Я атрымліваю гэта ў апошнія тэмы на vbadvanced
langtitle = SK] F..
любыя выпраўлення?
Я атрымліваю гэта ў апошнія тэмы на vbadvanced
langtitle = SK] F..
любыя выпраўлення?
Апошні раз рэдагавалася vBET; 18-06-10 у 10:21. Прычына: BBCode карэкцыі
Я не пісаў усё, што ў папярэднім пасце, думаю, што ёсць праблема на гэтым форуме
я напісаў гэтую
langtitle = SK] F..
Апошні раз рэдагавалася vBET; 18-06-10 у 10:22.
ПрывітаннеІснуе ніякіх праблем на форуме - вы проста паставіць няправільны BBCode langtitle - без яго закрыцця. Так што - смецце, смецце. Я проста рэдагаваць вашыя паведамленні, каб пераканацца, што Ёсць няма зламанай BBCodes
Аб пытанні, што vBET версію вы выкарыстоўваеце? Апошняя версія павінна аўтаматычна вырашыць гэтае пытанне. Калі ласка, дайце URL для дакладнага старонку, дзе мы можам бачыць яго.
яно паказвае, як, што толькі ў апошнія vbadvanced перакладзены тэмы
Вы не адказалі на пытанне![]()
3.3.4
Я не ўсталёўваў, што адмысловую ўбудову, які вы зрабілі, з'яўляюся я, мяркуюць, каб?
Спецыяльны прызначаны толькі для VBA Dynamics. Іншыя не трэба. Ці можаце вы пераканаецеся, што гэты убудова, які вы выкарыстоўваеце выкарыстоўвае global_complete кручок? Ці гэтыя старонкі пераводзяцца? Калі ласка, дайце мне URL на старонку, дзе я магу ўбачыць вашу праблему.
Калі ласка, пацвердзіце гэта такая ж праблема, як вы ўжо апісана тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...nt-topics.html
Калі так, то мы закрыем гэта адно і працягнуць там, таму што няма больш абмеркаванняў.
Няма пацверджання - калі выказаць здагадку, што гэта той жа самы пытанне і закрыцця гэтага. У выпадку, калі гэта не так, калі ласка, напішыце тут, і ён будзе зноў адкрыты.