Това е от adminpanel Vb
Forum URL
URL на вашия форум.
Забележка: не добавяйте наклонена черта. ('/')
Това е от adminpanel Vb
Forum URL
URL на вашия форум.
Забележка: не добавяйте наклонена черта. ('/')
Последната промяна е направена от vBET; 27-10-10 В 02:21. Причина: Линк към unappropriate съдържание - също е променен от Еврофутбол, ние се нуждаем оригинални тук
Еврофутбол промени вашия URL и го opaqued. Моля, да го дам отново вътре на Кодекса BBCode - така че ние ще знаем точната стойност на този параметър на вашия форум.
Добавих допълнително: в URL
Code:http://www.webscutest.com/forum
Последната промяна е направена от vBET; 27-10-10 В 02:23. Причина: Коригирана URL стойност
Аз не знам защо го правят по-трудно ... Аз го поправи - Аз трябва да потвърди, да бъдете сигурни, сега можете да намерите в предишния пост и потвърдете е точната стойност?
Ако отговорът е "да", тогава е добре - в този случай, моля, проверете прави е vBET вина на всички - да изключи vBET напълно:
1. Го забраните в Admin CP
2. Коментар vBET правила. Haccess
3. Копирайте действителните 2 променени файлове vBSEO и да го замени по оригинален от vBSEO пакет.
Ако проблемът все още съществува след деактивирането, тогава той не е vBET вина и не можем да ви помогнем с проблем, който не е причинена от vBET.
Ако проблемът изчезва след деактивирането, моля да отмените промените, и да даде Камил информация за нея - той ще провери и да го решим на място.
Здравейте,
Направих всички стъпки от Michał мнение (предишния пост) и въпрос все още е там (дори когато vBET е да забраните).
Както написах и преди - това е нито vBET въпрос, вероятно vBSEO. Просто пишете на подкрепа vBSEO.
от наша страна, това е всичко. Решени