Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: Не трябва да има възможност за потребителя да изключите гледане на автоматични преводи

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2010

Default Не трябва да има възможност за потребителя да изключите гледане на автоматични преводи

Заглавието е достатъчно ясно.

Аз тичам много голям форум, и аз има много потребители, които могат да четат множество langs. без проблеми, те искат да бъдат в състояние да видите оригиналния текст без никакви превод, и не се налага да кликнете върху него.

Това е основно за тях Що се отнася до премиера, а не наистина в самите теми.

Но за съжаление само контролират чрез цялата дъска, че би било хубаво, ако потребителят може сам да реши чрез панела за контрол на потребителя, за това как иска да види неговата премиера показва и др.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Смятате ли, че тя трябва да бъде само за включване / изключване за всеки потребител, или да посочите кои езици не трябва да бъде преведен автоматично?

Също така, ако глобално решение е наред, тогава тя може да бъде направено чрез редактиране на шаблон, така че оригиналният текст ще бъдат видими без никакви щракване.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Смятате ли, че тя трябва да бъде само за включване / изключване за всеки потребител, или да посочите кои езици не трябва да бъде преведен автоматично?

Също така, ако глобално решение е наред, тогава тя може да бъде направено чрез редактиране на шаблон, така че оригиналният текст ще бъдат видими без никакви щракване.
    Не мисля, че глобално решение ще бъде ОК.

Но потребителят трябва да бъде в състояние да контролира, ако той иска да види автоматични преводи или не.

Мисля, че една на и изключване е добре, а не за всеки Ланг. (Която изглежда сложни за мен)

Но като настройка в панела за контрол на потребителя в профила си.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •