Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 15 на 15

Тема: Някой знае ли защо всички ми английски страници са побъркани, но преводите работа?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Това е от adminpanel Vb

Forum URL
    URL на вашия форум.
    Забележка: не добавяйте наклонена черта. ('/')
    Последната промяна е направена от vBET; 27-10-10 В 02:21. Причина: Линк към unappropriate съдържание - също е променен от Еврофутбол, ние се нуждаем оригинални тук

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Еврофутбол промени вашия URL и го opaqued. Моля, да го дам отново вътре на Кодекса BBCode - така че ние ще знаем точната стойност на този параметър на вашия форум.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Добавих допълнително: в URL

Code:
    http://www.webscutest.com/forum
    Последната промяна е направена от vBET; 27-10-10 В 02:23. Причина: Коригирана URL стойност

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз не знам защо го правят по-трудно ... Аз го поправи - Аз трябва да потвърди, да бъдете сигурни, сега можете да намерите в предишния пост и потвърдете е точната стойност?

Ако отговорът е "да", тогава е добре - в този случай, моля, проверете прави е vBET вина на всички - да изключи vBET напълно:
    1. Го забраните в Admin CP
    2. Коментар vBET правила. Haccess
    3. Копирайте действителните 2 променени файлове vBSEO и да го замени по оригинален от vBSEO пакет.

Ако проблемът все още съществува след деактивирането, тогава той не е vBET вина и не можем да ви помогнем с проблем, който не е причинена от vBET.

Ако проблемът изчезва след деактивирането, моля да отмените промените, и да даде Камил информация за нея - той ще провери и да го решим на място.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Здравейте,
    Направих всички стъпки от Michał мнение (предишния пост) и въпрос все още е там (дори когато vBET е да забраните).
    Както написах и преди - това е нито vBET въпрос, вероятно vBSEO. Просто пишете на подкрепа vBSEO.
    от наша страна, това е всичко. Решени

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •