У мяне такая ж праблема.
Я выкарыстоўваю Vbseo 3.5.2 і Sitemap Generator 2,6 бэта 2
Sitemap Generator не працуе. Яна пачынаецца, а не поўным.
У мяне такая ж праблема.
Я выкарыстоўваю Vbseo 3.5.2 і Sitemap Generator 2,6 бэта 2
Sitemap Generator не працуе. Яна пачынаецца, а не поўным.
Ці мае генераваць любыя тэмы спасылкі? Калі ў вас ёсць шмат спасылак і карта сайта пакалення займае шмат яна можа мець не хапае часу, каб скончыць. Калі ласка, праверце гэта працягваць, калі вы запускаеце яго зноў. Калі і так, і завершыцца ў 2 або больш запытаў, то вам варта разгледзець, каб даць больш часу для ацэнкі.
Калі няма - калі ласка, пераканайцеся, што змены ў кодзе могуць быць ужытыя.
У мяне ёсць "VBSEO Sitemap Generator v3.0 золата". Існуе ніякай код, як вы згадалі, на першай старонцы ў сваім vbseo_sitemap.php файл.
Там нейкая прыкладна такі код:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [Ідэнт-ніткі], усіх паведамленняў: $ totalposts, старонак: $ TotalPages, праглядаў: $ threadrow [праглядаў] $ да");
Ці павінен я ўставіць код на галоўнай старонцы побач, што код, калі ласка?$ Адонаў = preg_split ('# [\\ г \\ п ]+#', $ vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ('адон');
Еогеасп ($ адоны як $ адон)
калі ($ адон & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ адон))
{
vbseo_log_entry ("[адон модуль] $ адон", праўда);
ўключаюць у сябе (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ адон.);
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
калі ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry («Карта была створана <a href="index.php"> Націсніце тут, каб вярнуцца </>. ', True);
Я толькі што даслаў ліст на кантакт пры vbent *** slator.com пра гэта. Дзякуй!
прывітанне,
рашэнне для версіі 3.0 генератар карты сайта ў парадку, але золата выданне - не правяраў.
Я праверу яго
Любыя змены, калі ласка?
добра я буду правяраць яго для вас![]()
Тое ж самае са мной. Генератар пачынае і прыдумляе
У той жа самы момант я націскаю кнопку (таму я думаю, паўтарыў вынік з 372 секунд павінна быць вызначана не так) - а потым ён памірае. Няма XML, створаны, не пінг, нічога. php_value max_execution_time ўстаноўлена ў 540."[РАЗДЗЕЛ START] showthread [18,484.1 Kb Mem выкарыстоўваць] [372670 з (372670 с)]"
І, дарэчы: я звязаўся з падтрымкай vbseo для гэтага. Яны адказалі так:
Падобна vBET і vbSEO бы некаторыя рознагалоссі ..Паведамленне ад vbseo Support