Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 13 з 13

Тэма: 3.1.0 Праблемы з толькі што купіў!

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Cybershaolin View Post
    Тэставанне форуму лакальна мае на ўвазе пад сабой, што гэта не паказаць нікому!
    Гэта пышна

Як я ўжо сказаў, я не ў стане бачыць варыянты vBet Галоўнае ў маёй AdminCP пры праверцы яго на мясцовым форуме. Аб увядзеннi ваш хак на маім Жывая форуме, а я не ведаю больш, што я збіраюся зрабіць з гэтым, паколькі я не вельмі цаню роду адказаў вы далі мне тут.
    Зноў адказ - я буду з гэтым справіцца. Калі ласка, PM мне ўсё дэталі, і вы не павінны ўсталяваць яго на свой рэальны форум, перш чым проста PM мне дэталі доступу да тэставай плаце
    Я шкадую, што Вы не шануеце адказаць, што я дапамагу вам у гэтым шляху. На жаль, я не ведаю, у чым прычына гэтай праблемы, і я патрэбны доступ, каб мець магчымасць даследаваць яго для вас і вырашыць гэта за вас. Выбачайце за беды і чакае PM дэталямі.

Без магчымасці праверыць гэта, наш адзіны савет, які на дадзены момант з'яўляецца яшчэ раз - пераканацца, што ў вас ёсць доступ да сеткі Інтэрнэт. А да вас я маю на ўвазе ваш сервер. Я ведаю, што ваш кампутар мае доступ, але здаецца, што ваш сервер заблакаваны для сувязі з вонкавымі словы. Іншы прычынай можа быць тое, што вы не ўсталявалі CURL PHP бібліятэкі. Я не магу сказаць нічога больш, без магчымасці праверыць гэта.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 06-11-09 у 02:28.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    77

LOL Гэта немагчыма, каб увайсці ў мясцовым форуме (як з дапамогай пакета Дэнвер, XAMPP або любы іншы, з мясцовымі IP-адрасоў), гэта значыць:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Вы павінны ведаць пра гэта. Але ў любым выпадку, забыцца пра яе. Мне не трэба гэта больш.

Я атрымаў адказы на пытанні аб іншых рэчаў так, Nevermind.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

LOL Гэта немагчыма, каб увайсці ў мясцовым форуме (як з дапамогай пакета Дэнвер, XAMPP або любы іншы, з мясцовымі IP-адрасоў), гэта значыць:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Вы павінны ведаць пра гэта. Але ў любым выпадку, забыцца пра яе. Мне не трэба гэта больш.

Я атрымаў адказы на пытанні аб іншых рэчаў так, Nevermind.
    Так, калі ў вас ёсць свой IP у WAN (не толькі LAN). 127.0.0.1 ён жа, як і лакальны і гэта азначае, што вы хочаце, каб злучыцца з фактычнымі машыны. Але вы ўсё яшчэ ёсць свой уласны IP-адрас. І нават калі гэта толькі ў лакальнай сеткі, вы ўсё роўна можаце ўсталяваць Тэставы форум на той жа машыне, дзе ў вас ёсць рэальны форум. У адпаведнасці з ліцэнзіяй VBulletin ў вас ёсць права ўсталёўваць такі форум у каталогу testvb, але яна не павінна быць даступная для публічнага прагляду.

У выпадку, калі ў любы будучай пытанні пішыце. Мы тут для таго, каб дапамагчы вам

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •