Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: Ўстаноўка праблема з vbseo

Default Ўстаноўка праблема з vbseo

1. Я выкарыстоўваю vbseo 3.2.0, я не магу знайсці гэты код у functions_vbseo_createurl.php файлаў, як навучанне ў readme.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

я ўжо шукаць унутры ўсе файлы vbseo таксама, але да гэтага часу не магу знайсці яго

Калі ласка, дапамажыце, дайце мне ведаць, калі вам патрэбен мой FTP і іншыя падрабязнасці

2. Ці ёсць яшчэ ніякага рашэння яшчэ не так нам не трэба, каб выключыць "Замяніць змесціва 'META KEYWORDS"? для мовы па змаўчанні як і перад выкарыстаннем. кампанія? Як з дапамогай умоўнага можа быць, у vbseo файлы

Хлопцы я магу атрымаць падтрымку тут, калі ласка вельмі патрэбна дапамога тут

я ўжо купіў vbet больш за 24 гадзін ехаць, але да гэтага часу не магу ўсталяваць яго з-за названай праблемы

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне.

1. Калі ласка, перайдзіце на ваш vBSEO. Вы карыстаецеся старую версію.

З вашай версіі вы ўсё яшчэ можаце выкарыстоўваць vBET, але яна не будзе інтэграваная з vBSEO, так што спасылкі не будуць перакладацца. Усе астатнія функцыянальныя vBET будзе выдатна працаваць.
    Вы можаце таксама шукаць для сябе код, які адказвае ў гэтай старой версіі vBSEO для атрымання разьбы назвы і замяніць яго appropriatelly калі Вы не хочаце абнавіць vBSEO. Як падказку магу сказаць, каб паглядзець дзе выкарыстоўваецца функцыя vbseo_thread_seotitle. Звярніце ўвагу, што старыя версіі. кампанія працуе з vBSEO 3.2.х (наколькі я памятаю наш форум працуе на 3.2.2) і працэдуры інтэграцыі была рознай, але ў гэты момант ен не будзе працаваць, таму я не магу даць вам старыя інструкцыі па інтэграцыі. vBSEO змянілі яго код, а таксама vbet рабілі, так і інтэграцыі таксама павінен быў быць зменены.
    Я толькі што праверыў і ў vBSEO 3.2.2 код вы можаце знайсці:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Такім чынам, вы проста занадта стары - не падтрымліваецца версіяй. Калі ласка, абновіце або выкарыстаць vBET без перакладу спасылкі (не лепш для вашага SEO), або знайсці код, які павінен быць зменены і змяніць яго.

2. На дадзены момант гэтая опцыя павінна быць адключаная. Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта не ўплывае на SEO, так як пошукавыя сістэмы проста ігнаруе ключавыя словы мета-тэгаў і выкарыстоўвае рэальны змест старонкі для індэксацыі.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 02-09-10 у 22:45.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •