Прывітанне - я знайшоў адну цікавую рэч. Здаецца, ваш форум missconfigurated.
Пры адключэнні vBulleitn GZIP опцыяй AdminCP GZIP высновы ў фармаце HTML Затым, на выхадзе па-ранейшаму маланкі. Вы можаце паглядзець яго тут:
GZip выпрабаванняў
Заўвага: відавочна, што апісана ў пункце VBulletin:
Калі вы ўжо карыстаецеся mod_gzip або mod_deflate на вашым серверы, не ўключайце гэтую опцыю.
Так што ў гэты момант здаецца, што ў вас ёсць адзін з тых, на, так як выхад у архіве ў любым выпадку. І гэта, хутчэй за ўсё, прычынай праблем з кэшам госця vBET - гэта двайны маланкі так браўзэры атрымліваюць з розуму ад яе.
Калі Б. GZIP выключаны Госць кэш працуе, усё яшчэ ў вас ёсць нейкі канфлікт, і вы ўбачыце, то гэта паведамленне пра памылку:
Code:
Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
Гэты канфлікт складае каля крука global_complete. Я пачаў шукаць якой мод у канфлікт, але вы проста тых, хто занадта шмат ... Мы можам дапамагчы вам, калі вы вызначыць, якая мода стварае гэты канфлікт. Для гэтага вы павінны праверыць усе убудовы для global_complete крук і, калі ён выкарыстоўвае in_array функцыю - адключыце яго і праверце, ці сапраўды памылка ўсё роўна ўзнікае. Калі няма, то вы знайшлі вінаватага. vBET не маюць такой функцыі ў нашым кодзе, таму некаторыя іншыя мода нясе адказнасць за гэта. Калі вы хочаце, каб знайсці яго - спачатку адключыць VB GZIP (я наладзіў яе зноў гэтак жа, як калі б перад гэтым). Затым уключыце Госць кэш-памяці і глядзець. Лепш за ўсё кулак знайсці кручок, які можа быць вінаваты - адключыць яго, уключыць Госць кэш і, калі праблема ўсё яшчэ існуе, то хутка адключыць госць кэш-памяці (так што карыстачы не будуць бачыць гэтае пытанне). З coure ў вас пратэставаць яго ў браўзэры, дзе Вы не прайшлі ідэнтыфікацыю
Гэта ўсё, што я магу зрабіць. У гэты момант здаецца, што праблема выклікана няправільнай канфігурацыі Форум - вы выкарыстоўваеце VB GZIP і некаторыя іншыя таксама тое, што не дапускаецца дакументацыі VB.
Таксама праблема з кэш-памяццю і госць адключыць VB GZIP звязаны з некаторымі мод канфлікту. Мы не нясем адказнасці за кода іншых модов. Мы з радасцю дапаможам вам, але першы калі ласка, вызначыць, якая мода з'яўляецца прычынай гэтага канфлікту. Гэта таксама можа быць не канфлікт, а проста памылка гэтай другой мода, але калі госць размясціўшы яе на то гэтую памылку прыходзіць на выснову замест файла памылак (спекуляцыя). Ва ўсякім выпадку - гэта павінны быць вызначаны і таму, што яно выклікана іншы мод мы не нясем адказнасці за гэта. Мы ўжо марнуюць шмат часу на гэта пытанне, які, здаецца, толькі няправільная канфігурацыя вашага сервера і спадзяюся, вы разумееце, чаму мы спачатку просім Вас вызначыць, якая мода стварае канфлікт на форуме, які мае дзесяткі модов.
Я разумею, што для вас было б лепш, калі мы зробім усё, але спадзяюся, што вы таксама разумееце, што мы vBET падтрымкі не ўсе магчымыя моды і падтрымка серверных канфігурацый. Так што калі вы хочаце выкарыстоўваць Госць кэш вы павінны спачатку наладзіць належным сервер вашага (выкарыстоўваць толькі адзін GZIP - У.Б. або знешні, а не стэнд). І высветліць, якія прычыны мод паведамленне пра памылку (VB GZIP выходныя і госць кэш) - мы будзем глядзець, каб дапамагчы вам, калі вам вызначыць, якая з іх вінаваты.
Калі ласка, дайце вашыя водгукі.