Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: vBSEO пытанне

Default vBSEO пытанне

Ну гэта проста выдатна. Таму што vBSEO не падтрымлівае VBET яны не дадуць мне падтрымку. Цяпер я сяджу з пытаннем аб пастаянных спасылак толькі паказваць на першыя 2 паведамлення. Я сапраўды спадзяюся, што вы, хлопцы, можаце мне дапамагчы з гэтым.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

ок, Цялец Я пастараюся дапамагчы вам у гэтым пытанні.
    я магу выкарыстоўваць той жа Лагін і пароль для ўваходу ў AdminCP, як раней?

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,
    Вы можаце растлумачыць лепш у гэтым пытанні? таму што калі я іду на гэты сайт:
    [Навіны] Mozilla для запуску аўтаматычнага абнаўлення для Firefox 4 - CreativX
    і паспрабаваць націсніце тут: #9 ён на сувязь з Пастаянная спасылка:
    [Навіны] Mozilla для запуску аўтаматычнага абнаўлення для Firefox 4 - CreativX
    калі я перакладаю старонку пл:
    [Навіны] Mozilla, абы rozpocząć automatyczne aktualizacje DLA programu Firefox 4 - CreativX
    і зрабіць пастаянную спасылку, напрыклад: #4 - Усё яшчэ ёсць сувязь з Пастаянная спасылка:
    [Навіны] Mozilla, абы rozpoczÄ ... A ‡ automatyczne aktualizacje DLA programu Firefox 4 - CreativX

vBET і vBSEO ўключаны
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 30-08-10 у 09:00.

Адзіны спосаб прымусіць яе працаваць было для мяне змяніць рэальныя лічбы паведамленне з Сталыя спасылкі. Так што гэта ў асноўным працуе цяпер.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

ОК так што я знакам гэтай тэмы, як вырашыць

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні