Прывітанне.
1. Калі ласка, перайдзіце на ваш vBSEO. Вы карыстаецеся старую версію.
З вашай версіі вы ўсё яшчэ можаце выкарыстоўваць vBET, але яна не будзе інтэграваная з vBSEO, так што спасылкі не будуць перакладацца. Усе астатнія функцыянальныя vBET будзе выдатна працаваць.
Вы можаце таксама шукаць для сябе код, які адказвае ў гэтай старой версіі vBSEO для атрымання разьбы назвы і замяніць яго appropriatelly калі Вы не хочаце абнавіць vBSEO. Як падказку магу сказаць, каб паглядзець дзе выкарыстоўваецца функцыя vbseo_thread_seotitle. Звярніце ўвагу, што старыя версіі. кампанія працуе з vBSEO 3.2.х (наколькі я памятаю наш форум працуе на 3.2.2) і працэдуры інтэграцыі была рознай, але ў гэты момант ен не будзе працаваць, таму я не магу даць вам старыя інструкцыі па інтэграцыі. vBSEO змянілі яго код, а таксама vbet рабілі, так і інтэграцыі таксама павінен быў быць зменены.
Я толькі што праверыў і ў vBSEO 3.2.2 код вы можаце знайсці:
Code:
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Такім чынам, вы проста занадта стары - не падтрымліваецца версіяй. Калі ласка, абновіце або выкарыстаць vBET без перакладу спасылкі (не лепш для вашага SEO), або знайсці код, які павінен быць зменены і змяніць яго.
2. На дадзены момант гэтая опцыя павінна быць адключаная. Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта не ўплывае на SEO, так як пошукавыя сістэмы проста ігнаруе ключавыя словы мета-тэгаў і выкарыстоўвае рэальны змест старонкі для індэксацыі.