Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: Карта праблем і зменшыць колькасць вынікаў на адрас сайта Google

Default Карта праблем і зменшыць колькасць вынікаў на адрас сайта Google

Text automatically translated from: Vietnamese to: Belarusian
    Translated text
    Раней я выкарыстаў бясплатную версію 2.3.10. Так што не чытаў інструкцыі я не дадаваў пераклад аперацыя генератар карты сайта для vBSEO Карта сайта як кіраўніцтва тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Тым не менш, і я бачу, індэкс карта сайта на Google яна вырасла вельмі хутка. разам з абнаўленнем адрасоў, даступных у выніках Google значна павялічылася. Цяпер я купляю vBET ліцэнзіі і ўсталяваць яго. У мяне ёсць кіраўніцтва з генератара vBSEO Sitemap, як вышэй інструкцыі. І я бачу, параметры старонкі індэкса (індэкс URL) на карту сайта і прадставіць вынікі затрымкай н Google невялікае зніжэнне.
    - Што яна не справіцца, ці не?
    - Яшчэ адна праблема ў інструмент Google для вэб-майстроў, якія я знайшоў схемы загрузкі сайта хуткасць запавольваецца шмат. дыяграм расці. Камерцыйная версія была відавочна хуткае абслугоўванне. Але гэта больш сур'ёзны сайт?
    Original text

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Аб другое пытанне:

vbet не мае нічога агульнага са часам загрузкі карты сайта.
    магчыма, калі вы не інтэграваць карту сайта, перш чым - гэта можа быць прычына.
    Калі вы інтэграваць карту магчыма толькі цяпер - карта сайта нашмат больш, і загрузка адбываецца павольней.

на першы пытанне, я не разумею, што менавіта гэтаму пытанню. Ці можаце вы растлумачыць?
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 03-06-10 у 11:02.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Няма адказу. Змяніць нітка статус вырашана.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •