаването на този бъг. За съжаление очаквам, че те няма да направят това, тъй като вече не се поддържа версия. Но – първо моля, кажете коя версия използвате, така че няма да имам повече думи и вашето време за спекулации

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте отново отново

Този път аз проверих връзките си шоу конци и виждам 2 неща тук
    1. Никой не е виновен - като видях някои от тези връзки (не всички вж. брой 2), всички тези теми е много кратко, като само едно изречение в него. Така че всички тези са много сходни по подразбиране - 99% от съдържанието е оформление. Това няма нищо общо с vBET - тя е само съдържанието на собствените си теми. vBET само го превежда, така че наистина е по-подобни страници, за тези, но ако забраните vBET не преведените страници все още ще бъдат подобни един на друг, ако имате само едно изречение само мнение на конци. Така че ние имаме какво да правим тук.
    2. Може би вие сте убива вашия форум се чрез ограничаване на броя на постовете да се види от гостите. Сега всички страници за мен са едно и също съдържание с комуникират, че трябва да се регистрирате. Не забравяйте, че Google търси страницата си като гост - така че ако ви ограничаване на Министерството на отбраната е глупав, той ще убие вашия форум, защото Google ще видите навсякъде едно и също съдържание, казвам го да се регистрирате Моля, уверете се, че ограничаването на Министерството на отбраната е достатъчно умен, или да го изключите.
    Последната промяна е направена от vBET; 16-01-11 В 21:46.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Здравейте отново отново

Този път аз проверих връзките си шоу конци и виждам 2 неща тук
    1. Никой не е виновен - като видях някои от тези връзки (не всички вж. брой 2), всички тези теми е много кратко, като само едно изречение в него. Така че всички тези са много сходни по подразбиране - 99% от съдържанието е оформление. Това няма нищо общо с vBET - тя е само съдържанието на собствените си теми. vBET само го превежда, така че наистина е по-подобни страници, за тези, но ако забраните vBET не преведените страници все още ще бъдат подобни един на друг, ако имате само едно изречение само мнение на конци. Така че ние имаме какво да правим тук.
    2. Може би вие сте убива вашия форум се чрез ограничаване на броя на постовете да се види от гостите. Сега всички страници за мен са едно и също съдържание с комуникират, че трябва да се регистрирате. Не забравяйте, че Google търси страницата си като гост - така че ако ви ограничаване на Министерството на отбраната е глупав, той ще убие вашия форум, защото Google ще видите навсякъде едно и също съдържание, казвам го да се регистрирате Моля, уверете се, че ограничаването на Министерството на отбраната е достатъчно умен, или да го изключите.
    1. Това е италиански форум, съдържанието в пунктовете е на средно ниво и това няма нищо общо с това, което каза.

2. Аз не съм убийството на форума, защото моля регистрирайте МО след 3 посещения (един от най-популярните инсталирани модове), няма нищо общо с ботовете, тъй като те минават през, дори и децата знаят, че освен това съм използва vBET откакто безплатната версия излезе, (около една година?!?) и нищо не са променени или добавени след това.

Проблемът е, че ми форум се счита за средно форум с 368 000 теми, когато Google изпраща ботове на моя сайт, ефективно видите 368,000 теми, НО www.google.52languages те виждат 1.540,000 индексирани нишки което е причинило google бот да атакува сайта ми се опитва да намери къде са те. Моят кеш е определен за пет дни с всички езици се кешира но сега (тестване) съм го настроите за 2 дни с 4 езика се кешира, в този момент мога да потвърдя, че проблемът е vBET защото сега съм надолу, за да 766000 индексирани нишки и Google ботове са спрели да атакуват сайта ми.

Пример: Вашият сайт има 5578 ефективни нишки, но Google вижда 334000 индексирани теми, разбирате ли, когато проблемът е?

Без престъпление, трябва да разберете какво се случва с Google и да се намери временно решение за проблема, защото Google е намерил, 52x езици е фалшив | дублиращи се индексират връзки, което означава, че преведените връзки не съществуват физически и не мога да твърдят, че тъй това е вярно, това е кеширана на нашите сървъри, това е като измама.

На малки форуми, те не обръщат много внимание, но на средни | големи форуми не мине неспазения.

Трябва да започнат да инвестират език параметър URL (език - адрес?= EN') това е това, което се задейства Googles ботове да провери vBET захранва сайтове. Имате обяви (не) което означава, че използвате различен език параметър, който в момента е покрай Googles внимание.

Много от други потребители vBET имат същия проблем, така че не е случайно!!

PS. Google Декларация за Помощен център: Като цяло, това съобщение се показва, когато откриваме един сравнително голям брой URL адреси за вашия сайт.

Поздрави
    Последната промяна е направена от mario06; 17-01-11 В 16:27.

Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •