Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Как мога да съм сигурен, съм бил обходен?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2010

Default Как мога да съм сигурен, съм бил обходен?

Чудех се, ако има начин да разбера, ако сайтът ми е правилно пропълзя във всички различни езици?

Провеждане на големи смес на софтуер, Vbseo, Еврофутбол v3.8.6, Vbadvanced, и разбира се Vbet v3.5

И аз имам моя сайт на всички инсталирани вътре в директория "форуми" нищо в корена.

Имам всички мои пренасочващи страници работят, мисля, така че хората да могат да разглеждат страница с новини (cmps_index.php) глоба в различни езици, както и основните форуми (index.php) глоба.

Но как мога да проверя, ако светът е бавно пълзи всичките си 500 000 URL (които първоначално са били на английски език, сега във всички различни езици, както на предната страница (cmps_index) и теми на форума.

Имам още да инсталирате последната Vbseo v3.0 карта на сайта, искам да направя, че нещата се работи добре, и след това погледнете все, че в смес от софтуер с никакви проблеми.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Аз не съм сигурен, ако това е, това, което търсите, но се опитайте Google Webmaster Tools.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •