Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: Падтрымка слова esclusions!

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Exclamation Падтрымка слова esclusions!

Мой сайт не з'яўляецца англійская, але я выкарыстоўваю шмат ангельскіх тэхнічных тэрмінаў, якія я не хачу перакладаць, вы можаце зрабіць акно слова выключэнне, так што я магу дадаць словы, якія я не хачу перакладаць?

PS. Аўтаматызаваныя пераклады толькі працаваць, калі я ўсталяваў -> Заўсёды давяраць Google

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы можаце выкарыстоўваць BBCode notranslate у паведамленнях - тыя пакажуць, якая частка тэксту не будуць перакладацца. Калі ласка, скажыце гэта пакрые вашыя патрэбы.

Таксама звернеце ўвагу, што такія глабальныя выключэння могуць быць патэнцыйна небяспечнымі:
    - Калі гэта проста спосаб можа парушыць паведамленне, калі выключыць слова з'яўляецца часткай іншага слова
    - Калі зрабілі бяспечнымі для першага нумара можа заняць шмат прадукцыйнасці рэсурсаў

Аб перакладах паведамленні, напісаныя на іншых мовах - тыя працуюць, як і павінна быць, проста трэба навучыцца
    Калі ласка, уважліва прачытайце апісанне іншых варыянтаў. Таксама глядзіце тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Гэта проста працуе так, як быў распрацаваны Калі ў Вас паўсталі пытанні, калі ласка, проста спытаеце
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 09-06-10 у 11:48.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Так як я бягу тэхнічны форум і некаторыя словы, як Orange Box і / або забіць інструмент Не павінны быць пераведзены гэта стала праблемай для мяне, для супрацоўнікаў няма ніякіх праблем з кіраўніцтвам BBCodes але тое, што 143K карыстальнікі мяркуюць, каб зрабіць?

Я думаю, што поле слова выключэнне з'яўляецца абавязковым.

Калі я кажу, Orange Box я не маю на ўвазе колер, ні артыкул, але яго імя, Джон Доу не перакладае, таму што гэта імя і Google ведае аб гэтым.

Што тычыцца аўтаматычнага перакладу я зразумеў, чаму гэта не заўсёды азначае, толькі новыя карыстальнікі не аўтаматычны пераклад, таму што яны выбіраюць сваю мову падчас рэгістрацыі, але і для старых карыстальнікаў гэта не так, то гэта азначае, што не аўто для іх. Гэта таксама неабходна вырашаць.

Не ў апошнюю чаргу, для кіраўніцтва BBCode чаму б вам не дадаць абразок з моўныя коды ў адказ акно так, што было б значна прасцей | інтуітыўна зразумелым для карыстальнікаў n00b націснуць на яго выбару жаданага мовы плёнкай.

З павагай

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад mario06 View Post
    Так як я бягу тэхнічны форум і некаторыя словы, як Orange Box і / або забіць інструмент Не павінны быць пераведзены гэта стала праблемай для мяне, для супрацоўнікаў няма ніякіх праблем з кіраўніцтвам BBCodes але тое, што 143K карыстальнікі мяркуюць, каб зрабіць?

Калі я кажу, Orange Box я не маю на ўвазе колер, ні артыкул, але яго імя, Джон Доу не перакладае, таму што гэта імя і Google ведае аб гэтым.
    Мы будзем разглядаць нейкія рашэнні для таго і праверыць яго ўплыў на прадукцыйнасць. У канцы ўздзеянне будзе 0, калі не выкарыстоўваецца Тым не менш у гэты момант я бачу некалькі праблем у гэтай галіне.

Што тычыцца аўтаматычнага перакладу я зразумеў, чаму гэта не заўсёды азначае, толькі новыя карыстальнікі не аўтаматычны пераклад, таму што яны выбіраюць сваю мову падчас рэгістрацыі, але і для старых карыстальнікаў гэта не так, то гэта азначае, што не аўто для іх. Гэта таксама неабходна вырашаць.
    Калі ласка, прачытайце ўсю выяўлення варыянты старанна, як гэта было прапанавана раней. Гэта не, як вы думаеце. Карыстальнікі не павінны ўсталяваць іх мовы па змаўчанні, калі вы выкарыстоўваеце адпаведную стратэгію выяўлення (з Google). vBET дае вам некалькі спосабаў для выяўлення і яна будзе працаваць, як вы вылучыце яго.
    Акрамя таго, ужо ёсць рашэнне аб старых карыстальнікаў - глядзіце ў наладах Рознае для "Перайсці на рэдагаванне профілю"

Не ў апошнюю чаргу, для кіраўніцтва BBCode чаму б вам не дадаць абразок з моўныя коды ў адказ акно так, што было б значна прасцей | інтуітыўна зразумелым для карыстальнікаў n00b націснуць на яго выбару жаданага мовы плёнкай.
    Гэта ўжо зроблена ў трохі іншы спосаб Калі карыстач паставіў яго мова па змаўчанні, іншыя, што форум мове ён будзе бачыць дадатковыя опцыі ў панэлі інструментаў рэдактара, які дазволіць яму вырашаць гэта канкрэтнае паведамленне ў яго мовай па змаўчанні ці няма.
    Аб увядзеннi там усё абразкі - мы думалі пра гэта, але гэта, здаецца, не патрабуецца для vBET магчымасць выкарыстання аўтаматычнага вызначэння мовы і прымусіць карыстальнікаў ўсталяваць іх мову па змаўчанні.

PS.
    Калі ласка, майце адно пытанне на паток, мы будзем не ў стане кіраваць праблемамі, калі там будзе 10 у адным струмені
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 09-06-10 у 17:18.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Апошнія 2 праблемы вырашаны (мая праблема)!

Скажам арыгінальнага выпуску (Назва) застаецца.
    Так як я бягу тэхнічны форум і некаторыя словы, як Orange Box і / або забіць інструмент не павінны быць пераведзены гэта стала праблемай для мяне, для супрацоўнікаў няма ніякіх праблем з кіраўніцтвам BBCodes але тое, што 143K карыстальнікі мяркуюць, каб зрабіць?

Дзякуй!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Зроблены notranslate BBCode для ўваходных паведамленняў. Яна будзе мець ніякага ўплыву на раёны за межамі паведамленні (шаблоны і фразы, утрыманне) - для тых, выкарыстоўваць не пераклад вобласці. Дзякуй, што наша рашэнне будзе мець ніякага ўплыву на прадукцыйнасць падчас генерацыі старонкі. Мы таксама створым нейкую задачу, якая будзе аўтаматычна непразрыстай ігнаруюцца словы ва ўсіх ўжо існуючых паведамленняў.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

спадзяюся, што новая версія выходзіць хутка

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Ужо зробленыя непразрыстымі ігнаруюцца словы для ўжо існуючых паведамленняў. Яшчэ адна праблема для рашэння - чаканне рэчаў VBulletin для адказу. Калі атрымаць яго хутка, не выключана, што новы рэліз будзе ў гэтыя выходныя

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •