Също така - както аз разбирам, че се случва само за уики. За нормална страници не. Използвате ли маса префикс?
Също така - както аз разбирам, че се случва само за уики. За нормална страници не. Използвате ли маса префикс?
Невалиден SQL е грешка.
Това е, което дойде в имейла, аз нямам грешка брой.
Уики таблици всички започват с "mw_", всички останали за сайта, без префикс. Аз се виж по-горе, където се казва "извън = истинска" два пъти. Но аз ще погледна в пренаписва.Code:Database error in vBulletin 3.8.3: Invalid SQL: SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie; MySQL Error : Error Number : Request Date : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM Error Date : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM Script : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it Referrer : IP Address : xxxxxxxxxxxxxxxxx Username : xxxxxxxxxxxxxx Classname : vB_Database_MySQLi MySQL Version :
Знам за факта, че изпълнението ми беше доста много предполагам, на които инструкции да използвате, за да се интегрират уики. Това, което искам да знам какви мнения на твоя се отнася до мен. Дали МедияУики използват глобалните пълна? Аз наистина не знам, как ще бъда в състояние да каже, че?
Благодарим Ви за отделеното време
26 часа бум **********
Има ли такса мога да платя за приоритет отговорите?
Благодаря
Много съжалявам за закъснението. Ние не приемайте плащания за приоритетни отговори. Ние щанд (мен и Камил), където на форума в четвъртък и петък - просто не разбера кой ще се грижи за този въпрос. Добавя няколко въпроса, за да положи повече светлина, Камил, макар, че взех този случай ... Извинете. Ние ще го направим по-добре следващия път. Също така се надявам, ще бъдете щастливи да знаят, че ние ще започнем да търсим още един служител за грижа за клиента (този уикенд или през следващата седмица ще се появи реклама)
Вие ще знаете, че интегрираните мод използва global_complete защото страници няма да бъдат преведени. Връзки с езиков код работа ще се запазят, но няма да бъдат преведени. Ако такова нещо се случва след това нанесете съвети за модове, които не поддържат global_complete. Това може да се случи само за модове, който генерира собствени страници с напълно и игнорира архитектура Еврофутбол.
За MySQL проблем - ние все още са слепи. Мислех, че тя може да бъде въпрос на префикс, но не сте го използват за Еврофутбол. Без допълнителна информация за проблема, ние не сме в състояние да каже какво е то. Моля свържете се с поддръжка на MySQL и се питам защо вашите съобщения не всяка грешка номер, нито описание на грешка. Също така - провери ли MySQL трупи? Може би ще има повече за него.
ОК, това не е мод за Еврофутбол, Mediawiki е самостоятелно. Единствената връзка на моите форуми е този мод от vb.org:
МедияУики / Еврофутбол Single Sign-On - vBulletin.org форум
Защото аз съм с този мод "мост" потребителски сесии, аз съм все още се чудят, ако глобален пълна се използва и по този начин все още са объркани, чието изпълнение е правилен.
Не е грешка, влезли с MySQL, аз просто се проверяват чрез отваряне на грешка дневника, който е указан в my.cnf.За MySQL проблем - ние все още са слепи. Мислех, че тя може да бъде въпрос на префикс, но не сте го използват за Еврофутбол. Без допълнителна информация за проблема, ние не сме в състояние да каже какво е то. Моля свържете се с поддръжка на MySQL и се питам защо вашите съобщения не всяка грешка номер, нито описание на грешка. Също така - провери ли MySQL трупи? Може би ще има повече за него.
Това е невалиден изявление.
Изберете не успява. Дали тези таблици и полета изглеждат правилно за вас? Къде е това изберете се нарича?Code:Invalid SQL: SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
Благодарим ви за вашата помощ
SQL заявка себе си е ОК - както сам пише, че работи за Еврофутбол.
Можете добавя важна информация - МедияУики не е Еврофутбол мод. Така че vBET не може да го подкрепят. Ако МедияУики не е Автоматични Министерството на отбраната, след това окончателно той не използва никакви кука Автоматични - да се пише, че е самостоятелно приложение. vBET и Еврофутбол Enterprise Преводач - превеждаме Еврофутбол.
Така че причината за тази грешка е, че Еврофутбол не се инициализира - тя не се използва на всички ...
Аз съм маркиране този въпрос, както е решен, защото знаем причината сега и ние знаем, че не е vBET обхвата на всички - vBET не е готов да превежда страници, които не са свързани към Еврофутбол.
Последната промяна е направена от vBET; 10-10-10 В 21:48.
Тогава как да преведат МедияУики тук? Няма смисъл да ме защо те могат и не мога. Те са мост, също като мен.
Заявката може да са били неточни, тъй като не може да са приложили правилно.
http://www.vbenterprisetranslator.co...mediawiki.html