Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Чэйса Мова па змаўчанні павінен быць адключаны

Default Чэйса Мова па змаўчанні павінен быць адключаны

1. Я паставіў у admincp --&ГТ; ад vbet --&ГТ; Асноўныя --&ГТ; мова па змаўчанні ў Інданезію

2. і я пакінуў admincp --&ГТ; ад vbet --&ГТ; Кэш --&ГТ; Кэш дэталі Інданезія мову па-ранейшаму праверана

я думаю, кэш мовы па змаўчанні ўжо адключаны аўтаматычна пасля выбару мовы па змаўчанні ў першым кроку вышэй, таму што па змаўчанні мова не перакладаюцца, але яго глядзіць, як яго яшчэ атрымаць шмат файлаў Чэйса ў vbet_guestcache / ID / папкі

так што цяпер я бесперашкодна дэталі кэша для мовы Інданэзіі няма неабходнасці атрымліваць chache мовы Інданэзіі зноў жа, гэта ўжо не так?

Дзякую вас, перш чым хлопцы
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 07-09-10 у 09:13. Прычына: доўгай назвай;)

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гэта было ўжо прапанавана і прынята - мы падтрымаем налады, на якой мове будзе захоўвацца ў кэшы ў госцевым кэша.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што на гэтым кэш Госць момант таксама паскарае пакалення звычайнай старонкі. Менавіта таму ў пачатку мы вырашылі падтрымаць Госць кэш для ўсіх моў (у тым ліку па змаўчанні). У наступнай версіі гэта будзе канфігуруемы

- Так што лепш зарэгістраваны або незарэгістраваны для мовы па змаўчанні для chaced цяпер?

- Што такое прыбытак і недахопы, калі мова па змаўчанні chaced выкарыстоўваць?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

На наш погляд, лепш выкарыстоўваць Госць кэш для ўсіх моў - нават па змаўчанні. Вы эканоміце шмат Запыты БД, памяці і працэсара, так як старонка не генеруецца толькі струменевае ром статычных файлаў (кэша). Гэта adventages.

Недахопам з'яўляецца тое, што госці не будуць бачыць фактычнае resuts - толькі кэшаваныя адзін. Так што, пакуль кэш не скончыцца (канфігуруемы) госці не будуць бачыць змены. Г.зн. для канфігурацыі па змаўчанні, калі нітка старонка кэшуецца і хто-то дадае новы адказ, а затым госці ўбачаць гэты новы адказ праз 1 гадзіну (па змаўчанні кэш Госць заканчваецца пасля 1 гадзіны на адпаведныя старонкі і праз 15 дзён для менш актуальным - усё наладжваецца).

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •