Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 30

Тема: Google мейл Внимание: Googlebot е намерил извънредно голям брой URL адреси на вашия сайт

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Това е просто съвет от нашия екип, че без този флаг потребители не са в състояние да се върне към оригиналния език, когато кликнат върху някои флаг. Така че е разумно да се запази флаг за вашия език по подразбиране

Това е НЕ вярно. Имате проблеми с вашия форум. Те смятат че нарушавате Архив - и повечето връзки, имаш от Google в имейл са за архив. Напълно игнорирани нашата подкрепа - Вие не отговори на въпроси за версия и да кажеш какво мислите и какво не е вярно. Ако искате да решите вашия проблем моля угар нашата поддръжка съвети. Ние ви попита за вашата версия на vB, защото са нарушили архив. Има тя поддържа 3.8 или някои не поддържа версия? Ние знаем, че архива е счупен в 3.6 заради vBulletin бъг. Това ви дава хиляди не работни връзки - и имаш от Google имейл за грешен връзки. Вместо слушат нашата подкрепа и сътрудничество ви държа казва някои нелепо идея и мисля, че е важно да го пуснат в червено.
    Каква е вашата цел тук? Вие искате нашата подкрепа за решаване на проблема ви, или вие сте просто се опитва да изплаши другите? Защото, ако искате да се реши този проблем, моля, си сътрудничат с нашата подкрепа.

Също така за образа, който ви даде - това е неправилно тълкуване. Google не се грижи за броя на длъжностите, показани във форума. И това не може да се грижи за него. Това е така, защото Google индексира всички страници, които не са блокирани! На форум в който имат държавите-страници, групи, блата може би, албуми и така нататък ... и така нататък ... Също форум може да има много други плъгини, което създава допълнителни страници (като аркада).
    Така че, моля, приемете, че са погрешни. Google не смятат преведена съдържание като дублиране. Вие имат проблем със свой собствен форум и ние открихме области от възможните причини. Така че, моля - лопатар нашите инструкции / въпроси. В противен случай това може да бъдат маркирани, както е решен, тъй като изглежда не се интересуват с нашата подкрепа, просто искал да повторя това, което погрешно смятате, - ние вече чете това - там не е никаква нужда да го повторя отново. Това не е вярно. Моля, се фокусира върху решаването на проблема ви, ако искате той да бъде решен. Моля, отговорете на въпроса и да се внимание на вашия архив.

Точно така! ИМАТЕ ГРЕШКА СТРУКТУРА! ИМАТЕ ГРЕШКА СЪДЪРЖАНИЕ! и ние ви го е написал в самото начало (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Имате разбил архив, където хиляди не работни връзки! Така че, моля да започнете да използвате нашата подкрепа, която сте поискали вместо да се опитва да плаши нашите потребители. Какво се очаква от нас, когато ви помоля за подкрепа и го игнорират?

Тук имаш точна информация, че трябва да блокирате държавите-страници и как да направите това:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Тук ще има информация, че вашият архив е разбил, въпрос за вашата версия на Еврофутбол и какво да направя, ако не е поддържана версия:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Това е много точни инструкции - моля, кажете коя версия на Еврофутбол използвате.

И тук има информация, че издавам не трябва да правят нещо с мнения, които са много кратко (само 1 изречение), защото това е въпрос на съдържанието, а не на vBET. Когато съдържанието ще получите по-дълго (потребителите ще получат отговори) тези страници със съдържание ще бъде вече не подобни:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

И така:
    1. Дръжте вашата държава-страници, блокирани в начин, както го направи наскоро (само за регистрирани потребители) или от robots.txt, както е описано тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Проверете в Webmaster Tools ви "3 посещения за гости" Министерството на отбраната е Google спаси - проверете как Google видите вашия форум, чрез даване на URL адрес на някои нишка. Проверете няколко пъти (не мога да кажа е, че Google ще използва същия IP адрес за всяка проверка). По този начин ще бъде наистина сигурен, че на мода е освен за роботи.
    3. Вие имате счупени архив - моля, кажете коя версия на Еврофутбол използвате?
    4. За кратко теми можете да дам само някои по-дълъг отговори там (разбира се) или просто да го пазят като се надява, че хората ще отговори на тези теми.

PS.
    Моля моите извинения за края на отговор. Бях на делегацията и Камил е казал да остави този въпрос за мен. Така че след като отново съжалявам
    1. Моите robots.txt е същото, аз не промени нищо и изглежда добре:
    User-Agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / членове /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / снимки /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Не, не спасява
    3. Архив ми работи добре, всички връзки, които са тествани и работят, където го виждате разбити?
    4. Само малки пунктове, където новите членове се представят и просто да кажете "Здравейте, името ми е Том" Аз не може да направи нищо по въпроса, 90% от длъжностите са водачи, което означава, средни.

pepito69 каза нещо интересно, което включва параметър URL, както казах по-горе
    В моя пример, имах много дублира съдържание, защото vbet добавям: и език = EN, във френски URL. Ако отидете на параметрите в Webmaster Tools, може да реши това, с изключение на този параметър.
    но той само го за един език, аз съм го за всички езици, така че е това причината и какво точно трябва да правя?

PS. Аз не имате vbSEO инсталиран, но използват vBSEO карта на сайта, което вече изключва архива съм Предполагам, че да го изключи robots.txt, за да? Никога не съм виждал някой тук или всяко друго място, да го изключи в техните robots.txt

Аз искам просто подробен инструкции,
    ПРИМЕР:

1. Направете това
    2. Знаеш, че
    3. И че

pepito69,
    Никога не съм виждал такъв голям robots.txt, като имате, е всички, че наистина е необходимо?
    В имота има само 3 ботове, които се считат за Bad Bots* и това няма да го бъде по-лесно да ги сложи в. файл Htaccess, не?
    PS. Вашите знамена не се показват

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Йети
    Последната промяна е направена от mario06; 21-01-11 В 10:11.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от mario06 View Post
    1. Моите robots.txt е същото, аз не промени нищо и изглежда добре:
    User-Agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / членове /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / снимки /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Не, не спасява
    3. Архив ми работи добре, всички връзки, които са тествани и работят, където го виждате разбити?
    4. Само малки пунктове, където новите членове се представят и просто да кажете "Здравейте, името ми е Том" Аз не може да направи нищо по въпроса, 90% от длъжностите са водачи, което означава, средни.

pepito69 каза нещо интересно, което включва параметър URL, както казах по-горе
    но той само го за един език, аз съм го за всички езици, така че е това причината и какво точно трябва да правя?

PS. Аз не имате vbSEO инсталиран, но използват vBSEO карта на сайта, което вече изключва архива съм Предполагам, че да го изключи robots.txt, за да? Никога не съм виждал някой тук или всяко друго място, да го изключи в техните robots.txt

Аз искам просто подробен инструкции,
    ПРИМЕР:

1. Направете това
    2. Знаеш, че
    3. И че

pepito69,
    Никога не съм виждал такъв голям robots.txt, като имате, е всички, че наистина е необходимо?
    В имота има само 3 ботове, които се считат за Bad Bots* и това няма да го бъде по-лесно да ги сложи в. файл Htaccess, не?
    PS. Вашите знамена не се показват

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Йети
    1. Това не е същото - в противен случай Google няма да ви покажа линк към държавите-страница, защото Гугъл не посещава страници, блокирани от robots.php и имаш в имейл предупреждение тази връзка:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Сега всичко е наред. Не беше преди известно време и Google беше там. Можете да бъдете спокойни за тази част
    2. Ако това не е безопасно за роботи и показва до роботи блокиране комуникират трябва сериозно да обмислят премахване на този мод. В противен случай Google ще започне да индексира страници, които виждате той - толкова страници с блокиране на комуникират. Също така в този случай това е основната причина за проблема си - всички страници се търси Google едно и също - просто блокира комуникират.
    Както разбирам Проверихте ли в Google Инструменти за уеб администратори, как Google видите вашия форум и ви видя, че Google да комуникират, че той трябва да се регистрирате - да?
    3. Както написах в началото на връзките си, за да под-форуми в архива не работят изобщо. Само основният форум, както и на конци. Това прави хиляди на грешни връзки на страниците си архив. Например:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Това е линк към протектора архив и тя работи, но в него съдържание има връзки на горната част на страницата под форуми, където е включена нишката. Пример:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    И всички тези връзки не работят - само основният форум. Всички архив под-форуми връзки не работят. Това прави хиляди работни връзки на хиляди страници архив теми.
    Все още не сте казал на САЩ, които Еврофутбол ВЕРСИЯ Използвате ли ...
    В този момент мога да се обзаложа, че тя не се поддържа Еврофутбол 3,6 - моля не се притеснявайте, ние няма да спрем ви подкрепа. Ние трябва да го знаете, за да ви помогне по-добре, защото в точка 3.6 е известен Еврофутбол бъг. Ако това е друга версия, че е възможно, че е vBET бъг. Тя е от решаващо значение, за да открият каква е причината да ви помогне.
    4. Аз не пиша около 90% от собствените си мнения. Аз пишех за мнения, изброени в пощата на Google. Други са извън обхвата на тази дискусия. Google ви изброени теми само с едно изречение, както съм ти написал (поне тези, които аз бях в състояние виждам преди мод ми каза да се регистрирате). Разбирате ли сега? Това не е проблем, с цялото си форум. Както вече писа - аз не бих се тревожи за тези хора ще пишат отговори там и тези, които не са подобни вече - точно като 90% от собствените си мнения, които изглежда напълно различно.

Моля, обърнете внимание, че pepito69 може да има различна конфигурация, че сте. В твоя случай, пренебрегвайки език параметър не се препоръчва, тъй като вие не използвате SEO връзки и това е единственият начин да се признае, че URL адреси са различни. Ако кажете на Google да игнорира този атрибут за Google всички URL адреси вещица се различава само стойността на параметър на език ще се счита за едно и също съдържание - това ще създаде хаос в индексирани страници, които на случаен принцип ще се промени езика в Google индекс, или Google просто ще индексират вашия основен език страници. Аз мисля така - нови проверени и не съветва за вашия случай. Моля, не правете това, стига да не използват връзки на SEO.

Simple инструкции в този момент:
    1. Ако "3 пъти Министерството на отбраната" не е безопасно Google - го изключите и се свържете с автора на МО за това.
    2. КАЖИ НИ коя версия на Еврофутбол използвате.

Това е 3-ти път, ние се питат за това ... Как очаквате да ви помогне, ако не си сътрудничат. Ние не разполагаме с вълшебна пръчица, която ще създаде решения. Ние трябва да знаем какво се случва на вашия сървър.

За големите Htaccess - не знам какво се пише за точно, но се обзалагам, че за вас това не е необходимо такива големи - Предполагам, че има правила, които да блокират vBSEO връзки за държавите-страници и така нататък. Вие не използвате vBSEO и не използвате SEO връзки - вашия малък robots.txt е добре.
    Последната промяна е направена от vBET; 21-01-11 В 21:00.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •