Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: vBET 3.3.4 і 3.3.2 vBSEO пытанне

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Default vBET 3.3.4 і 3.3.2 vBSEO пытанне

Добры дзень.

Звярніце ўвагу, што vBET у версіі 3.3.4 мае праблемы з vBSEO 3.3.2 - ёсць перанакіраванне цыкл - гэта прывядзе да вельмі высокай нагрузкі на сервер і некаторыя з перакладзеных старонак будзе разбіўся.

Яна цалкам вырашана, калі вы абнаўляеце vBSEO да 3.5.1

Акрамя таго - калі хто-небудзь хоча перайсці на vBET 3.3.4 і да гэтага часу выкарыстоўваюць vBSEO 3.5.1 мы настойліва рэкамендуем зрабіць гэта ў першую чаргу на некаторыя Напрыклад форуму тэсту і будзем там. Мы пратэставалі vBET на апошнім магчымыя варыянты - і тыя, якія падтрымліваюцца да гэтага часу мы wiling для вырашэння гэтага пытання для vBSEO 3.3.2 версіі. Так што калі каму-то цікава - калі ласка, паведаміце нам, і PM дэталі доступу да падзелу з такой канфігурацыяй. Як я ўжо пісаў афіцыйна мы падтрымліваем апошніх рэлізаў і ўсіх нашых форумах тэст ўжо абноўлены.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

якія-небудзь абнаўлення з гэтай нагоды? па некаторых прычынах я не магу атрымаць vbseo 3,5 карэктна працаваць на маім VBulletin 3,8 ўсталёўцы.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Не - мы нават не расследаваць гэта як відавочнае vbseo пытанне, які карэктуецца ў іх апошняй версіі. Менавіта таму мы не сталі шукаць рашэнне - гэта проста ўжо вырашана.

Мы афіцыйна падтрымлівае апошняй версіі, але мы можам паглядзець, чаму гэта адбываецца з гэтай старой версіі vBSEO калі мы атрымаем доступ да некаторых тэставым асобніку з такой канфігурацыяй. Так што калі ў вас ёсць выпрабавальны асобнік з тымі, версіі і PM нам доступ туды мы можам праверыць, што адбываецца.

Ва ўсякім выпадку - гэта рэкамендуецца зрабіў абнаўленне. Калі ў вас ёсць праблемы з абнаўленнем да апошняй версіі vBSEO вы павінны ісці сваім супрацоўнікам за дапамогай.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    3

Прывітанне;

Я усталяваў у бясконцы цыкл, але я не магу выкарыстоўваць, таму што гэта дапамагае вам быць у любым выпадку?

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

якая версія vBSEO вы выкарыстоўваеце?
    Паспрабуйце абнавіць vBSEO да больш позняй версіі.

Калі гэта іншае пытанне, калі ласка, апішыце яе тут
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 11-08-10 у 12:31.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    3

Я не магу абнаўленне да новай версіі версіі vBSEO 3.3.3, таму што мой тэрмін дзеяння ліцэнзіі мінуў.

Што яшчэ я магу зрабіць?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы можаце панізіць vBET версія - з больш раннімі vBET версію гэтага пытання не існавала. Тым не менш мы не рэкамендуем гэтага рашэння, таму што кожны рэліз vBET больш аптымізаваныя і маюць больш магчымасцяў.

Вы таксама можаце PM нам дэталі доступу да панэлі адміністратара, FTP і vBSEO CP, мы праверым гэта. Звярніце ўвагу, што звычайна мы падтрымліваем толькі апошнія рэлізы, таму што тыя, выправілі памылкі. Такім чынам, мы не гарантуем, вырашыць пытанне, які знаходзіцца на баку vBSEO (таму што vBSEO абнаўленне вырашае праблему). Калі мы знойдзем яго хутка - мы вырашыць гэтую праблему. Калі няма, то мы можам праводзіць больш часу з гэтым пытаннем, як аплачваецца інтэграцыі паслуга, якая каштуе $ 30, калі вы згодныя.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    3

Дайце, што Вы разумееце 30 даляраў?

Я не магу ўсталяваць з-за вас на сваіх памылках.

І вы паднялі мяне за адсутнасцю грошай.

Адмоўцеся ад сваёй прыхільнасці не было знойдзена вярнуць мне мае грошы ...

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Kasili, як Міхал напісаў - Вы можаце адправіць нам PM з AdminCP і FTP дадзеныя, і мы пастараемся вырашыць гэтую праблему, але мы не можам гарантаваць, каб вырашыць пытанне, які на баку vBSEO (таму што vBSEO абнаўленне вырашае праблему).
    гэтае пытанне знаходзіцца на баку vBSEO.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •