Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 17

Тема: Как да се интегрират ми vBAdvanced CMPS страница извън форума корен?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default Как да се интегрират ми vBAdvanced CMPS страница извън форума корен?

Здравейте всички,
    Аз просто трябваше малко помощ при получаване на продукта за работа и го прави красиво сега, но аз съм с vBAdvanced CMPS (не vBadvanced динамика) и на страницата е в домейн от първо ниво т.е. www.thecodecage.com / index.php моя форум е най това ниво www.thecodecage.com / Форуми, как мога да получа превод за работа на тази страница?

Поздрави,
    Саймън

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Само да ви позволи да знаете, че аз имам редактирате включва / vba_cmps_include_top.php да изглежда така
    <? PHP
    глобален $ vbenterprisetranslatorflags;
    глобален $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown;
    Оценка ('$ навигационната лента = "". fetch_template (навигационната лента ").'";');

/ / ++============================================== ===========================++
    / / | | VBadvanced CMPS v3.1.0 (VB 3.6 - Автоматични 3.8) - 88781
    / / | | © 2003-2009 vBadvanced.com - Всички права запазени.
    / / | | Този файл не могат да бъдат преразпределени в цялата или значителна част.
    / / | | vBadvanced
    / / | | Изтеглили 16:57, Sun Jan 11-ти 2009
    Но знамена не се показват, така че не може да се преведе?

Поздрави,
    Саймън

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Това е върха на моя домейн от първо ниво. Htaccess
    Code:
    RewriteEngine on
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    URL адреси на извън Track е включен, но все още не се показва?

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

първо Htaccess извън страница трябва да бъде:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

rewritecond %{query_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    моля поставете този правила. Htaccess

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Камил, благодаря за отговора, в началото на моята. Htaccess сега изглежда така
    Code:
    RewriteEngine on
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

rewritecond %{query_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    , но аз все още не може да направи знамена, така че да не могат да проверят превод.

EDIT: Infact други страни сега не можете да видите на началната страница
    Последната промяна е направена от Simon Lloyd; 06-10-10 В 10:30.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Камил, и са разширили FTP достъп до домейн от първо ниво

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

просто погледнете в момента:
    Ако използвате този URL адрес: Кейдж кодекс - Pomoc pakietu Microsoft Office - Microsoft Office dyskusja
    се превежда, но не мога да видя на знамена, така че ние трябва да добавите този знамена на ръка

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Благодаря ти, как да го направим?

Поздрави,
    Саймън

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

така,
    1. admincp-> vBET-> знамена
    2. определен Знамена Място за Обичай
    3. добавят в шаблон в добро място (на вашия форум е под логото на изображението)
    този код:
    PHP Code:
    $vbenterprisetranslatorflags 
    (Намиране на добро място от машина за търсене в admincp-> Styles & Templates> Търсене в шаблони)

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •