Выкарыстанне vbSEO. Скрыншот прыкладаецца.
Я знайду рашэнне гэтай функцыі ў vBSEO, які апрацоўвае гэта.
Выкарыстанне vbSEO. Скрыншот прыкладаецца.
Я знайду рашэнне гэтай функцыі ў vBSEO, які апрацоўвае гэта.
У functions_vbseo_vb.php:
знаходзіць
замяняцьPHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
PHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Гэта павінна быць не трэба. Ты інтэграванай vBET з vBSEO, як гэта апісана ў readme.html файл? Якую версію vBET вы выкарыстоўваеце? Апошні ў сваю чаргу маюць глабальнае langtitle аналіз функцыянальнасці.
Ды і я выкарыстоўваю апошнюю версію, 3.3.3.
Дзіўна. Калі ласка, распавядзіце нам, як прайграць праблему - мы будзем працаваць над больш элегантнае рашэнне, якое не запатрабуе дадатковых vBSEO змене файлаў.
Ці можаце Вы прайграць яго на з сэрвэра? Гэта значыць, у вобласці тэставых паведамленняў?
Не, гэта не можа быць прадэманстраваны тут, таму што вы не выкарыстоўваеце опцыю vBSEO ўключыць нітка назвы ў наступнай / папярэдняй спасылкі (тыя, паказаны непасрэдна пад хуткі рэдактар адказ). Вы б у першую чаргу неабходна ўключыць гэтую опцыю.
ТАКІМ ЧЫНАМ, - мы ведаем цяпер, як яе прайграць. Мы будзем правяраць яе на нашым тэставым асобніку і шукаць іншае рашэнне. Вялікі дзякуй!
Выбачайце, але мы не можам прайграць гэтую праблему.
Мы праверылі гэта на vBSEO 3.5.0 і 3.3.3 vBET. Якія версіі ў вас ёсць?
Калі ласка, пераканайцеся, што вы ўсталявалі апошнюю версію vbet (калі вы выкарыстоўвалі яго)
як наконт абнаўлення product_vbenterprisetranslator.xml ад гэтага-не-загрузіць папкі?
Я выкарыстоўваю vBET 3.3.3 і vBSEO 3.3.2. Мой langtitle тэгі не апрацоўваюцца на старонцы профілю статыстыку ні цяпер, здаецца. Даволі дзіўна!
Каб выправіць разбор langtitle пад профілем "статыстыка" укладкі (дзе ён кажа, што "апошняе паведамленне: ..."), я зрабіў гэта змяненне ў class_userprofile.php:
Пошук па сайце:
Замяніць:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Там няма спосабу тэгі быўшы глабальна разабраны, паколькі ў адваротным выпадку гэта змяненне не было б неабходнасці. Ёсць таксама няма гаплікаў ў тым, што файл класа.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}