Я хацеў бы выправіць сябе, даць мне некалькі варыянтаў, каб я мог паспрабаваць, калі я націскаю рэдагаваць паток (я нічога не чапаем), затым націсніце захаваць усё працуе выдатна, гэта азначае, што ён паказвае правільна.
Я хацеў бы выправіць сябе, даць мне некалькі варыянтаў, каб я мог паспрабаваць, калі я націскаю рэдагаваць паток (я нічога не чапаем), затым націсніце захаваць усё працуе выдатна, гэта азначае, што ён паказвае правільна.
так, але Міхал пісаў у больш ранніх паведамленняў свае прапановы па вырашэнню. Не працуе.
Мы не можам прайграць гэтае пытанне на нашым тэставым форуме, так што вельмі цяжка знайсці добрае рашэнне.
Калі мы ведаем, дзе гэтае пытанне знаходзіцца ў кодзе, гэта будзе лёгка знайсці рашэнне.
Калі я правільна разумею - калі назва парушаецца, і вы зрабілі рэдагаваць і захоўваць, нічога не змяняючы то гэта выправіць? І як гэта выглядае для новага патоку - гэта не працуе ці добра?
Акрамя таго - я да гэтага часу знаходзіцца ў чаканні доступу дэталі, якія будуць у стане вырашыць гэтую праблему. У гэты момант вы трымаеце яго самастойна. Калі ласка, падрабязна PM доступу, таму мы зможам вырашыць гэтае пытанне і закрыць яго.
Таму, магчыма, яна ўжо вырашана, і тое, што вы бачыце, што гэта толькі кэшаваныя дрэнны вынік ад папярэдніх версій. Калі ласка, распавядзіце, як гэта працуе на зусім новы паток - гэта вынікі ОК, затым (без гэтага манекена крок рэдагавання). Калі ўсё ў парадку тады, я думаю, што гэтае пытанне больш не існуе, і мы можам закрыць гэтае пытанне![]()
няма адказу - так я разумею, што не будзе вырашана. Калі няма, калі ласка, пішыце тут і я адкрыю гэтай тэме зноў.