Прывітанне Ну, тады я спрабую ён здольны працаваць нават на нямецкай мове, давайце паглядзім, як Google гэта. Tisiman Hallo Na, dann versuch ich es auch mal in deutscher Sprache, mal schauen wie google damit auskommt. Tisiman
Google пастаўляецца з камплектам на самай справе не ясна Вы павінны напісаць зусім добры нямецкі, на жаль. Edit: пераклад не мае ніякага сэнсу цалкам Google kommt mit deinem Satz nicht wirklich klar Man muss schon perfektes gutes deutsch schreiben, leider. Edit: Die Übersetzung macht voll keinen Sinn
дзе я магу валодаць паспрабаваць напісаць ліст або дакумент? каб праверыць, як яна працуе. падыходзіць для гэтага прыкладання сябе і я напішу сяброў, якія жывуць у Румыніі і Венгрыі. vart kan jag skälv prova att skriva ett brev eller dokument ? för att prova hur det fungerar. passar det här programmet mej då jag ska skriva till vänner bosatta i rumänien och ungern .
Паведамленне ад mikael дзе я магу валодаць паспрабаваць напісаць ліст або дакумент? каб праверыць, як яна працуе. падыходзіць для гэтага прыкладання сябе і я напішу сяброў, якія жывуць у Румыніі і Венгрыі. vart kan jag skälv prova att skriva ett brev eller dokument ? för att prova hur det fungerar. passar det här programmet mej då jag ska skriva till vänner bosatta i rumänien och ungern . У прыклад тут Не саромейцеся ствараць новыя тэмы тэст у гэтым раздзеле.
Добры дзень, тэставанне Ciao, prova
Hello! Сувязі праверыць! Привет! проверка связи!
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة
Прагледзець воблака пазнак
Правілы форуму