Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 21

Тема: предупреждение от Google

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

bhanuprasad1981,
    Изпратете ми MSN контакт в PM.

След Имейл на Google деактивира vBET за няколко дни и преведени връзки (дубликат 52x) започна да се откажа и Google роботите бавно започнаха да се отдръпнат, но моят трафик и Google за приходите Adsence бързо започна да намалява. Така че аз се опитвам малък експеримент сега, аз се обърнах vBET с всички езици се обърна, но със само 4 езици са кеширани и след няколко дни, аз ще ви дам резултатите.

kamilkurczak,
    Това е сериозен проблем, който трябва да бъде разгледан като нещо се е променило с Googles Crawling стратегия, Като от началото на годината всички преведени теми (52x) се считат като гuplicate теми период. Това ме засягащи защото имам средно форум размер 400,000 Мнения х 52 = сигурна смърт!
    Аз съм започват да губят Adsense приходи и това ме ядосва!!

Имате PM, PS: Изтрих vBET кеш след предупреждение.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

ОК аз имам вашата PM. Аз ще го проверя и аз очаквам резултатите от вашия тест. Благодаря
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 13-01-11 В 14:40.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от kamilkurczak View Post
    ОК аз имам вашата PM. Аз ще го проверя и аз очаквам резултатите от вашия тест. Благодаря
    Ще тествате моята настройка в следващите няколко дни, но какво може ли да ми кажете за това какво се случва с Google? Какво са се променили? Какво е vBET ще направим за това? Този проблем със сигурност ще удари всички на средата | големи форуми рано или късно.

Поздрави

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Моля грива нова тема с този въпрос - ние ще likt да събере всички въпроси в теми. Може да ви паста ли съдържанието на вашия PM с връзки? Бих искал да го покажем нашата друг работник, нали?
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 14-01-11 В 14:28.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Защо трябва да направя нова тема, ако проблемът е точно същото? Съм ви изпратили имейл с връзки в PM, както се изисква, Аз не искам да правя на обществеността запазен имейл Google, защото на местните закони за неприкосновеност на личния живот, и защото тя отива срещу Googles TOS. Вие имате цялата необходима информация, така че ми даде отговор.

Поздрави

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от mario06 View Post
    Защо трябва да направя нова тема, ако проблемът е точно същото? Съм ви изпратили имейл с връзки в PM, както се изисква, Аз не искам да правя на обществеността запазен имейл Google, защото на местните закони за неприкосновеност на личния живот, и защото тя отива срещу Googles TOS. Вие имате цялата необходима информация, така че ми даде отговор.

Поздрави
    Защото:
    1. Имаш ли други примери на URL адреси от Google
    2. Причината във вашия случай могат да бъдат различни, че тук
    3. Решаването на този въпрос не може да реши един
    4. В този момент аз не съм сигурен, че който има проблем - означава състоянието на това отново е "За да обясни", защото тя се върна във форума нишки автор, или защото на бележката.
    5. Както разбирам в този момент bhanuprasad1981, който е автор на тази тема не е нужно този въпрос повече - така че този въпрос е затворен.
    6. Нашите служители не знаят към кого да се помогне точно сега, без четене на цялата нишка. Ние не можем да се даде възможност за това - в противен случай ще имаме ситуации, когато трябва да се прочете стотици мнения, за да осъзнаят, които все още се нуждае от нашата помощ

Моля, току-що отворена нова тема, да го направят по-прости - когато мисли, че са прости тези ще по-бързо
    Последната промяна е направена от vBET; 14-01-11 В 19:10.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от bhanuprasad1981 View Post
    ви са правилни, и пренебрегнем факта, че имейл, резултатът беше 75% трафик загуба, заедно с капка страница ранг, аз имам напълно отстранени VBET два месеца назад, но все още трафикът е все още твърде ниска в сравнение с моите сайтове трафик, преди да инсталирате vbet
    Здравейте. Моля кажете какво е актуалното състояние на вашия форум. Аз съм малко загубен, защото Камил позволи да се справят с 2 броя в една нишка. Като видях, че имам отговор и една възможна причина - неправилно интеграция. Сте се справил добре, потвърди, че сега интеграция е наред и да спре да отговорите за 2 молци - нашите служители Приема се, че въпросът е решен на вашия форум. И така, какво се случи?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Защото:
    1. Имаш ли други примери на URL адреси от Google
    2. Причината във вашия случай могат да бъдат различни, че тук
    3. Решаването на този въпрос не може да реши един
    4. В този момент аз не съм сигурен, че който има проблем - означава състоянието на това отново е "За да обясни", защото тя се върна във форума нишки автор, или защото на бележката.
    5. Както разбирам в този момент bhanuprasad1981, който е автор на тази тема не е нужно този въпрос повече - така че този въпрос е затворен.
    6. Нашите служители не знаят към кого да се помогне точно сега, без четене на цялата нишка. Ние не можем да се даде възможност за това - в противен случай ще имаме ситуации, когато трябва да се прочете стотици мнения, за да осъзнаят, които все още се нуждае от нашата помощ

Моля, току-що отворена нова тема, да го направят по-прости - когато мисли, че са прости тези ще по-бързо
    1. Вие имате имейл в Google. kamilkurczak е-майл на Google. Не мога да пускате Google Имейл публично в срок от моите местни страна закони за защита и защото това е срещу Google TOS, което би ме ЗАБРАНЕНО незабавно от Google Adsense.

2. Дай ми причина | фиксира за моя проблем, тъй като всички имат материал.

3. Предупреждение имейли, които двамата са получили, са същите.

4. Имам същия въпрос като на бедните bhanuprasad1981, Сега е твърде късно за него, но не и за мен, бърз отговор се изисква в противен случай ще следват неговия сигурна смърт.

5. Както казах в точка 1. Вие и kamilkurczak цялата необходима информация, така че да не могат да се стартират около храста и да ми даде солидна полезен отговор | оправи и не се тревожи за повишаване на конец брои.

bhanuprasad1981 Отговори преди няколко дни (на няколко нишки, мина по-горе) и потвърди това, което казах, и също така заяви, че той е контузен, му цитат е отдолу, аз не знам къде сте прочели, че неговият въпрос беше фиксиран??
    bhanuprasad1981,
    ви са правилни, и пренебрегнем факта, че имейл, резултатът беше 75% трафик загуба, заедно с капка страница ранг, аз имам напълно отстранени VBET два месеца назад, но все още трафикът е все още твърде ниска в сравнение с моите сайтове трафик, преди да инсталирате vbet
    Така че трябва да се предположи, че проблемът му не е разрешен от vBET, защото той деинсталира vBET всички заедно. Преди да се свърши като него искам отговори бързо и без евтини говоря, защото Аз съм губи пари и това ще се превърне в проблем.
    Последната промяна е направена от mario06; 15-01-11 В 07:49.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Така че, моля, просто създадете нова тема за вашия проблем. Можете да пишете там, че съдържанието е в PM, но имаме нужда от нови отбелязали открита за новата емисия да бъдат в състояние да го управляват. Моля, отворете нова тема за вашия проблем, ако искате нашата подкрепа. Този случай е за bhanuprasad1981 и е решен, тъй като той не страда вече въпроса.

Няма нови конец = никакъв случай за нашите служители. Моля, - това не е въпрос, за да обсъдят. Ние ще започнат да работят по въпроса, когато пристигне нова тема за него и ние ще бъдем в състояние да го управляват по подходящ начин. Ние сме тук, за да ви помогне Ние Ви предоставяме нашия безплатен подкрепа. Имаме прост процес, който позволява да се управлява въпроси на клиенти в добър начин. Като отказва да започнете процеса на (писмено нова тема), които отказват нашата подкрепа.

Ние с удоволствие ще ви помогнат - просто моля да създадете нова тема с описание на проблема ви - можете да напишете, че връзките се изпращат в PM, можете да включите ли линк към тази тема. Все пак ние трябва да ни даде отметната като се започне нова тема в бъгове доклади и отстраняване на проблеми раздел. Веднага след като го направи, ние ще започнем работа по него. Нашите клиенти база данни е по-голям и по-големи и добри, прост и се използва процес ще ни позволи да помогнем на всички наши клиенти в най-добрия начин и ще позволи да управляват по подходящ начин техните случаи.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •