Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: Нов член на екипа

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Smile Нов член на екипа

Здравей

Искам да ви представим нашия нов член на екипа Матеуш Ремер (потребителско име mateuszr).

Той ще се присъедините към нас в областта на Customer Care. Така че сега ще бъдем в състояние да ви даде подкрепа, дори и по-бързо. Ние се подготвяме да ви уверя грижа за клиента, 7 дни в седмицата. До сега често е така, но тя не е била осигурена и в някои уикенди въпроси могат да изчакат малко повече време за отговор. Сега искаме да го уверя. Ние ще трябва известно време за подготовка, но се надявам, че най-късно в началото на новата година той ще бъде нашия стандарт, за да се осигури грижа за клиента, 7 дни в седмицата - всяка седмица

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

хей congrates и добре дошли за mateuszr

ви позволява да направи продукта и форума по-добре заедно

Забранен
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Здравейте!

Михал ме запозна по-рано, така или иначе бих искал да се представя
    Е, тук съм Нов член на екипа, който след кратък период от време, необходим за разбиране на всички проблеми на vBET, ще ви служи възможно най-добрата подкрепа и ще се увери, че нашият продукт ще направи бизнеса ви по-печеливш и ефективен, като същевременно е лесен за използване, с голям потенциал и добри перспективи за бъдещо развитие!

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Добре дошли може да ви помогне, аз просто си купих brandfree версия, аз не знам как да премахнете връзката, без да преинсталирате. Моля да ми ч. инструкциите.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от webmastersite View Post
    Добре дошли може да ви помогне, аз просто си купих brandfree версия, аз не знам как да премахнете връзката, без да преинсталирате. Моля да ми ч. инструкциите.
    Вече е направила.
    Здравейте mateuszr.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

благодарение Камил ми помогна.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения