Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 10

Тэма: SERVERD узламаны VBET!

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    2

Thumbs down SERVERD узламаны VBET!

Мой сервер быў узламаны, таму што я VBET.

ГЭТА КЛЮЧ, які пацвярджае ІТ:
    корань 27 888 1 0 18:26? Ss 0:00 / USR / sbin / Exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <address> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 сервера на WWW **** COM Port 80 </ адрас>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat мадыфікаваны) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = WWW **** кім DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslator_seo.php REQUEST_URI = / архіў / index.php/f-23.html SCRIPT_NAME = / vbenterprisetranslator_seo.php HTTP_CONNECTION = Keep-Alive REMOTE_PORT = 41741 PATH = / бен: / USR / бен PWD = / = home/w11s0s3r/public_html SERVER_ADMIN вэбмайстар **** кім REDIRECT_UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ REDIRECT_STATUS = 200 HTTP_ACCEPT =* / * REMOTE_ADDR = 72.55.191.104 SHLVL = 1 SERVER_NAME = WWW *** кім HTTP_PRAGMA = няма кэша SERVER_SOFTWARE = Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e -FIPS-RHEL5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 QUERY_STRING = server_addr = 188.165.193.93 GATEWAY_INTERFACE = CGI/1.1 SERVER_PROTOCOL = HTTP/1.0 REDIRECT_URL = / archive/index.php/f-23.html REQUEST_METHOD = _ ГАЛАВУ = / USR / sbin / Sendmail
    w11s0s3r 27996 27888 1 18:26? D 0:00 / USR / sbin / Exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <address> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 сервера на WWW *** кім порт 80 </ адрас>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat мадыфікаваны) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = WWW **** кім DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslato ^ C
    Я не магу выдаліць VBET!
    Калі ласка, дапамажыце мне мой сервер пасылае шмат спаму электроннай пошты!
    З'яўляецца ўзлому!

HELP Міхал Podbielski!
    Апошні раз рэдагавалася PabloAM; 25-06-10 у 17:35.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я аналізую свае паведамленні ў гэты момант.

Між тым паведаміце чаму вы не ў стане зрабіць dissable / UNINSTAL vBET? Што адбываецца?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Не маглі б вы растлумачыць, чаму вы думаеце, што гэта vBET віна? Я не бачу яго.

Акрамя таго - вы выявілі, які код пасылае гэтыя спам паведамленні?

Я не бачу вашага форуму - vbenterprisetranslator_seo.php быў зняты і. htacces правілы па-ранейшаму паказвае на гэты файл. Панэль адміністратара працуе так, як я бачу.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 25-06-10 у 18:19.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    2

Ён выкарыстоўваецца vbenterprisetranslator_seo.php ўводзіць яго XSRIPT на мой сайт.

Калі я спрабую unistall прадукт, і выдаленне vbenterprisetranslator_seo.php з майго сервера Мая вэб-не працуюць таму што мне трэба "vbenterprisetranslator_seo.php" ў FTP: S

Як я магу unistall "УСЕ" VBET?

Дзякуй за адказ

АБНАЎЛЕННЕ:
    У мяне ёсць памылкі unistalling VBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Апошні раз рэдагавалася PabloAM; 25-06-10 у 18:35.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як я ўжо пісаў вам усё роўна прыйдзецца. Htaccess правілы, якія паказваюць на vbenterprisetranslator_seo.php - Проста каментар тых.

Таксама Вы не павінны выдаліць vBET - дастаткова проста адключыць яго. Тым больш што я да гэтага часу не разумею, чаму вы думаеце, што гэта vBET пытанне і не выключана, што гэта не так.

Калі ласка, распавядзіце, як ваша першае паведамленне вызначыць, што хто-то выкарыстоўвае vbenterprisetranslator_seo.php ўставіць XSCRIPTs якой вы пісалі. Звярніце ўвагу, што vbenterprisetranslator_seo.php

Так што ў гэты момант я думаю, што вы чытаеце часопісы няправільна, і што vbenterprisetranslator_seo.php не нясе адказнасць за напад. Я магу памыляцца, але калі вы так упэўненыя, то калі ласка, апішыце, як гэта робіцца (гэта Xscript ўстаўкі на vbenterprisetranslator_seo.php) - Мы будзем аналізаваць.

vbenterprisetranslator_seo.php

Таму, калі ласка, растлумачце, чаму вы thinging што vBET дазволіла за гэта напад. Да гэтага часу вы пісалі толькі тое, што ты думаеш, але ні слова, што прымушае вас думаць, што.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад PabloAM View Post
    Аб першых - я чорт яго.
    / Адчувае / XML / cpnav_vbenterprisetranslator.xml

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Quote Паведамленне ад PabloAM View Post
    Ён выкарыстоўваецца vbenterprisetranslator_seo.php ўводзіць яго XSRIPT на мой сайт.

Калі я спрабую unistall прадукт, і выдаленне vbenterprisetranslator_seo.php з майго сервера Мая вэб-не працуюць таму што мне трэба "vbenterprisetranslator_seo.php" ў FTP: S

Як я магу unistall "УСЕ" VBET?

Дзякуй за адказ

АБНАЎЛЕННЕ:
    У мяне ёсць памылкі unistalling VBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Усталюеце гэта тое паспрабуйце выдаліць яго зноў, а затым ўручную выдаліць усе загружаныя файлы vbet ў наступным парадку:

1. пераўсталяваць
    2. Выдаленне
    3. ўручную выдаліць усе загружаныя файлы vbet

PS. Міхаіл, гэта варта разглядаць у больш глыбока, таму што я хачу спаць у бяспекі ў начны час.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Для першых - гэта невялікая памылка vBET. Я ўжо знайшоў рашэнне - ён будзе ўключаны ў наступны выпуск. Для хуткага рашэння:
    do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    2. Пошук па сайце:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code.);
    3. Замяніць на:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code);
    4. Імпарт прадуктаў файл яшчэ раз
    5. Выдаліць зноў

Калі ласка, выдаліце файлы vBET пасля гэтага. Калі вы выдалілі гэта ўжо - калі ласка, загрузіце яго.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 25-06-10 у 19:02.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад mario06 View Post
    PS. Міхаіл, гэта варта разглядаць у больш глыбока, таму што я хачу спаць у бяспекі ў начны час.
    Калі ласка, гл тут і адказ на пытанне: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3545

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Няма адказаў. У такім выпадку нічога не кажа, што гэта была памылка vBET і файл, які быў названы вінаваты не мае логікі для генерацыі старонкі так ўстаўкі скрыптоў ці нельга там - гэта ўсяго толькі фронт-кантролера.

Выпуск зачыненыя.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •