Існуе шмат месцаў, дзе імёны карыстальнікаў паказана на малюнку. Калі вы знайшлі аднаго з месцаў, дзе імёны карыстачоў па-ранейшаму перакладаецца - калі ласка, паведаміце аб гэтым тут
Існуе шмат месцаў, дзе імёны карыстальнікаў паказана на малюнку. Калі вы знайшлі аднаго з месцаў, дзе імёны карыстачоў па-ранейшаму перакладаецца - калі ласка, паведаміце аб гэтым тут
Прама цяпер гэта цяжка заўважыць - дзіўныя імёны карыстальнікаў не будуць перакладацца. Але Ёсць некаторыя вобласці, дзе не выключана, што імёны карыстальнікаў будуць па-ранейшаму перакладаюцца. Калі я знайду такое месца, я буду працаваць на ім
Апошні раз рэдагавалася vBET; 13-10-09 у 15:59.
Мой імёны перакладаюцца ва ўсім свеце, хто знаходзіцца ў сеткі, паведамленняў і г.д.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 08-11-09 у 01:46. Прычына: Няправільна BBCodes
Вы можаце ўстаўляць тут імя гэтага мода? ён вольны ці не?
Для гэтага вы павінны адрэдагаваць шаблон, які паказвае імёны карыстальнікаў і непразрыстыя тых, хто не перавёў вобласці. Так у дэталях:
1. Да Панэль адміністратара -> Стылі і Шаблоны -> Пошук у шаблонах, Знайсці і адрэдагаваць шаблон post_thanks_box_bit
2. У шаблоне знайсці:
3. І замяніць:Code:{vb:raw thank.username}
Вы павінны зрабіць гэта для ўсіх стыляў.Code:<!--vBET_SNTA-->{vb:raw thank.username}<!--vBET_ENTA-->
Вядома, яго вельмі папулярны мод / хак.
[AJAX] Паведамленне Thank You Hack - vBulletin.org форум