Я толькі быў усталяваны ўбудова для, як 10 дзён (платная версія) і ўжо падвоілі колькасць нармальных наведвальнікаў. І яна працягвае расці з кожным днём.
Некаторыя з маіх галоўных мэтавых старонак у цяперашні час больш папулярных і наведвальных больш на іншых мовах ..., чым у маёй змаўчанні ангельскую мову.
Гэта заняло каля 2 да 3 дні хіты з іншых краін пачнуць з'яўляцца павольна. Але апошнія пару дзён яны былі рэзка павялічваецца.
Я vbSEO устаноўлены таксама, і таксама рэкамендуюць для іншых. У якасці свайго важна мець назву ключавыя словы ў URL, а таксама і з пашырэннем. HTML. Я не спрабаваў VBulletin 4,0 URL метад аптымізацыі, так што я не ўпэўнены, як добра, што адзін працуе.
Адно я ведаю напэўна, дык гэта, вы ўбачыце вельмі мала павялічвае трафік ключавых слоў, калі вашы старонкі не SEO аптымізаваныя і па-ранейшаму заканчваюцца на. PHP
Акрамя таго, я ніколі не змяніў мой vbSEO Карта ўключыць іншыя мовы. Infact я адключыў vbSEO Карта сайта цалкам, так што Google можа выявіць павольна усё на свае ўласныя. Як гэта было зроблена правільна. Вам не трэба дадаваць свой сайт у розных версіях Google альбо ... Ён знойдзе ваш кантэнт аўтаматычна і змясціць яго ў сваіх адпаведных пошукавых сістэм. (Google Кітай, Індыя Google і г.д.)
Хітоў раслі настолькі апошнія пару дзён, што мне прыйшлося адключыць "Хто зараз на форуме»І іншыя касметычныя асаблівасці VBulletin трымаць нагрузку на сервер ўніз.
Міхал з'яўляецца геніем і гэты убудова штурхаюць азадак.
Толькі памылку я сутыкнуўся пры ўсталёўцы было тое, што ў мяне ёсць версія "фірмовых свабоднай" ад форуму. Таму, калі я зняў аб аўтарскіх правах, то заблыталіся з функцыянальнасцю vBet таксама. Але ўсё добра цяпер і персаналу тут дапамагла мне вырашыць.
PM для URL-адрасы.