Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 4 123 ... АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 33

Тэма: Праблема

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост

Default Праблема

Выбачайце за падвойны пост.

Мне тэрмінова патрэбна дапамога. Пасля абнаўлення ў мяне ёсць гэтая памылка на верхняй часткі майго форуму:

Увага: array_merge () [X-зліццё]: Аргумент № 1 не з'яўляецца масівам ў [шлях] / global.php (400): Eval () б код на лініі 1153

Уся мая форуме цалкам сапсавана. Чаму-то гэта адбываецца толькі, калі не прайшлі ідэнтыфікацыю Так што для гасцей. Калі увайшоў у сістэму, усё ў парадку.

EDIT: ОК, я зразумеў, што пасля таго як я інвалід "Поўны Кэш файлаў для гасцей (BETA!) 'Выкарыстоўвайце усё ў парадку. Так што павінна быць нешта не так. (І я зрабіў CHMOD 777-R vbet_guestcache)

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

Вы можаце ўстаўляць тут URL у вашым форуме? Я хацеў бы, каб праверыць гэта.

Я павярнуўся Поўны файл кэша для гасцей прэч. У адваротным выпадку мой форум цалкам парушаная. У мяне занадта шмат сяброў і гасцей онлайн, каб нават гэта на 5 хвілін мат. Выбачайце.

CreativX - Каляндар

EDIT: LOL .... шкада, я толькі што бачыў, што вы персаналу. Дазвольце мне ведаць, калі вы можаце праверыць гэта, і я дазволю госця кэш зноў.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Не ўключайце гэта ўсё ж, мы пастараемся вырашыць яе без выкарыстання вашага форуму.

Добра, прыемна чуць. У чаканні рашэння!

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

ок, прабачце за гэтую праблему, гэта ўсё яшчэ BETA функцыянальнасць.

Таксама, калі ласка, спачатку паспрабуйце проста выдаліць адпаведны файл кэша (вы знойдзеце яго ў / vbet_guestcache / EN / каталога - вы павінны прызнаць яго па імя -. Гэта не проста выдаліць усе файлы, уключаныя там Можа быць, VB проста спароджаных такой старонкі чаму-то і vBET кэшавацца, і зараз гэта паказана выніку з кэша.

Пасля гэтага проста уключыце гэтую функцыю.

Калі гэта здарыцца яшчэ раз пасля ачысткі кэша - дашліце нам дэталі доступу (доступ для вашай панэлі адміністратара і FTP), і мы вырашым гэта.
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 23-06-10 у 14:44.

адпаведны файл кэша
    Выбачайце, але тое, што імя гэтага файла я павінен выдаліць?

Што-небудзь ... хто-небудзь?

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Выдаленне ўсіх файлаў у гэтай тэчцы. Калі ён не працуе дашліце мне PM доступ дэталі вашага форуму (ы) FTP

FTP дэталі адпраўлена!

Стар. 1 з 4 123 ... АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •