Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 14

Тэма: Я ствараеце новую тэму ці адказаць на нітку або выдаліць паведамленне, ён перанакіроўвае мяне на пустую старонку ...

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    9

Default Я ствараеце новую тэму ці адказаць на нітку або выдаліць паведамленне, ён перанакіроўвае мяне на пустую старонку ...

калі я ствараеце новую тэму ці адказаць на нітку або выдаліць паведамленне, ён перанакіроўвае мяне на пустую старонку ... (Internet Explorer не можа адлюстраваць вэб-старонку) Любыя ідэі ...

вось мой. Htaccess

# Інфармацыя наступную радок (дадайце '#' у пачатку)
    # Адключыць mod_rewrite функцый.
    # Звернеце ўвагу: вам усё роўна прыйдзецца адключыць ўзламаць
    # Панэль кіравання vBSEO спыніць URL перапісвае.
    RewriteEngine On

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайта = $ 1 [L]

# VBET Пачніце

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / форум / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / форум / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хранічны)
    RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | выявы) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
    # Некаторыя серверы патрабуюць RewriteBase дырэктывы павінны быць
    # Уключаны (зняць '#' у пачатку, каб актываваць)
    # Звернеце ўвагу: калі уключаны, неабходна ўказаць шлях
    # Каб ваш каранёвай тэчцы VB (г.зн. RewriteBase / форумы /)
    # RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | выявы) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Першы просім Вас выкарыстоўваць абноўленую апошняга рэлізу (не гэта vBET 3.3.5, але мы зрабілі яшчэ адзін рэліз сёння / tommorow з малымі папраўкамі памылка, так што ніякіх тэрміновых то, калі ласка, чакаць 3.3.6 над абнаўлення ў той час) і пацвердзіць гэта ўсё яшчэ здараецца - калі так, то Каміль спытае вас пра больш падрабязную інфармацыю, таму што мы не ў стане прайграць яе на нашым форуме (калі вы можаце нам калі ласка, звярніце ўвагу, як зрабіць гэта сапраўды).

Вы таксама можаце dissable vBET на імгненне, і праверыць гэта праблема ўсё яшчэ існуе, каб быць упэўненым, што гэта звязана з vBET. Калі пытанне будзе па-ранейшаму існуюць з vBET адключаная, то ISSE знаходзіцца дзе-небудзь яшчэ - вы можаце праверыць гэта часовыя dissabling іншых модов адзін за адным і глядзець, калі праблема знікне.

Ваш Htaccess выглядае нармальна.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    9

Абнаўленне не дапамагае ліквідаваць праблему .. Я адключыў VBET і гэтая праблема ўсё яшчэ існуе .. Здавалася б, што chages VBET інструкцыі кажуць зрабіць, каб VBSEO файлаў. Я расшпіліла іх і праблема сышла .. Re зрабіў іх, і ён вярнуўся .. З або з нашымі VBET уключаны .. Я выкарыстоўваю VBSEO 3.5.1 PL1

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ТАКІМ ЧЫНАМ, - гэта вельмі важная інфармацыя для нас - мы пратэставалі vBET па vBSEO 3.5.1 ня vBSEO 3.5.1 PL 1. Каміль будуць зробленыя тэсты, каб убачыць, мы ў стане прайграць праблему. Калі так, мы вырашым яе і даць вам хутка выправіць, перш чым новая версія будзе. Калі не, мы папросім вас доступу да вашых форумам, каб мець магчымасць праверыць і вырашыць яе там.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    9

ОК .. дайце мне ведаць ...

У мяне ёсць адмяніць змены ў VBSEO файлы і ўсё, здаецца, працуе добра **********

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    9

Высокі ... Дзякуй .. Вы, хлопцы, вялікая падтрымка!

Пасля абнаўлення да 3.3.6 я працягваю атрымліваць тыя ж самыя белыя старонкі. Гэта адбываецца выпадковым чынам. Аднак, калі я адключыць VBET гэтага не адбываецца наогул. Калі ласка, парайце!

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Я праверыў гэта на vBSEO 3.5.1 версіі pl1 на нашым тэставым форуме і я не магу прайграць яго. Я напішу пра гэта Міхал.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Добры дзень,

Зараз наша галоўная форум працуе над гэтым апошнім vBSEO 3.5.1 pl1. Я не магу знайсці гэтае пытанне, таму, калі ласка:
    1. Вы можаце прайграць яго на нашым галоўным форуме? паспрабуйце знайсці гэтае пытанне на гэтым форуме і устаўце сюды вынікі.
    2. Калі вы не можаце знайсці гэты пытанне калі ласка, PM мне ваш форум AdminCP, FTP і vBSEO ср дэталі і я знайду гэтае пытанне і вызначыць яго на сваім форуме.

Дзякуй.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •