Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 14

Тема: Потребители, публикуване на различни езици

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default Потребители, публикуване на различни езици

Здравейте може ли да ми кажете, ако потребител в казват холандците, след като са разгледали форум в холандски, когато видя пост ще бъде на английски език?

Също така колко повече използване на база данни или таблици на база данни има?

Има ли допълнително натоварване на сървъра?

SEO безопасно?

Могат ли всички преводи да бъдат автоматични, т.е. всички испански винаги ще го видите в испанския всички руски винаги ще го видите в руски ********** т.н.?

Поздрави,
    Саймън

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей, vBET може да разпознае съобщение език (конфигурируеми). Така че, ако потребителят пише бързам съобщение във всеки поддържан език, тогава vBET ще признаят неговата език (с помощта на Google) и след това автоматично го непрозрачно в подходящи BBCodes.

vBET създава нови таблици кеш, но не направи промени в родния Еврофутбол таблици.

Разбира се ще има допълнително натоварване - това не е преведена магически Все още допълнително натоварване ще бъде само за преведени страници - за нормални страници vBET само реклами флагове.

Той е SEO безопасен. vBET поддържа URL преводи. Така че, ако имате vB3 и vBSEO, или vB4 (с vBSEO или използване на vB4 приятелски URL адреси), тогава url адресите ви ще бъдат преведени

Цели превод е автоматичен

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Bulgarian
    Translated text
    Тест:
    Името ми е Саймън, аз не съм глупак
    Original text

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Предполагам, че след това IM иска това може да се управлява без знамена в горната или падащото меню за избор на език?
    Искам посетителите на сайта ми, за да автоматично да видите на сайта на техния език (ако техните браузъри са определени в стандарта си на страната), без да е необходимо да щракнете върху бутона или каквото и да било, тъй като аз не искам да има знамена или падащото меню, но в пост е полезно, аз също имам потребителски код бб този разбор чрез отделен файл на PHP използват регулярни изрази, това ще бъде проблем?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Bulgarian
    Translated text
    Тест 2:
    Името ми е Саймън, аз не съм глупав! Промяна за двойна езиков тест
    Original text
    Ми хареса този тест
    Последната промяна е направена от Simon Lloyd; 01-10-10 В 14:30.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Докато аз като Министерството на отбраната (и Айв направи тестове), аз се страхувам, времето за отговор на подкрепа е много лошо, аз афиш вчера в 14:14 (GMT) и все още няма отговор 19 часа по-късно!!

Той не ми даде увереност, за закупуване.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Хайде, момчета, 30ч сега, тъй като отговор, искаш да продават тези неща или не?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от Simon Lloyd View Post
    Предполагам, че след това IM иска това може да се управлява без знамена в горната или падащото меню за избор на език?
    Искам посетителите на сайта ми, за да автоматично да видите на сайта на техния език (ако техните браузъри са определени в стандарта си на страната), без да е необходимо да щракнете върху бутона или каквото и да било, тъй като аз не искам да има знамена или падащото меню, но в пост е полезно, аз също имам потребителски код бб този разбор чрез отделен файл на PHP използват регулярни изрази, това ще бъде проблем?
    Последния път на иска след това, аз имам навик да се притеснява да купуват това, но инсталирате версия JQuery прост Google разработчиците просто да превежда страници!

Моля, отговорете ми querie горепосочените и със следните, ако е възможно:

Имам vbseo и vbseo карта на сайта е, че има нещо допълнително, трябва да направя, след закупуване на този мод (като се има предвид, че аз някога получите отговор тук), за да се уверете, че всичко работи?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Моля, обърнете внимание, че нашата услуга не е 24 / 7. В работни дни, ние сме всеки ден. В събота и неделя обикновено са много, все още може да бъде не толкова често. Също така ние имаме клиенти от целия свят, така че понякога времето за реакция е повлияна от часовата разлика (обикновено спим през нощта ).

За съжаление за този късен отговор. Моля, имайте предвид, че Камил (нашите служители човек) току-що се върна от почивка, така че от понеделник ние ще се върнем към по-добро време за реакция

Също така в този случай - аз просто пропуснат въпроса ви, защото беше fallowed от тестово съобщение. Когато дойдох тук, видях само тест и не внимание на съобщение, преди него (както е изпратите минута след минута). Съжаляваме - това е моя грешка. Дори и сега Бях объркан, за какво става въпрос и се върна към началото на този разговор, за да разберете защо се пише за около 30 часа, когато бях тук вчера и е имало нищо, адресирано към мен. Сега знам, че не е имало нищо, това, което забелязах - Липсва ми вашето съобщение подвежда източване на тестово съобщение. Още веднъж моля моите извинения.

В отговор на въпрос, можете да изключвате напълно знамена и настроите опция за автоматично пренасочване на потребителите към техните езици, на базата на настройките на браузъра (vBET използва заглавията изпраща от браузъра за това). Все още това не се препоръчва:
    1. По подразбиране Google няма да видите допълнителни страници. Тя ще ако добавите тези в карта на сайта. Ако не ще направим това, тогава тези страници няма да бъдат индексирани, така че вие няма да получите допълнителен трафик от нови места - хората просто няма да разберете за това
    2. Потребителите могат да дойдат от компютрите си. Т.е., ако някой е от Полша, но ще отидат за вашия форум от някои интернет кафене в Англия, тогава браузърът ще покаже vBET, че езикът трябва да е английски. С блокирането знамена няма да даде шанс на потребителя да промените езика.

Потребителски BBCodes не трябва да бъде проблем, ако тези са наистина BBCodes. Ние вече са имали проблем с един мод който използва собствените си "BBCodes", но въпросът е, защото те наистина не са използвали BBCode - само текст, които самите те прави разбор. Моля обърнете внимание, че BBCode е не само един текст в [], независим от регулярен израз. BBCode е специална марка, която е регистрирана в двигателя на Еврофутбол и е независим от Еврофутбол двигател (който трябва да плъгин на подходящи куки). Ако не можете да го използвате по този начин, тогава наистина не са BBCode, просто специална марка, призната от вашия код. В такъв случай можете да имате проблем. Защото в такъв случай тя не е BBCode, така че няма да бъде независим от Еврофутбол и когато Lang BBCode ще се прави разбор, ще получите текста за превод със специални маркировки, които не са BBCodes дори и ако са вътре [] (защото Еврофутбол не го признае, така че просто го оставите) - така че този текст ще бъде изпратен за превод и Google може да разбие специални марки (т.е. чрез поставяне интервал преди затваряне]).
    Последната промяна е направена от vBET; 02-10-10 В 22:47.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Simon Lloyd View Post
    Последния път на иска след това, аз имам навик да се притеснява да купуват това, но инсталирате версия JQuery прост Google разработчиците просто да превежда страници!

Моля, отговорете ми querie горепосочените и със следните, ако е възможно:

Имам vbseo и vbseo карта на сайта е, че има нещо допълнително, трябва да направя, след закупуване на този мод (като се има предвид, че аз някога получите отговор тук), за да се уверете, че всичко работи?
    Аз просто отговора на въпроса ви, когато вие сте написали

За vBSEO - да трябва да се интегрират. Тя е добре описана в readme файл. Тази интеграция е необходима, за да можете да превеждате URL адресите си
    Можете също така да се интегрира с Генератор Карта на сайта, за да имат URL адреси на преведените страници, включени в карта на сайта. Това не е необходимо (ако имате знамена, Google ще намерите тези страници, така или иначе, все още може да отнеме повече време, в такъв случай).
    Последната промяна е направена от vBET; 02-10-10 В 23:12.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •