Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Іншая гісторыя поспеху

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

Default Іншая гісторыя поспеху

Я толькі быў усталяваны ўбудова для, як 10 дзён (платная версія) і ўжо падвоілі колькасць нармальных наведвальнікаў. І яна працягвае расці з кожным днём.

Некаторыя з маіх галоўных мэтавых старонак у цяперашні час больш папулярных і наведвальных больш на іншых мовах ..., чым у маёй змаўчанні ангельскую мову.

Гэта заняло каля 2 да 3 дні хіты з іншых краін пачнуць з'яўляцца павольна. Але апошнія пару дзён яны былі рэзка павялічваецца.

Я vbSEO устаноўлены таксама, і таксама рэкамендуюць для іншых. У якасці свайго важна мець назву ключавыя словы ў URL, а таксама і з пашырэннем. HTML. Я не спрабаваў VBulletin 4,0 URL метад аптымізацыі, так што я не ўпэўнены, як добра, што адзін працуе.

Адно я ведаю напэўна, дык гэта, вы ўбачыце вельмі мала павялічвае трафік ключавых слоў, калі вашы старонкі не SEO аптымізаваныя і па-ранейшаму заканчваюцца на. PHP

Акрамя таго, я ніколі не змяніў мой vbSEO Карта ўключыць іншыя мовы. Infact я адключыў vbSEO Карта сайта цалкам, так што Google можа выявіць павольна усё на свае ўласныя. Як гэта было зроблена правільна. Вам не трэба дадаваць свой сайт у розных версіях Google альбо ... Ён знойдзе ваш кантэнт аўтаматычна і змясціць яго ў сваіх адпаведных пошукавых сістэм. (Google Кітай, Індыя Google і г.д.)

Хітоў раслі настолькі апошнія пару дзён, што мне прыйшлося адключыць "Хто зараз на форуме»І іншыя касметычныя асаблівасці VBulletin трымаць нагрузку на сервер ўніз.

Міхал з'яўляецца геніем і гэты убудова штурхаюць азадак.

Толькі памылку я сутыкнуўся пры ўсталёўцы было тое, што ў мяне ёсць версія "фірмовых свабоднай" ад форуму. Таму, калі я зняў аб аўтарскіх правах, то заблыталіся з функцыянальнасцю vBet таксама. Але ўсё добра цяпер і персаналу тут дапамагла мне вырашыць.

PM для URL-адрасы.
    Апошні раз рэдагавалася VGF; 01-06-10 у 16:22.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

Ледзь пазней месяца пасля гэтага убудова, я па-ранейшаму бачым каля 75% трафіку больш, чым у раней.

Улічваючы, мы ўжо атрымліваем тысячы наведвальнікаў у дзень, перш чым мы ўсталявалі гэты убудова, я лічу, што гэта велізарны поспех.

Іншыя кампаніі, такія як vbSEO сказаў, што гэта будзе толькі часовы скачок трафіку на тыдзень ці два, а вось і ўсё .... добра, яны былі не правы.

Дарэчы, не спрабуйце атрымаць добры савет ад іх аб гэтым убудове, яны былі супраць яго больш за год таму .... напэўна, таму, што іх хваляваць, яны не вынаходзілі гэта ..

vBet камяні!

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    1

Text automatically translated from: Arabic to: Belarusian
    Translated text
    Я рады пачуць гэта
    Original text

Пачатковец
    Рэгістрацыя