працуе без vbet
ок, я даследую праблемы і паспрабаваць вырашыць
ок, я чакаю.
што тычыцца
яшчэ чакаюць падзякі
Прывітанне - калі ласка, мае выбачэнні за доўгі час ацэнкі. Гэта было пытанне, створаныя мной і перададзеныя Каміль падчас майго адпачынку. Таму, магчыма, ён быў трохі перагружаны. Зараз я вярнуўся і будзе працаваць, каб канчаткова закрыць пытанне
Я думаю, што было б лепш, калі мы проста праверыць яго на дошцы і выправіць яе, а не страты больш часу. Таму, калі ласка, проста мне PM дэталі доступу да FTP вашага форуму і панэль адміністратара. Таксама, калі ласка, дайце мне дакладны адрас на старонцы, дзе я бачу гэтае пытанне. Калі яна не бачная ўжо цяпер - калі ласка, вырабіць яго на некалькі тэставых патокаў - вы будзеце выдаліць яго пасля таго як мы, каб выправіць памылку.
Калі ласка, паглядзіце на апошні адказ - таму што мы не ў стане прайграць гэта на нашых серверах мы прасілі вас за доступ дэталяў. Мы будзем chcek і выправіць яе на месцы
Я хацеў бы выправіць сябе, даць мне некалькі варыянтаў, каб я мог паспрабаваць, калі я націскаю рэдагаваць паток (я нічога не чапаем), затым націсніце захаваць усё працуе выдатна, гэта азначае, што ён паказвае правільна.
так, але Міхал пісаў у больш ранніх паведамленняў свае прапановы па вырашэнню. Не працуе.
Мы не можам прайграць гэтае пытанне на нашым тэставым форуме, так што вельмі цяжка знайсці добрае рашэнне.
Калі мы ведаем, дзе гэтае пытанне знаходзіцца ў кодзе, гэта будзе лёгка знайсці рашэнне.