Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Праблема reviewpost інтэграцыі / PhotoPost

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Default Праблема reviewpost інтэграцыі / PhotoPost

Прывітанне,
    Я толькі што купіў свой мод, і гэта добра працуе і на форумах, але я прытрымлівацца вашым ўказанням, каб уключыць пераклады ў іншых модов, але я павінен рабіць закрануць не так.
    форум тэчку:
    : / / Мой дамен / форумаў

Mod тэчкі (тут задача):
    : / / Мой дамен / opiniones
    Яе, як PhotoPost, называецца reviewpost.

Я зрабіў гэта:
    # У vBET пакет / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php пераменаў »SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH 'у ваш поўны шлях да каталога форуме.
    Не выкарыстоўваць '/' у канцы. Калі вы не ведаеце, што ваш шлях, калі ласка, гл ніжэй інструкцыі.
    # Капіяваць vbenterprisetranslator_front_controller.php файл у дырэкторыю, якія выкарыстоўваюцца мод у URL

Затым я заблудзіцца. Гэта мой Htaccess у / opiniones:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Перанакіраваны =
    RewriteCond% {QUERY_STRING} = мову
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Перанакіраваны = $ 1 & vbet_outside = сапраўднага [L, QSA]

RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = праўдзіва
    RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = сапраўднага [L, QSA]

Тое, што я раблю няправільна?
    Дзякуй
    Ах, я таксама вызначылі ў AdminCP тэчак / opiniones / і / Фотаздымкі /, у трымаць каталогаў і адсочвання URL і URL адсочвання па-за форуму каталогу
    Апошні раз рэдагавалася pepito69; 04-07-10 у 13:24.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Тут у вас ёсць рашэнне.
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1790

Калі ласка, знайдзіце гэтую частку гэтай запісу:
    Code:
    How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Менавіта так - phopopost не падтрымлівае global_complete гаплік Калі ласка, парай намёк Каміль - вы знойдзеце там усё неабходныя крокі, як інтэграваць. Пратэставаны і працоўных

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Я паспрабую гэта заўтра і скажу вам, і дзякуй.

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    53

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Менавіта так - phopopost не падтрымлівае global_complete гаплік Калі ласка, парай намёк Каміль - вы знойдзеце там усё неабходныя крокі, як інтэграваць. Пратэставаны і працоўных
    можа ў скажы мне, што менавіта трэба зрабіць, каб intergrate з PhotoPost Pro, яго ў тэчку / фатаграфіі /, што пакласці ў Htaccess у / фатаграфіі? Дарэчы, я выкарыстоўваю PhotoPost пра
    Апошні раз рэдагавалася tsak76; 06-07-10 у 23:34.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Інструкцыі ppropriate для версіі PhotoPost профі.

Аб дакладным змесце - усё гэта апісана ў дадзенай інструкцыі. Калі ласка, скажыце, які менавіта крок interation вы не разумееце, і мы будзем апісваць яго лепш для вас.

Таксама звернеце ўвагу, што калі вы хочаце, каб мы зрабілі гэта за вас на вашым серверы, то вы можаце выкарыстоўваць intgration службы за $ 30 (). Тым не менш мы рэкамендуем вам парай інструкцыі і захавайце свае грошы - мы дамо вам наш бясплатны онлайн-падтрымкі, апісваючы кожны крок, які вы не разумееце. У такім выпадку проста паведаміце, які крок патрабуе лепшага апісання? Калі вы ўжо зрабілі гэта, і ён не працуе - калі ласка, паведаміце нам youe Htaccess кантэнт пасля інтэграцыі, і мы праверым яна робіць гэта ў парадку ..

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    53

проста скажы мне, што я трэба пакласці ў тэчку PhotoPost Htaccess

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні