Вы маеце рацыю. Гэта павінна быць зваротным. Выбачайце за памылку
Вы маеце рацыю. Гэта павінна быць зваротным. Выбачайце за памылку
з зваротнай кода з vbet да гэтага часу не працуе для мяне .... хто-небудзь можа пацвердзіць, калі я раблю нешта не так?
можа быць правільны код
калі (ISSET ($ _GET ['т']) & &! ISSET ($ _GET ['перайсці']) & & хлусня! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
Наш код працуе ідэальна на нашым тэставым форуме. Калі ласка, адпраўляйце Міхал PM з доступам да вашага FTP.
Ён будзе старацца, каб гэта выправіць.
Каміль,
гэта працуе для мяне
калі (ISSET ($ _GET ['т']) & &! ISSET ($ _GET ['перайсці']) & & хлусня! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
але з $ _GET ['р'], як гэта прапануецца нічога не мяняе **********
так як праблема з зменнай атрымаць перайсці таму вам трэба праверыць, калі пераменная р усталяваны?
Вы можаце гэта пацвердзіць?
Абодва прапановы добрыя. Коды правільна працаваць на тэст форум .. Я напішу пра гэта Міхал.
вярніся, вярніся,
паспрабуйце зрабіць гэта (з кодам горада):
1. перакладаць старонкі (не важна, якую мову)
2. выкарыстанне перайсці да першага новага паведамлення
Ці бачыце вы? Старонка не перакладаецца.
Я правяраю гэта прама цяпер.
Я зрабіў шмат выпрабаванняў, і яна працуе на нашым баку, у дадзеным кодзе. Калі ласка, паспрабуйце наступнае:
1. Устанавіць змены як мы апісалі яго ("GOTO" не існуе, перад выкананнем ідзе trought vBSEO - што тое, што нашы часопісы кажа нам)
2. Стварыць новае паведамленне тэст
3. Праверце робіць для гэтага newone ён працуе.
Калі гэта - то проста флэш кэшаў. Напэўна, павінны працаваць у flusching Панэль адміністратара -> Абслугоўванне -> Абнаўленне лічыльнікаў. Старацца Перабудаваць інфармацыйны форум магчыма, і некаторыя іншыя. Калі ён будзе працаваць на новай десять itmeans, што ён працуе, і вы проста павінны кэшавацца старыя (няслушныя) перасылак.
Калі ласка, паспрабуйце гэта і даць нам зваротную сувязь - калі ён яшчэ не працуе, то я павінен пайсці і праверыць яго на вашым серверы.
vbet мае тэсты пад VBulletin 4.0.4pl1
і ваш код
не працуе для мяне, але ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
працуе нармальна ... У вас ёсць ідэя, калі гэты код можа рабіць што-то ваш код?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {