Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 14 з 14

Тэма: Я ствараеце новую тэму ці адказаць на нітку або выдаліць паведамленне, ён перанакіроўвае мяне на пустую старонку ...

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

калі ласка, прачытайце папярэдні пост і адказаць тут. Гэта неабходна.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Taurus View Post
    Пасля абнаўлення да 3.3.6 я працягваю атрымліваць тыя ж самыя белыя старонкі. Гэта адбываецца выпадковым чынам. Аднак, калі я адключыць VBET гэтага не адбываецца наогул. Калі ласка, парайце!
    Я на вашым форуме, і я не ў стане прайграць праблему. Калі ласка, скажыце гэта ўсё яшчэ адбываецца. Таксама - у адпаведнасці з бярвення, якія вы PM мне здавалася, што вы абнавілі файл прадукту, але VBulletin PHP файлаў быў стары (існуючыя функцыі не было відаць). Гэта можа быць кэш сервера пытанне (не vBET кэш-памяці) - дзе новыя файлы, не было відаць і сервер ўсё яшчэ выкарыстоўваюць старыя файлы. Так што можа быць прычынай.

Незадоўга: Я не магу прайграць гэта на вашым форуме - ці не так? Ці мае ўсё яшчэ можа здарыцца ці не? Калі так - калі ласка, апішыце, як менавіта я магу прайграць яго на вашым форуме.

Гэта хітры. Гэта адбываецца выпадковым чынам. Так я і не ведаю, калі гэта адбудзецца ці не. Аднак падчас VBET быў адключаны гэтага не адбылося наогул. Я вярнуся да вас, калі я магу атрымаць больш інфармацыі.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Добры дзень,

Ці заўважылі вы гэтае пытанне яшчэ раз ці не? Я была на вашым форуме, і я зрабіў шмат пасад і я не знайшоў гэтаму пытанню. Ці можаце вы пацьвердзіць гэта?

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •