Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 10

Тема: Как се работи - наръчник за мулти езикова поддръжка

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default Как се работи - наръчник за мулти езикова поддръжка

Тази статия описва как автоматичен превод работи. За ръчно превод описание моля вижте тук: http://www.vbenterprisetranslator.Co...nslations.HTML
    Ако искате да избегнете превод на част от текста, вижте тук: Как да направите някакъв текст не се превежда?.

Аз не знам колко са впечатлени от мулти езикова поддръжка до сега и се надявам, вие ще бъдете впечатлени още повече, когато разберете колко лесно е в използването на

Първо на всички съвременни подкрепя език на потребителя подразбиране. Тя е определена в регистрационната форма и могат да бъдат променяни в Потребителят CP. Така че, ако потребителят си е поставил за език по подразбиране, тогава той не прави нищо ... Просто пише мнения на собствения му език, и vBET се грижи за всичко. В такъв случай - когато потребителят е език по подразбиране се приема, че цялото пощата (включително заглавие) е написано в неговия език по подразбиране. Тя ще се конфигурира скоро, но в момента му е просто предположение: ако потребител има език по подразбиране и той е различен от езика на форум по подразбиране, след това всеки си послание е език, който той да изберат като по подразбиране си.

Можете също да създадете множество съобщения за език, където само части на съобщението са на различни езици. Това е много лесно - всичко, което трябва да направите, го текст, написан на различен език вътрешността на Lang BBCode. Той отнема един параметър, който е езикът код. Т.е., ако искате да напишете нещо в полски език, а след това BBCode прилича това LANG = PL.
    Вижте целия пример (пространства в BBCode добави, за да се избегне оценката):
    [ lang=pl]Przykład tekstu po polsku[ /lang]

Този пример (без интервали през BBCode) ще ви даде такъв резултат:
    Text automatically translated from: Polish to: Bulgarian
    Translated text
    Пример за текст на полски език
    Original text

Има и още една BBCode, което работи точно както Lang BBCode, но това е запазено за мнения заглавия само. Е langtitle BBCode - тя се използва от vBET автоматично марка съобщение на потребител, които да сверяват подразбиране език, различен от езика форум подразбиране. Това не трябва да се използва ръчно, и ако искате да го използвате като начин, след това не забравяйте да изведе цялото съобщение вътрешността на Lang BBCode да се използва един и същ език код като параметър в кабината BBCodes (в противен случай някои части от преведени RSS канали не могат да бъдат преведени по подходящ начин, но мнения ще бъдат показани по подходящ начин).

Тъй като vBET 3.2.0 можете да използвате и автоматично откриване на език. Така че в случай, че потребителят ще напише съобщение без lang BBCode, тогава vBET автоматично ще разпознае какъв е езикът на това съобщение и ще го маркира по подходящ начин. Можете дори да изберете кога да се доверявате на автоматично откриване на език и кога да се доверите на автора на съобщения
    Последната промяна е направена от Marcin Kalak; 31-08-12 В 10:56.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default Редактиране на преводи

Има ли начин да се актуализира кеша, ако преводът на Google не е съвсем правилно? Администраторите могат да редактирате оригиналния пост, но те могат да предоставят по-добри човешки превод на мястото на съдържание от Enterprise Преводач?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от rstankiewicz View Post
    Има ли начин да се актуализира кеша, ако преводът на Google не е съвсем правилно? Администраторите могат да редактирате оригиналния пост, но те могат да предоставят по-добри човешки превод на мястото на съдържание от Enterprise Преводач?
    Ние мислим за него (тези преводи, може да се маркира, за да се избегне заличаване от кеш), но за съжаление Google не дава възможност за това. Според условията, Google не ви е позволено да променят резултатите от Google превод. Така че ние не възможно да добавите такива.

Не можем да направим това, но ние мислим за по-добра интеграция с Еврофутбол фрази. Това не се разследват, но тя е на TODO списъка ни, за да направи възможно да се използват за преведените страници и на съответните фрази. Това решение не ще се справят по-добре преводи мнения, но тя ще се справят с проблема ви с всички текстове на Еврофутбол. Вие ще трябва само да инсталирате фрази за някои езикови и ще бъде направено. Това са нашите планове в тази област
    Последната промяна е направена от vBET; 03-11-09 В 22:58.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Благодарим Ви, че vBET членове да четат.

Аз са написали това послание, за да настроите език на тайландски (тайландски по подразбиране), след това мнение.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от websnow View Post

Аз са написали това послание, за да настроите език на тайландски (тайландски по подразбиране), след това мнение.
    Моля, използвайте Lang BBCode или да настроите езика по подразбиране в Потребителят CP - точно както е описано в това ръководство

Забранен
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Text automatically translated from: Thai to: Bulgarian
    Translated text

Original text

Забранен
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Translated text
    Уау, наистина страхотно.
    Original text

Text automatically translated from: English to: Bulgarian
    Translated text
    уау страхотно
    Original text
    Последната промяна е направена от vBET; 08-11-09 В 20:53. Причина: не редактирате - трябваше да бъде цитат - съжалявам;)

Забранен
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Здравейте vBET

Имате въпроси

1. Когато ми по подразбиране, тайландски и след това аз отговарям мнение в тайландски
    след това да сменя езика на английски език

Резултатът е, аз все още виждам моя пост в Тай не английски. тя трябва да покаже на английски език

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Translated text
    Уау, наистина страхотно.
    Original text

Text automatically translated from: English to: Bulgarian
    Translated text
    уау страхотно
    Original text
    Радвам се, че ви харесва И не е нужно да използвате Lang BBCode, ако пишете във форума език. В този случай "уау, страхотно" не трябва да бъде в Lang BBCode - това BBCode е в подкрепа на съобщения, написани на различни езици, че вашия форум.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте vBET

Имате въпроси

1. Когато ми по подразбиране, тайландски и след това аз отговарям мнение в тайландски
    след това да сменя езика на английски език

Резултатът е, аз все още виждам моя пост в Тай не английски. тя трябва да покаже на английски език
    Само погледнете на вашия URL - търсите за преведена страница Просто щракнете върху английски флаг и ще видите целия форум на английски език - включително вашите съобщения, която е написана в тайландски

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •