Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 12

Тэма: Пытанне Госць кэш

Default Пытанне Госць кэш

Па прапанове Міхаіла Я паспрабаваў ваш госць кэша. І ehhhh, я не магу нават адкрыць старонку, калі яна ўключана. Проста так:

Internet Explorer не можа адлюстраваць вэб-старонку
    Чалавек, я хачу толькі адзін раз што-то будзе працаваць менавіта тут.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

Госць кэш працуе цяпер, але варыянт: GZIP высновы ў фармаце HTML адключаная цяпер.
    Гэта праблема з кадоўкай. Файлы госця кэшы gziped і калі мы спрабуем прачытаць гэтыя файлы - ёсць кадоўка пытанне.

Я паспрабую знайсці гэтую праблему з кадоўкай.

Ці можаце вы адмяніць усе, што вы толькі што зрабілі на маім форуме. Цяпер я паслаў вам 2 прэм'ер-міністра на маім форуме і 1 тут без адказу. Уся мая форуму завершыцца зблытана цяпер. Я не магу ўвайсці ў мой ACP або які-небудзь мадэрацыі. Гэта не смешна ************************!!

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Quote Паведамленне ад Taurus View Post
    Ці можаце вы адмяніць усе, што вы толькі што зрабілі на маім форуме. Цяпер я паслаў вам 2 прэм'ер-міністра на маім форуме і 1 тут без адказу. Уся мая форуму завершыцца зблытана цяпер. Я не магу ўвайсці ў мой ACP або які-небудзь мадэрацыі. Гэта не смешна ************************!!
    Калі ласка, выдаліце куки.

У мяне ёсць я адзін пытанне:
    Вы можаце праверыць на сервер пры дапамозе SSH-то адным?
    калі ласка, напішыце запыт на ваш SSH: #HTTPD-т-D DUMP_MODULES
    і паспрабаваць знайсці deflate_module. Калі вы можаце знайсці яго, калі ласка, пішыце тут.

Што такое SSH?

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

У вас ёсць доступ да вашага сервера, каманднага радка?
    Тут вы можаце змяніць канфігурацыю вашага сервера і г.д.
    Secure Shell Матэрыял з Вікіпедыі - вольнай энцыклапедыі

Аб чорт пабяры. Проста забыцца аб усім гэтым. Я не магу справіцца з гэтым больш. VBET з'яўляецца толькі адной вялікай галаўным болем для мяне. Нішто ніколі не працуе.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

кэш для гасцей працуе нармальна - калі GZIP адключаная, але калі GZIP уключаны гасцявой кэш робіць добрыя файлы (напрыклад index.zip). Вы можаце праверыць гэта (форумы / vbet_guestcache / EN).
    Вось праблема з кадоўкай і чытанне гэтых файлаў. Вядома, мы можам гэта выправіць, але мне патрэбна ваша дапамога. (Я магу праверыць гэта, ваш SSH)

Калі вы не можаце праверыць гэта, SSH - Я паспрабую гэта выправіць без яго.

Я не ведаю, як праверыць, SSH ... прабачце!

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне - я знайшоў адну цікавую рэч. Здаецца, ваш форум missconfigurated.

Пры адключэнні vBulleitn GZIP опцыяй AdminCP GZIP высновы ў фармаце HTML Затым, на выхадзе па-ранейшаму маланкі. Вы можаце паглядзець яго тут:
    GZip выпрабаванняў
    Заўвага: відавочна, што апісана ў пункце VBulletin:
    Калі вы ўжо карыстаецеся mod_gzip або mod_deflate на вашым серверы, не ўключайце гэтую опцыю.
    Так што ў гэты момант здаецца, што ў вас ёсць адзін з тых, на, так як выхад у архіве ў любым выпадку. І гэта, хутчэй за ўсё, прычынай праблем з кэшам госця vBET - гэта двайны маланкі так браўзэры атрымліваюць з розуму ад яе.

Калі Б. GZIP выключаны Госць кэш працуе, усё яшчэ ў вас ёсць нейкі канфлікт, і вы ўбачыце, то гэта паведамленне пра памылку:
    Code:
    Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
    Гэты канфлікт складае каля крука global_complete. Я пачаў шукаць якой мод у канфлікт, але вы проста тых, хто занадта шмат ... Мы можам дапамагчы вам, калі вы вызначыць, якая мода стварае гэты канфлікт. Для гэтага вы павінны праверыць усе убудовы для global_complete крук і, калі ён выкарыстоўвае in_array функцыю - адключыце яго і праверце, ці сапраўды памылка ўсё роўна ўзнікае. Калі няма, то вы знайшлі вінаватага. vBET не маюць такой функцыі ў нашым кодзе, таму некаторыя іншыя мода нясе адказнасць за гэта. Калі вы хочаце, каб знайсці яго - спачатку адключыць VB GZIP (я наладзіў яе зноў гэтак жа, як калі б перад гэтым). Затым уключыце Госць кэш-памяці і глядзець. Лепш за ўсё кулак знайсці кручок, які можа быць вінаваты - адключыць яго, уключыць Госць кэш і, калі праблема ўсё яшчэ існуе, то хутка адключыць госць кэш-памяці (так што карыстачы не будуць бачыць гэтае пытанне). З coure ў вас пратэставаць яго ў браўзэры, дзе Вы не прайшлі ідэнтыфікацыю

Гэта ўсё, што я магу зрабіць. У гэты момант здаецца, што праблема выклікана няправільнай канфігурацыі Форум - вы выкарыстоўваеце VB GZIP і некаторыя іншыя таксама тое, што не дапускаецца дакументацыі VB.
    Таксама праблема з кэш-памяццю і госць адключыць VB GZIP звязаны з некаторымі мод канфлікту. Мы не нясем адказнасці за кода іншых модов. Мы з радасцю дапаможам вам, але першы калі ласка, вызначыць, якая мода з'яўляецца прычынай гэтага канфлікту. Гэта таксама можа быць не канфлікт, а проста памылка гэтай другой мода, але калі госць размясціўшы яе на то гэтую памылку прыходзіць на выснову замест файла памылак (спекуляцыя). Ва ўсякім выпадку - гэта павінны быць вызначаны і таму, што яно выклікана іншы мод мы не нясем адказнасці за гэта. Мы ўжо марнуюць шмат часу на гэта пытанне, які, здаецца, толькі няправільная канфігурацыя вашага сервера і спадзяюся, вы разумееце, чаму мы спачатку просім Вас вызначыць, якая мода стварае канфлікт на форуме, які мае дзесяткі модов.

Я разумею, што для вас было б лепш, калі мы зробім усё, але спадзяюся, што вы таксама разумееце, што мы vBET падтрымкі не ўсе магчымыя моды і падтрымка серверных канфігурацый. Так што калі вы хочаце выкарыстоўваць Госць кэш вы павінны спачатку наладзіць належным сервер вашага (выкарыстоўваць толькі адзін GZIP - У.Б. або знешні, а не стэнд). І высветліць, якія прычыны мод паведамленне пра памылку (VB GZIP выходныя і госць кэш) - мы будзем глядзець, каб дапамагчы вам, калі вам вызначыць, якая з іх вінаваты.

Калі ласка, дайце вашыя водгукі.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 02-09-10 у 23:29.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •